ΤΡΙΤΗ 3 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ
Το χτύπημα στο πόδι και η ανάρρωση

Όπως φαίνεται, ο Αλέξης Γεωργούλης είχε ένα ατύχημα στον Όλυμπο, με συνέπεια να τραυματιστεί και να υποβληθεί σε χειρουργείο στην Λάρισα. Ο Ευρωβουλευτής ευχαρίστησε μέσα από τα social media τόσο τον γιατρό του όσο και το νοσηλευτικό προσωπικό για τις υπηρεσίες τους.
«Ευχαριστώ τον #Όλυμπος για τις εμπειρίες που μου χαρίζει γιατί #οτιδεσεσκοτωνεισεκανειπιοδυνατο και τη #λαρισα που πάντα με περιμένει με μία ανοιχτή αγκαλιά!!! Ευχαριστώ από καρδιάς, τον Όμιλο #Animus, τον Πρόεδρο και Διευθύνοντα Σύμβουλο Αχιλλέα Νταβέλη, τον εξαίρετο γιατρό που με χειρούργησε Αντώνη Τσαγκάλη και τους συνεργάτες του, καθως και όλο το νοσηλευτικό προσωπικό του Κυανού Σταυρού για τον επαγγελματικό, ουσιαστικό και ανθρώπινο τρόπο αντιμετώπισης των ασθενών!» έγραψε χαρακτηριστικά ο Αλέξης Γεωργούλης.

Celebrity news, gossip και τα παρασκήνια της showbiz. Επώνυμοι, σχέσεις και τα hot ονόματα της ελληνικής και διεθνούς ψυχαγωγίας, στο e-radio.gr.
Τα θέματα που ξεχώρισε σήμερα η ομάδα του E-Daily.
ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ
BODY+MIND
ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ
ΤΑΞΙΔΙΑ
ΣΙΝΕΜΑ
ΚΑΡΕ-ΚΑΡΕ
STORIESΟμορφιά, style, σχέσεις και celebs: ό,τι ξεχώρισε σήμερα το Pink.
FRIENDS+FAMILY
ΣΧΕΣΕΙΣ
CELEBS
ΝΥΧΙΑ
CELEBS
ΑΣΤΡΑ: ΘΕΜΑΤΑ & ΚΟΥΙΖ
CELEBS
ΑΠΟΨΕΙΣ