ADVERTISEMENT

Αστυνομικοί καταδιώκουν διαδηλωτή και οδηγός ταξί τον βοηθά να διαφύγει

Το βίντεο προκάλεσε ενθουσιασμό στους χρήστες του διαδικτύου

Newsroom

Ενημερώθηκε
2' χρόνος ανάγνωσης
Αστυνομικοί καταδιώκουν διαδηλωτή και οδηγός ταξί τον βοηθά να διαφύγει
ADVERTISEMENT

Θέλετε να βλέπετε πιο συχνά το E-Radio στα αποτελέσματα της Google;
Προσθέστε το E-Radio στις πηγές σας στη Google

Ενθουσιασμό έχει προκαλέσει στους χρήστες του διαδικτύου ένα βίντεο στο οποίο καταγράφεται ένας οδηγός ταξί στη Λευκορωσία, που βοήθησε έναν άνδρα να διαφύγει από τις δυνάμεις αντιμετώπισης ταραχών κατά τη διάρκεια των διαδηλώσεων εναντίον του προέδρου Αλεξάντερ Λουκασένκο.

Οι χρήστες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης μοιράστηκαν ευρέως το σχετικό βίντεο με τα δραματικά γεγονότα.

ADVERTISEMENT

Το 16 δευτερολέπτων βίντεο, το οποίο γύρισε δημοσιογράφος του Euroradio.fm χθες το βράδυ, καταγράφει το ανθρωποκυνηγητό σε συνοικία του Μινσκ με τις δυνάμεις ασφαλείας και τη διαφυγή του άνδρα, με το περιστατικό να παραπέμπει σε σκηνικό κινηματογραφικής ταινίας. Την ίδια ώρα πλήθος διαδηλωτών είχε κατακλύσει τους δρόμους για να διαμαρτυρηθεί για την παράνομη, όπως κατήγγειλε, ορκωμοσία του Λουκασένκο.

Στο βίντεο, που έχουν δει δεκάδες χιλιάδες χρήστες σε διάφορες διαδικτυακές πλατφόρμες, διακρίνεται ένας νεαρός άνδρας, τον οποίο καταδιώκουν αστυνομικοί με γκλομπ, ενώ εκείνος καταφέρνει να τους ξεφύγει καθώς μπαίνει σε ένα ταξί.

Ο οδηγός του ταξί, ο οποίος περίμενε το φανάρι να ανάψει, φαίνεται πως σκέφτεται για δευτερόλεπτα τι να κάνει και κατόπιν βγαίνει στην αντίθετη λωρίδα και ανεβαίνει για λίγο στο πεζοδρόμιο, προτού απομακρυνθεί με ταχύτητα από το σημείο, αψηφώντας τις οργισμένες κραυγές των αστυνομικών.

ADVERTISEMENT

Η αστυνομία στη Λευκορωσία συνέλαβε 364 ανθρώπους κατά τη διάρκεια των αντικυβερνητικών διαδηλώσεων χθες, σύμφωνα με το υπουργείο Εσωτερικών της χώρας, όπως μεταδίδει το Reuters και αναμεταδίδει το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων. Οι διαδηλωτές κατηγορούν τον Λουκασένκο, που ηγείται της χώρας του τα τελευταία 26 χρόνια, για νοθεία στις προεδρικές εκλογές της 9ης Αυγούστου, μια κατηγορία που εκείνος αρνείται.

[ΠΗΓΗ]
Θέλετε να βλέπετε πιο συχνά το E-Radio στα αποτελέσματα της Google;
Προσθέστε το E-Radio στις πηγές σας στη Google
ADVERTISEMENT
READ NEXT

Όλες οι ειδήσεις της ημέρας από Ελλάδα και κόσμο. Πολιτική, κοινωνία, οικονομία και επικαιρότητα 24/7, με έγκυρη ενημέρωση από το e-radio.gr.

Τα θέματα που ξεχώρισε σήμερα η ομάδα του E-Daily.

×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Γυναίκες χωρίς φίλτρο