E-Radio Greece - The Hellenic Radio Portal

Αργυρούπολη: Αυτός είναι ο ειδικός φρουρός που άρπαξε 40.000€ από επιχειρηματία

Είχε συλληφθεί γιατί παρακολουθούσε και το σπίτι του Μιχάλη Χρυσοχοϊδη

Αργυρούπολη: Αυτός είναι ο ειδικός φρουρός που άρπαξε 40.000€ από επιχειρηματία
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δημοσίευση 8/9/2020 | 09:05

Νέες διαστάσεις λαμβάνει η υπόθεση του 22χρονου ειδικού φρουρού, που χθές το πρωί «μπούκαρε» στο σπίτι επιχειρηματία των νοτίων προαστίων και του άρπαξε 40.000 ευρώ με την απειλή ότι αν δεν του έδινε το ρευστό θα του «φύτευε» ναρκωτικά.

Οι αστυνομικοί, μέχρι χθες αργά το βράδυ χτένιζαν την περιοχή της Αργυρούπολης προκειμένου να εντοπίσουν το δεύτερο όπλο που κατείχε ο 37χρονος συνεργός του ειδικού φρουρού καθώς και ένα πτυσσόμενο γκλομπ, που χρησιμοποίησαν στην άγρια ληστεία του επιχειρηματία, χωρίς όμως αποτέλεσμα, αφού οι ληστές πρόλαβαν να τα ξεφορτωθούν πριν πέσουν στην τσιμπίδα του νόμου. Παράλληλα, οι πληροφορίες λένε οτι τα ξημερώματα του Σαββάτου το δίδυμο, επιχείρησε να τρυπώσει στην οικία του επιχειρηματία, όμως την τελευταία στιγμή η «δουλειά» στράβωσε και έτσι αναγκάστηκαν να πραγματοποιήσουν τη ληστρική έφοδο το πρωί της Δευτέρας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η ιστορία της Αργυρούπολης, προκαλεί προβληματισμό στα υψηλά κλιμάκια της ΕΛ.ΑΣ. Και αυτό γιατί θεωρούν αδιανόητο ένας νεαρός, που δεν είχε καν συμπληρώσει χρόνο στο Σώμα (ήταν μόλις 8 μήνες με την τελευταία φουρνιά των 1.500), να επιδεικνύει τόσο ακραία παραβατική συμπεριφορά και να εμπλέκεται σε δύο άκρως σοβαρές υποθέσεις: Στη χθεσινή σκληρή ληστεία της Αργυρούπολης σε βάρος του εμπόρου αυτοκινήτων και στις 6 Απριλίου, σε μια περίεργη κατόπτευση έξω από το σπίτι του υπουργού Προστασίας του Πολίτη κ. Μιχάλη Χρυσοχοϊδη, όπου συνελήφθη από συναδέλφους του να περιφέρεται άσκοπα, έχοντας μάλιστα στη μηχανή του φάρους που είχαν κλαπεί από την ομάδα ΔΙ.ΑΣ! Μάλιστα, οι εξηγήσεις που έδωσε, ότι δήθεν «τσέκαρε τα μέτρα ασφαλείας» του πολιτικού του προιστάμενου, δεν έπεισαν και έτσι στις 2 Μαΐου, ο νεαρός ειδικός φρουρός αποσπάστηκε στις πεζές περιπολίες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Οι «Αδιαφθοροι» της ΕΛ.ΑΣ που έχουν αναλάβει τη διαλεύκανση της υπόθεσης, ψάχνουν σε βάθος τριετίας τη διαδρομή και τις επαφές του νεαρού. Από τις ειδικές δυνάμεις του Στρατού όπου υπηρέτησε και τις σχολές καράτε όπου πήγαινε από μικρή ηλικία και μάλιστα, έχει αποσπάσει και διακρίσεις, μέχρι τις διασυνδέσεις με άτομα που κινούνται στο χώρο του κοινού ποινικού δικαίου.

Οι αξιωματικοί των Εσωτερικών Υποθέσεων είναι πέπεισμένοι, οτι το παρελθόν του 22χρονου ειδικού φρουρού και το προφίλ του δεν ταιριάζει σε καμία περίπτωση με αυτό των αστυνομικών της ομάδας ΔΙ.ΑΣ που κάθε μέρα δίνουν μάχη με την εγκληματικότητα στους δρόμους της Αθήνας. Ο ίδιος παρουσιάζει αρνητική στάση και ζητάει δικηγόρο λέγοντας χαρακτηριστικά «ήταν λάθος μου που πήγα να βγάλω μια δουλειά (σ.σ: εννοεί να συλλάβει έμπορο ναρκωτικών) ενώ ήμουν εκτός υπηρεσίας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Γνωρίζω ότι έχω μπλέξει, θέλω τον δικηγόρο μου». Την ίδια ώρα, ο 37χρονος συνεργός του, «τον δίνει» κανονικά λέγοντας οτι ο νεαρός γνώριζε ότι ο επιχειρηματίας που δραστηριοποιείται στην εμπορία μεταχειρισμένων οχημάτων στα νότια προάστια, είχε χρήματα σπίτι και του είπε να πάνε να μπουκάρουν μέσα για να τα αρπάξουν εκβιάζοντας τον. Παράλληλα οι συνάδελφοι του ειδικού φρουρού που απο υπερασπιστής του νόμου έγινε παραβάτης, κάνουν έρευνες στο σπίτι του ιδίου όσο και του συνεργού του προκειμένου να εντοπίσουν στοιχεία που αποκαλύπτουν και τεκμηριώνουν και άλλες σκοτεινές πτυχές της ζωής του.

Σήμερα, ο ειδικός φρουρός και ο συνεργός του οδηγούνται στον εισαγγελέα ενώ και ο επιχειρηματίας είναι και αυτός κατηγορούμενος καθώς μετά από έρευνα των αρχών βρέθηκαν στο σπίτι του σακουλάκια κάνναβης και ζυγαριές ακριβείας, ενώ το συγκεκριμένο άτομο έχει απασχολήσει στο παρελθόν τις αρχές για υποθέσεις ναρκωτικών.

[ΠΗΓΗ]
FOLLOW US @ERADIO.GR Ακολουθήστε το E-Radio.gr και στο Instagram
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Φρουροί της Επανάστασης: Μικρές οι πιθανότητες να ξαναρχίσει ο πόλεμος, οι ΗΠΑ είναι αδύναμες

Πριν 11 ώρες

Εκπρόσωπος των Φρουρών απείλησε πως αν οι πολεμικές επιχειρήσεις ξαναρχίσουν, η ακτογραμμή του Ιράν θα γίνει «νεκροταφείο για τους επιτιθέμενους»

Τα ξενοδοχεία μπορούν να αρνούνται νερό βρύσης στους πελάτες τους, έκρινε το Ανώτατο Δικαστήριο της Ιταλίας

Πριν 11 ώρες

Τουρίστρια ζητούσε αποζημίωση 2.700 ευρώ επειδή ξενοδοχείο στους Δολομίτες της πρόσφερε μόνο εμφιαλωμένο νερό επί πληρωμή

Κώστας Παπαδόπουλος: Συνελήφθη για ξυλοδαρμό 14χρονου ο πρώην παίκτης του Survivor, τι υποστηρίζει ο ίδιος

Πριν 11 ώρες

«Τον έβαλα στο αμάξι για να τον πάω στην Ασφάλεια», είπε μετά τις πληροφορίες ότι τοποθέτησε το ανήλικο στο πορτμπαγκάζ του αυτοκινήτου του

Θεσσαλονίκη: 50χρονος παρενόχλησε σeξουαλικά τη σύντροφο 29χρονου και κατέληξε στο νοσοκομείο

Πριν 11 ώρες

H 33χρονη γυναίκα κατευθύνθηκε προς το μπάνιο, με τον 50χρονο να την ακολουθεί και να της επιτίθεται

Σοκ στην Ιόνια Οδό: Θανατηφόρο τροχαίο με νταλίκα – Ένας νεκρός και μία τραυματίας

Πριν 11 ώρες

Η σύγκρουση ήταν ιδιαίτερα σφοδρή, με το ΙΧ να μετατρέπεται σε άμορφη μάζα σιδερικών

Ποια είναι η μικρή Ήρα που έκλεψε την παράσταση στην παρουσίαση του νέου κόμματος Τσίπρα

Πριν 11 ώρες

Η 10χρονη παρέδωσε την ιδρυτική διακήρυξη της «ΕΛ.Α.Σ.»

Καλοκαίρι με φρένο: Οι μισοί Έλληνες κόβουν τις διακοπές και οι υπόλοιποι τις μικραίνουν

Πριν 11 ώρες

Περιορισμένος προϋπολογισμός, κοντινοί προορισμοί και επιστροφή στη λιτότητα σημαδεύουν τις διακοπές των Ελλήνων φέτος το καλοκαίρι.

Οι μωβ μέδουσες επέστρεψαν στις ελληνικές παραλίες: Πού εμφανίστηκαν και τι λένε οι επιστήμονες

Πριν 11 ώρες

Με πλωτά φράγματα απαντούν οι αρχές στο φαινόμενο που αναμένεται και φέτος εκτεταμένο

Στον «αέρα» η εκεχειρία: Γιατί οι ΗΠΑ εξαπέλυσαν νέες επιθέσεις στο Ιράν και πώς αντιδρά η Τεχεράνη

Πριν 11 ώρες

Πριν από τις αμερικανικές επιθέσεις σε στόχους στο νότιο Ιράν, η Τεχεράνη δήλωσε ότι μια συμφωνία με την Ουάσινγκτον δεν ήταν στον ορίζοντα

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

par: 9
×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!

The Hellenic Radio Portal - 18 χρόνια
Live Oλα τα Ελληνικά Ραδιόφωνα Online!
500+ Ελληνικοί Σταθμοί εδώ!
Ακούστε ζωντανά, online ελληνικές επιτυχίες, λαϊκά, ξένα hits, dance,
ειδήσεις, αθλητικά από τα καλύτερα internet radio.