E-Radio Greece - The Hellenic Radio Portal

Τερλέγκας: Είναι θέλημα Θεού να μην είμαστε ρατσιστές με τους ομοφυλόφιλους

«Απλά δεν θέλω να γίνουν τα παιδιά μου…»

Τερλέγκας: Είναι θέλημα Θεού να μην είμαστε ρατσιστές με τους ομοφυλόφιλους
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δημοσίευση 12/8/2020 | 11:56

Σε μια παλαιότερη δήλωσή του για του ομοφυλόφιλους, επανήλθε ο γνωστός τραγουδιστής Βασίλης Τερλέγκας, μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής «Καλοκαίρι #Not».

«Εγώ είχα πει μόνο για τα παιδιά μου, όμως από τη στιγμή που είδα πιο καθαρά τα πράγματα αυτό τον καιρό, επιμένω για τα παιδιά μου. Πιστεύω στον Θεό ακράδαντα και όταν η θέληση του Θεού είναι αυτή, δεν μπορούμε να είμαστε ρατσιστές με τους ομοφυλόφιλους. Εγώ είπα απλά ότι τα παιδιά μου δεν θα ήθελα να γίνουν. Αν θέλει κάποιος να παιδιά του να γίνουν ομοφυλόφιλοι ας πάρει και μία σημαία», τόνισε.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Στη συνέχεια ο Βασίλης Τερλέγκας αναφέρθηκε και στο πώς αντιμετωπίζει την πανδημία του κορονοϊού, αφού όπως είπε ανήκει στις ομάδες υψηλότατου κινδύνου.

«Εμείς οι καλλιτέχνες αυτό έχουμε δεν σταματάμε ποτέ. Ανήκω και στις ομάδες υψηλότατου κινδύνου οπότε έχω κλειστεί μέσα, κάτι που σημαίνει ότι δεν πρέπει να έχω επαφές, να τραγουδήσω».

«Είμαι εκτός μουσικής από τον Φεβρουάριο που έκανα την τελευταία μου συναυλία στην Καβάλα και την προηγούμενη μέρα ήμουν στην Καστοριά και κάποιος θαυμαστής με κυνηγούσε και με φύλαγε και με έφτυνε επειδή ήταν σουρωμένος. Όταν γύρισα μου είπαν για τον κορονοϊό και ότι έχει κρούσματα στην Καστοριά και με έπιασε πανικός. Έτσι κλειδώθηκα μέσα στο σπίτι και από εκεί που ήμουν 80 κιλά, έγινα 100. Έχω καταστραφεί οικονομικά. Έχω μείνει στον Άσσο Κορινθίας, έχω κάνει τρεις μήνες να δω τα παιδιά μου και απ' ότι βλέπω θα κάνω άλλους τρεις για να τα ξαναδώ», δήλωσε ο δημοφιλής τραγουδιστής.

[ΠΗΓΗ]
FOLLOW US @ERADIO.GR Ακολουθήστε το E-Radio.gr και στο Instagram
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Βασιλική Ανδρίτσου: Η απάντηση για την απουσία του Ρήγα από την πρεμιέρα του «Τι ψυχή θα παραδώσεις μωρή»

Σήμερα

Η Βασιλική Ανδρίτσου βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Happy Day», δύο ημέρες μετά την επίσημη πρεμιέρα της ταινίας

Μπαμπάς για δεύτερη φορά πασίγνωστος ηθοποιός

Σήμερα

Η πρώτη φωτό με το νεογέννητο

Έξω φρενών η Φαίη Σκορδά με τον Γιάνη Βαρουφάκη: «Έχουμε πάθει σοκ»

Σήμερα

«Είναι ντροπή, επιτρέπεται αυτός ο λόγος;»

Χρυσή και αποκαλuπτική για περιοδικό η Σίντνεϊ Σουίνι, δείτε φωτογραφίες

Σήμερα

Η 28χρονη ηθοποιός πόζαρε στον φακό του Tyrone Lebon φορώντας μόνο ένα κολιέ Chopard Haute Joaillerie

Eurovision: Τα ηχηρά ονόματα που έμειναν εκτός εθνικού τελικού

Σήμερα

Ανάμεσά τους βρέθηκαν νέα πρόσωπα αλλά και ανερχόμενοι καλλιτέχνες

Από το πλατό στις φήμες: Το Hollywood μιλά για το πιο καυτό duo της στιγμής

Σήμερα

Χημεία που δεν κρύβεται: Είναι απλώς συνεργασία ή κάτι παραπάνω;

Ιωάννα Τούνη – Δημήτρης Σπυριδωνίδης: Ρομαντικό ταξίδι στο Λονδίνο, ποδόσφαιρο αλλά και ξεχωριστές φωτογραφίες

Χτες

Η γνωστή influencer αποκάλυψε ότι γιόρτασε την Πρωτοχρονιά στο σπίτι του συντρόφου της

Οι πάμπλουτες κολλητές που «ξέκοψαν» μετά τη διαρροή ενός ροζ βίντεο

Χτες

Μια μακροχρόνια φιλία, η διαμάχη και μια ... χλιαρή σχέση στην πορεία

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

par: 5
×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!

The Hellenic Radio Portal - 18 χρόνια
Live Oλα τα Ελληνικά Ραδιόφωνα Online!
500+ Ελληνικοί Σταθμοί εδώ!
Ακούστε ζωντανά, online ελληνικές επιτυχίες, λαϊκά, ξένα hits, dance,
ειδήσεις, αθλητικά από τα καλύτερα internet radio.