Ερντογάν: «Ό,τι και να κάνουν, δεν μπορούν να μας σταματήσουν»
«Κουραστήκαμε με αυτό το παιχνίδι των σκιών»

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Δημοσίευση 1/9/2020 | 12:44
Από μία κλωστή φαίνεται πως κρέμονται οι ελληνοτουρκικές σχέσεις, με τον Τούρκο πρόεδρο να στέλνει μήνυμα σε υψηλούς τόνους σχετικά με την παρουσία της Τουρκίας στην Ανατολική Μεσόγειο σε ομιλία του με αφορμή την έναρξη της νέας δικαστικής χρονιάς.
«Πλέον ό,τι και να κάνουν, δεν μπορούν να μας σταματήσουν» τονίζει ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, υπογραμμίζοντας ότι «κουραστήκαμε με αυτό το παιχνίδι σκιών. Είναι αστείο (άλλες χώρες) να χρησιμοποιούν την Ελλάδα, που είναι ανίκανη, ως δόλωμα κατά μίας περιφερειακής και παγκόσμιας δύναμης όπως η Τουρκία».
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Μάλιστα, με αφορμή και την έναρξη της νέας δικαστικής χρονιάς και μιλώντας ενώπιον δικαστών, ο Τούρκος πρόεδρος ανέφερε: «Οι κινήσεις μας στην Ανατολική Μεσόγειο και στο Αιγαίο είναι κινήσεις για να αποδοθεί δικαιοσύνη».
Δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στη Γαλλία, λέγοντας ότι «η εποχή των αποικιακών δυνάμεων έχει τελειώσει».
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Για ακόμη περισσότερα νέα, μπείτε στην ροή ειδήσεων του E-Daily.gr
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Φωτιά σε διαμέρισμα στη Νέα Σμύρνη
Σήμερα
Φωτιά ξέσπασε σε διαμέρισμα ανώτατου ορόφου πολυκατοικίας και 21 πυροσβέστες επιχειρούν στο σημείο.
Το Αγιο Φως έφτασε στην Ελλάδα – Ποια είναι η πρώτη στάση και πώς θα διανεμηθεί
Σήμερα
Με τιμές αρχηγού κράτους υποδεχθήκαν το Αγιο Φως στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος.
ΗΠΑ και Ιράν στο ίδιο τραπέζι – Ποιες είναι οι «κόκκινες γραμμές» της Τεχεράνης
Σήμερα
Οι αντιπροσωπείες των δύο χωρών συζητούν στο Ισλαμαμπάντ με βαθιές διαφωνίες και αλληλένδετα ζητήματα να περιπλέκουν τις διαπραγματεύσεις.
Στην αγκαλιά της μητέρας του στο μπροστινό κάθισμα βρισκόταν το 3χρονο παιδί που σκοτώθηκε σε τροχαίο στην Καβάλα
Σήμερα
Τρίχρονο παιδί έχασε τη ζωή του σε τροχαίο ατύχημα, ενώ η μητέρα του είναι σοβαρά τραυματισμένη και νοσηλεύεται στο χειρουργείο.
Τραγωδία στην Καβάλα: Νεκρό 3χρονο παιδί σε τροχαίο, ΙΧ συγκρούστηκε μετωπικά με ταξί
Σήμερα
Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν πως άλλα δύο άτομα έχουν τραυματιστεί από τη σφοδρή σύγκρουση
Επιστροφή στη Γη για τους αστροναύτες του Artemis II ‑ Εντυπωσιακή προσθαλάσσωση
Σήμερα
«Τώρα... ο Αρης»
Στα Ιεροσόλυμα η ελληνική αποστολή για την παραλαβή του Αγίου Φωτός
Σήμερα












