E-Radio Greece - The Hellenic Radio Portal

Δεκάδες λουκέτα σε θέατρα πριν το Πάσχα βάζει ο Δήμος Αθηναίων

Παρά τις έντονες αντιδράσεις

Δεκάδες λουκέτα σε θέατρα πριν το Πάσχα βάζει ο Δήμος Αθηναίων
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Γράφει η ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΔΟΥ
Δημοσίευση 18/4/2013 | 00:00

Ο Δήμος Αθηναίων, παρά τις αντιδράσεις, εμμένει στην απόφασή του να κλείσει θέατρα και πολυχώρους που δεν τηρούν όλους τους όρους ασφαλείας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Σύμφωνα με την Καθημερινή, στην πρώτη συνεδρίαση που έκανε ειδική ομάδα εργασίας συζητήθηκε η αναγκαιότητα να κλείσουν άμεσα τα θέατρα και οι χώροι που δεν έχουν τις απαιτούμενες προδιαγραφές.

Από ελέγχους που πραγματοποιήθηκαν σε 89 χώρους, οι 27 δεν διαθέτουν άδεια λειτουργίας και συνολικά οι 50 από αυτούς έχουν προβλήματα ασφαλεία, τα οποία μπορούν να θέσουν σε κίνδυνο τη ζωή των θεατών.

Οι έλεγχοι, σύμφωνα με ανακοίνωση του Δήμου, έγιναν μετά από επώνυμες καταγγελίες πολιτών και κυρίως για λόγους που σχετίζονται με την ασφάλεια τόσο των θεατών, όσο και των εργαζομένων σε αυτούς τους χώρους. 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η αρμόδια επιτροπή θα συνεδριάζει κάθε τρεις ημέρες.

Στόχος είναι μέχρι τις αρχές Ιουλίου να έχει συνταχθεί συγκεκριμένη πρόταση για το νομοθετικό πλαίσιο, σε συνεργασία με τη γραμματεία Πολιτισμού, αναφορικά με τους κανόνες ασφαλείας για τη λειτουργία των πολυάριθμων θεατρικών σκηνών που λειτουργούν στην πόλη. Στόχος είναι από τον Σεπτέμβρη –που αρχίζει και η νέα θεατρική σεζόν– να λειτουργήσουν μόνο τα θέατρα που τηρούν τους κανονισμούς.

FOLLOW US @ERADIO.GR Ακολουθήστε το E-Radio.gr και στο Instagram
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΗΠΑ και Ιράν στο ίδιο τραπέζι – Ποιες είναι οι «κόκκινες γραμμές» της Τεχεράνης

Σήμερα

Οι αντιπροσωπείες των δύο χωρών συζητούν στο Ισλαμαμπάντ με βαθιές διαφωνίες και αλληλένδετα ζητήματα να περιπλέκουν τις διαπραγματεύσεις.

Τραγωδία στην Κύπρο: Τι προκάλεσε την κατάρρευση της πολυκατοικίας στη Λεμεσό ‑ Δείτε πώς εξελίσσεται η επιχείρηση διάσωσης

Σήμερα

Νεκρός ανασύρθηκε από τα συντρίμμια ενώ συνεχίζονται οι έρευνες για δεύτερο εγκλωβισμένο, τρεις τραυματίες στο νοσοκομείο.

Στην αγκαλιά της μητέρας του στο μπροστινό κάθισμα βρισκόταν το 3χρονο παιδί που σκοτώθηκε σε τροχαίο στην Καβάλα

Σήμερα

Τρίχρονο παιδί έχασε τη ζωή του σε τροχαίο ατύχημα, ενώ η μητέρα του είναι σοβαρά τραυματισμένη και νοσηλεύεται στο χειρουργείο.

Στάθης Μαντζώρος: Δύσκολες ώρες για τον ηθοποιό 10 μήνες μετά το εγκεφαλικό που υπέστη

Σήμερα

Ο αγαπημένος «καφετζής» του τηλεοπτικού κοινού στη σειρά «Σασμός» νοσηλεύεται στον Ερυθρό Σταυρό

Πέθανε ο ηθοποιός Τάσος Ράμσης

Σήμερα

Η είδηση έγινε γνωστή από τον Σπύρο Μπιμπίλα

Mε τι καιρό θα κάνουμε Πάσχα

Σήμερα

Με ψύχρα και βροχές η Ανάσταση

Πέδρο Σάντσεθ: Η Ευρώπη να «κάνει μεγάλα όνειρα» και να αναλάβει ρόλο ως ηθικός ηγέτης

Σήμερα

Οι δηλώσεις έγιναν στο πλαίσιο συζήτησης για το μέλλον της Ευρώπης

Ιρανικές πηγές: «Το πρόσωπο του Μοτζταμπά Χαμενεΐ έχει παραμορφωθεί, υπέστη σοβαρά τραύματα στα πόδια»

Σήμερα

Ο 56χρονος αναρρώνει και παραμένει σε πνευματική διαύγεια, ανέφεραν στο Reuters άνθρωποι που βρίσκονται κοντά στον στενό του κύκλο

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

par: 6
×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!

The Hellenic Radio Portal - 18 χρόνια
Live Oλα τα Ελληνικά Ραδιόφωνα Online!
500+ Ελληνικοί Σταθμοί εδώ!
Ακούστε ζωντανά, online ελληνικές επιτυχίες, λαϊκά, ξένα hits, dance,
ειδήσεις, αθλητικά από τα καλύτερα internet radio.