E-Radio Greece - The Hellenic Radio Portal

Τερλέγκας: Είναι θέλημα Θεού να μην είμαστε ρατσιστές με τους ομοφυλόφιλους

«Απλά δεν θέλω να γίνουν τα παιδιά μου…»

Τερλέγκας: Είναι θέλημα Θεού να μην είμαστε ρατσιστές με τους ομοφυλόφιλους
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δημοσίευση 12/8/2020 | 11:56

Σε μια παλαιότερη δήλωσή του για του ομοφυλόφιλους, επανήλθε ο γνωστός τραγουδιστής Βασίλης Τερλέγκας, μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής «Καλοκαίρι #Not».

«Εγώ είχα πει μόνο για τα παιδιά μου, όμως από τη στιγμή που είδα πιο καθαρά τα πράγματα αυτό τον καιρό, επιμένω για τα παιδιά μου. Πιστεύω στον Θεό ακράδαντα και όταν η θέληση του Θεού είναι αυτή, δεν μπορούμε να είμαστε ρατσιστές με τους ομοφυλόφιλους. Εγώ είπα απλά ότι τα παιδιά μου δεν θα ήθελα να γίνουν. Αν θέλει κάποιος να παιδιά του να γίνουν ομοφυλόφιλοι ας πάρει και μία σημαία», τόνισε.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Στη συνέχεια ο Βασίλης Τερλέγκας αναφέρθηκε και στο πώς αντιμετωπίζει την πανδημία του κορονοϊού, αφού όπως είπε ανήκει στις ομάδες υψηλότατου κινδύνου.

«Εμείς οι καλλιτέχνες αυτό έχουμε δεν σταματάμε ποτέ. Ανήκω και στις ομάδες υψηλότατου κινδύνου οπότε έχω κλειστεί μέσα, κάτι που σημαίνει ότι δεν πρέπει να έχω επαφές, να τραγουδήσω».

«Είμαι εκτός μουσικής από τον Φεβρουάριο που έκανα την τελευταία μου συναυλία στην Καβάλα και την προηγούμενη μέρα ήμουν στην Καστοριά και κάποιος θαυμαστής με κυνηγούσε και με φύλαγε και με έφτυνε επειδή ήταν σουρωμένος. Όταν γύρισα μου είπαν για τον κορονοϊό και ότι έχει κρούσματα στην Καστοριά και με έπιασε πανικός. Έτσι κλειδώθηκα μέσα στο σπίτι και από εκεί που ήμουν 80 κιλά, έγινα 100. Έχω καταστραφεί οικονομικά. Έχω μείνει στον Άσσο Κορινθίας, έχω κάνει τρεις μήνες να δω τα παιδιά μου και απ' ότι βλέπω θα κάνω άλλους τρεις για να τα ξαναδώ», δήλωσε ο δημοφιλής τραγουδιστής.

[ΠΗΓΗ]
FOLLOW US @ERADIO.GR Ακολουθήστε το E-Radio.gr και στο Instagram
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Γάμος με συγκίνηση στο Ηράκλειο – Η υποδοχή του ιερέα στη νύφη που έφτασε με αμαξίδιο

Σήμερα

Στην Αρβη, ένα χωριό του Δήμου Βιάννου στο Ηράκλειο Κρήτης, τελέστηκε ένας γάμος γεμάτος συγκίνηση.

Νότης Σφακιανάκης: Παλιός συνεργάτης του αποκαλύπτει τους λόγους απομάκρυνσής του από τη μουσική

Σήμερα

Σύμφωνα με όσα ανέφερε ο Βασίλης Δήμας, ο Νότης Σφακιανάκης διακρινόταν για την έντονη κοινωνική του ευαισθησία

Πατέρας για 2η φορά ο Ορφέας Αυγουστίδης

Σήμερα

Στο μαιευτήριο ΡΕΑ γέννησε η Γεωργία Κρασσά, με εξιτήριο τη Δευτέρα 24 Αυγούστου

Κένταλ Τζένερ και Τζέικομπ Ελόρντι πιάστηκαν στα πράσα σε ρομαντικό δείπνο ‑ Δείτε τις φωτογραφίες που επιβεβαιώνουν τη σχέση!

Σήμερα

Το ζευγάρι φωτογραφήθηκε να φεύγει από γνωστό εστιατόριο της πόλης, με την αμοιβαία χημεία ανάμεσα στον ηθοποιό και το μοντέλο να μην περνά απαρατήρητη

Αγκαλιασμένοι στις διακοπές τους ο Παντζόπουλος και η Μενεγάκη: «Του χρόνου το καλοκαίρι, την ίδια ώρα, στο ίδιο μέρος;»

Σήμερα

Η παρουσιάστρια ανέβασε στιγμιότυπα με μαγιό, καθώς και φωτογραφίες με τον σύζυγο και τα παιδιά της από το φετινό καλοκαίρι

Θάνασης Τσαλταμπάσης: Συγκινητικό μήνυμα για τον θάνατο του πατέρα του

Σήμερα

Ο ηθοποιός ανέβασε ένα story στο Instagram τιμώντας τη μνήμη του, τρεις μήνες μετά την απώλεια

Η Κόρτνεϊ Καρντάσιαν πόζαρε με ασημένιο μπικίνι

Σήμερα

Η τηλεοπτική προσωπικότητα μοιράστηκε στιγμιότυπα και βίντεο από τις καινούργιες αναμνήσεις που έφτιαξε με τον άντρα της και τα παιδιά τους

Η κόρη του Γεράσιμου Σκιαδαρέση και της Μπέσσυς Μάλφα, Όλγα Σκιαδαρέση, παντρεύτηκε

Σήμερα

Η τελετή έγινε τη Δευτέρα 17 Αυγούστου - Η φωτογραφία που ανάρτησε ο ηθοποιός και πατέρας της τραγουδίστριας

Κίμπερλι Γκιλφόιλ: Ποιο «πλωτό παλάτι» επέλεξε για τις καλοκαιρινές της διακοπές στο Ιόνιο

Χτες

Η πρέσβης των ΗΠΑ στην Ελλάδα απόλαυσε γυναικεία παρέα και ελληνικό καλοκαίρι σε ένα από τα πιο πολυτελή σκάφη του κόσμου.

Το αιχμηρό σχόλιο του Βασίλειου Κωστέτσου για τη Μαντόνα στην Πάτμο – Σε ποιες Ελληνίδες τα «χρέωσε»

Χτες

Ο γνωστός σχεδιαστής μόδας σχολίασε την εμφάνιση της τραγουδίστριας στο μοναστήρι του Αγίου Ιωάννη και άφησε αιχμές για άλλες γυναίκες.

Κρήτη: Συγκινητικός γάμος για ζευγάρι στην Αρβη ‑ Η στιγμή που άγγιξε όλους τους καλεσμένους

Χτες

Η Χριστίνα Αγγελάκη και ο Στιβ Γιάνσεν ένωσαν τις ζωές τους στον Ιερό Ναό Πέτρου και Παύλου στην Αρβη Κρήτης, σε μια τελετή γεμάτη συγκίνηση και κρητική παράδοση.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

par: 5
×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!

The Hellenic Radio Portal - 18 χρόνια
Live Oλα τα Ελληνικά Ραδιόφωνα Online!
500+ Ελληνικοί Σταθμοί εδώ!
Ακούστε ζωντανά, online ελληνικές επιτυχίες, λαϊκά, ξένα hits, dance,
ειδήσεις, αθλητικά από τα καλύτερα internet radio.