Η πυγμάχος που βγάζει χιλιάδες ευρώ πουλώντας μεταχειρισμένες κάλτσες της
Εφόσον υπάρχει ζήτηση σκέφτηκε να το εκμεταλλευτεί

Από το NEWSROOM
Δημοσίευση 4/9/2020 | 21:35
Μια πυγμάχος από την Αυστραλία βρήκε τρόπο να κερδίσει χιλιάδες δολάρια με σχεδόν μηδενική προσπάθεια. Η Ebanie Bridges δεν χάνει χρόνο με το να πλένει τις κάλτσες της. Και ο λόγος είναι ότι τις πουλάει όπως ακριβώς είναι σε ένθερμους θαυμαστές της.
Όλο αυτό είχε ξεκινήσει ως αστείο αλλά τελικά κατάφερε να βγάζει αρκετά χρήματα. Την Bridges, που έχει το ψευδώνυμο «Blonde Bomber» στην πυγμαχία, την προσέγγισε για πρώτη φορά θαυμαστής της για να του πουλήσει μια κάλτσα και κάπως έτσι εκείνη συνειδητοποίησε ότι υπάρχει "πεδίο δόξης λαμπρόν".
Η 33χρονη είχε λάβει κατά καιρούς μηνύματα που της ζητούσαν κάτι παρόμοιο. Μια νύχτα κι ενώ το συζητούσε γελώντας με φίλους της, αποφάσισε να απαντήσει σε έναν ένθερμο υποστηρικτή της που της είχε στείλει μήνυμα και του είπε ότι θα το έκανε.
Η Ebaine κατέληξε να κερδίσει 500 λίρες από έναν Βρετανό θαυμαστή για ένα ζευγάρι κάλτσες.
Από τότε, κατάφερε να κάνει 4.000 δολάρια σε έναν μήνα και μία από τις υψηλότερες προσφορές που της έκαναν ήταν 900 δολάρρια για μια συναλλαγή. Κατάφερε επίσης να πουλήσει δύο κάλτσες από το ίδιο ζευγάρι σε δύο διαφορετικούς πελάτες για 2.000 λίρες.
Μάλιστα κερδίζει μέχρι και 100 δολάρια την φορά πουλώντας φωτογραφίες των ποδιών της, φορώντας κάλτσες.
View this post on InstagramΔΙΑΦΗΜΙΣΗ