E-Radio Greece - The Hellenic Radio Portal

«Έλληνες είστε νάνοι! Οι στρατιώτες σας θα πεθάνουν στα νησιά από την πείνα»

Απίστευτες δηλώσεις από σύμβολο του Ερντογάν

«Έλληνες είστε νάνοι! Οι στρατιώτες σας θα πεθάνουν στα νησιά από την πείνα»
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δημοσίευση 1/9/2020 | 09:39

Απίστευτο παραλήρημα από τον σύμβουλο του Ερντογάν για θέματα εξωτερικής πολιτικής. Αποκάλεσε τους Έλληνες νάνους και είπε ότι πεθαίνουμε από την πείνα. Είπε ακόμα ότι η Τουρκία βουλιάζει από τουρίστες ενώ η Ευρώπη καταρρέει.

Οι υπερβολές και οι προσωπικές επιθέσεις δεν είναι προνόμιο μόνο του Τούρκου Προέδρου, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν αλλά και των συμβούλων του και γενικότερα της αυλής του. Έτσι, ο Μεσούτ Χακί Κασίν, σύμβουλος του Ερντογάν για θέματα εξωτερικής πολιτικής είπε απίστευτα πράγματα συνεχίζοντας την προπαγάνδα μέσω της τουρκικής τηλεόρασης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ο Κασίν, μίλησε σε πάνελ στο A Haber και είπε μεταξύ άλλων: «Η Ευρώπη έχει καταρρεύσει λόγω της πανδημίας του κορονοϊού. Στην Ευρώπη όλοι είναι άφραγκοι. Κανείς δεν έχει χρήματα στις τσέπες του. Εμείς βρήκαμε αέριο. Οι Έλληνες όχι».

Κράτησε μάλιστα και σκορ λέγοντας: «Εμείς είμαστε 3 βαθμούς μπροστά από την Ελλάδα. Επίσης, η Γαλλία είναι άχρηστη. Δεν μπορεί να πουλήσει τα προϊόντα της όπως το Ισραήλ. Η Ελλάδα θα αγοράσει 18 πολεμικά αεροσκάφη, αλλά εμείς θα αγοράσουμε 200 αεροσκάφη. Πρέπει να βλέπεις ποιος έχει το χρήμα. Η Ελλάδα πεινάει.

Είμαι στο Νταλαμάν και συνέχεια προσγειώνονται και απογειώνονται αεροπλάνα. Έχει παντού τουρίστες. Κανείς δεν ταξιδεύει στην Ελλάδα. Δεν υπάρχουν τουρίστες. Ούτε οι Τούρκοι δεν πηγαίνουν εκεί για ψάρια και ρακί. Η Ελλάδα πεθαίνει από την πείνα. Τους λυπάμαι τους Έλληνες. Οι Έλληνες στρατιώτες στο Καστελόριζο θα πεθάνουν από την πείνα αν δεν φτάσουν σύντομα προμήθειες. Κι αυτό γιατί το Καστελόριζο προμηθεύεται τρόφιμα από την Τουρκία.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η Ελλάδα τα ξέρει όλα αυτά. Παρακολουθώ τα ελληνικά ΜΜΕ που μεταδίδουν ότι η Τουρκία ενισχύει το Πολεμικό Ναυτικό της. Ναι. η Τουρκία θα φτιάξει αεροπλανοφόρο και ελικοπτεροφόρο. Μάλιστα χθες ο Πρόεδρος Ερντογάν μας είπε τα ευχάριστα νέα ότι η Τουρκία θα πάει στο Διάστημα. Έτσι, εκτός από την ξηρά και την θάλασσα οι δυνάμεις μας θα κατακτήσουν και το Διάστημα. Με το καταρτισμένο εργατικό δυναμικό της η Τουρκία θα μπει στις 10 ισχυρότερες οικονομίες στον κόσμο στα επόμενα 15 χρόνια».

Και επανήλθε λέγοντας: «Η Τουρκία δέχεται απειλές και της απαγορεύουν να έχει πρόσβαση σε λιμάνια. Η Τουρκία όμως εξακολουθεί να κάνει εξαγωγές στην Ευρώπη μέσω Ιταλίας και Αλβανίας».

Το παραλήρημα κορυφώθηκε ως εξής: «Η Ελλάδα λέει ότι έχει ένα νησί (την Λιλιπούτ) για νάνους. Σε αυτό το νησί των νάνων, ισχυρίζεται ότι θα νικήσει τον γίγαντα Γκιούλιβερ με τους μικρούληδες κατοίκους της Λιλιπούτ. Ο Γκιούλιβερ είναι η Τουρκία και λέω στους Έλληνες: Είστε νάνοι! Έλληνες να πάτε να ψαρέψετε Κυπρίνους».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δείτε το βίντεο και όσα είπε στο παραλήρημά του ο σύμβουλος του Ερντογάν

[ΠΗΓΗ]
FOLLOW US @ERADIO.GR Ακολουθήστε το E-Radio.gr και στο Instagram
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Ρωσία: Προειδοποιεί Ευρώπη και Ελλάδα να μην φιλοξενήσουν γαλλικά βομβαρδιστικά με πυρηνικά όπλα

Σήμερα

Ο Γάλλος πρόεδρος Εμμανουέλ Μακρόν ανακοίνωσε τον Μάρτιο σχέδια επέκτασης του πυρηνικού οπλοστασίου της χώρας του

Γαλλία: 40 χρόνια μετά το Τσερνόμπιλ η ραδιενέργεια εντοπίζεται σε γάλα, τυριά και κρέας

Σήμερα

Τι αναφέρει η Αρχή πυρηνικής ασφάλειας και ακτινοπροστασίας της Γαλλίας

Πέθανε ο Ντιν Ταβουλάρης

Σήμερα

Ο Έλληνας πίσω από τον «Νονό» και το «Αποκάλυψη Τώρα»

Έκανε μπάνιο με τους φακούς επαφής και έχασε την όρασή της μέσα σε λίγες μέρες

Σήμερα

Το καθημερινό λάθος με τους φακούς επαφής που μπορεί να σε τυφλώσει, όπως δυστυχώς συνέβη σε μία νεαρή Αμερικανίδα

Τραγωδία στην Πάτρα: Πέθανε βρέφος 14 ημερών

Σήμερα

Το βρέφος γεννήθηκε πρόωρα και αντιμετώπιζε σοβαρά προβλήματα υγείας από τη γέννησή του

Τροχαίο στον ΒΟΑΚ: Αυτοκίνητο συγκρούστηκε με τράκτορα – Ένας σοβαρά τραυματίας

Σήμερα

Ο οδηγός μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Ρεθύμνου, σοβαρά τραυματισμένος

Κεφαλονιά: «Δεν είχε σχέση με ναρκωτικά η Μυρτώ, ούτε ποτό δεν έπινε», λέει ο σύντροφός της 19χρονης

Σήμερα

Ο σύντροφος της Μυρτούς κατέθεσε στην ανακρίτρια για τα γεγονότα της νύχτας πριν τον θάνατό της, με την κατάθεσή του να θεωρείται κρίσιμη για την υπόθεση

Ποιος ράπερ είναι αντιμέτωπος ακόμη και με θανατική ποινή για τον διαμελισμό 14χρονης

Σήμερα

Η 14χρονη Σελέστε Ρίβας Ερνάντεζ πέθανε από πολλαπλά διαμπερή τραύματα, τα οποία χαρακτηρίστηκαν ως ανθρωποκτονία από το ιατροδικαστικό γραφείο του Λος Αντζελες

Θρίαμβος της Πρεβολαράκη! Εξασφάλισε το ασημένιο και πάει για νέο χρυσό στο Ευρωπαϊκό πάλης

Σήμερα

Η Μαρία Πρεβολαράκη προκρίθηκε στον τελικό του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος πάλης και είναι έτοιμη να υπερασπιστεί τον θρόνο της.

«Με χαιρέτησε με το χέρι που σκότωσε την αδελφή μου»: Συγκλονίζει ο αδελφός της Ελευθερίας

Σήμερα

Δεν δίστασε να τον χαιρετήσει και να του πει ότι δεν γνωρίζει που βρίσκεται η Ελευθερία.

Στέφανος Τσιτσιπάς: Χυδαία επίθεση προς το box που βρίσκεται ο πατέρας του ‑ Βίντεο

Σήμερα

Η κάμερα έπιασε τον Στέφανο Τσιτσιπά να εκφράζεται με χυδαίες εκφράσεις κοιτώντας προς το box που βρισκόταν ο πατέρας του, Απόστολος.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

par: 9
×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!

The Hellenic Radio Portal - 18 χρόνια
Live Oλα τα Ελληνικά Ραδιόφωνα Online!
500+ Ελληνικοί Σταθμοί εδώ!
Ακούστε ζωντανά, online ελληνικές επιτυχίες, λαϊκά, ξένα hits, dance,
ειδήσεις, αθλητικά από τα καλύτερα internet radio.