E-Radio Greece - The Hellenic Radio Portal

Καλαμάτα: Χαμός σε κατάληψη, ξύλο με καρέκλες ανάμεσα σε γονείς, μαθητές και καθηγητές

Η κατάσταση ξέφυγε εντελώς

Καλαμάτα: Χαμός σε κατάληψη, ξύλο με καρέκλες ανάμεσα σε γονείς, μαθητές και καθηγητές
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δημοσίευση 28/9/2020 | 10:52

Ξεφεύγει για τα καλά η κατάσταση στις σχολικές καταλήψεις. Επεισόδια στην Καλαμάτα, φωτιά σε σχολείο της Χαλκίδας και μαθητής στο νοσοκομείο από υπερβολική κατανάλωση αλκοόλ στην Αιτωλοακαρνανία. Το βίντεο με το επεισόδιο στην Καλαμάτα προκαλεί αίσθηση.

Οι καταλήψεις σε σχολεία συνεχίζονται και οι εικόνες  παρατράγουδων και επεισοδίων διαδέχονται τις τελευταίες ώρες η μία την άλλη. Στην Καλαμάτα, μαθητές έφτασαν στο σημείο να πετούν καρέκλες σε πατέρα που ήθελε να μπει στο σχολείο. Ύβρεις με καθηγητές…

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Αδιανόητα σκηνικά με το… καλημέρα στο πρώην Πολυκλαδικό στην Καλαμάτα, με έντονα επεισόδια ανάμεσα σε γονείς και μαθητές.

Όταν οι καθηγητές επιχείρησαν το πρωί να μπουν στους χώρους του 6ου Γενικού Λυκείου της Καλαμάτας, δέχθηκαν την επίθεση των μαθητών. Στον έντονο λεκτικό διαπληκτισμό που ακολούθησε και τις ύβρεις, ένας πατέρας επιχείρησε να μπει μέσα και να ανοίξει την πόρτα και οι μαθητές του πέταξαν καρέκλες και τον χτυπούσαν, με συνέπεια να ακολουθήσει ο γενικός χαμός.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Μέχρι και ασθενοφόρο του ΕΚΑB έφθασε στον χώρο, ενώ κλήθηκε και η αστυνομία. Δείτε το επεισόδιο στο 6ο Γενικό Λύκειο στην Καλαμάτα…

Την ίδια στιγμή στο 4ο Γενικό Λύκειο – και σε άλλα σχολεία – η κατάληψη συνεχίζεται, με χαρακτηριστική εικόνα την πρωινή με τους μαθητές με… ειδική επιχείρηση να έχουν τοποθετήσει κάδους πάνω σε άλλους.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Έβαλαν φωτιά σε σχολείο της Χαλκίδας

Τα πράγματα τις τελευταίες ώρες αγριεύουν στις σχολικές καταλήψεις. Μετά τα γεγονότα που σημειώθηκαν το βράδυ της Πέμπτης στο 1ο ΕΠΑΛ Χαλκίδας στην Εύβοια το οποίο βρίσκεται υπο κατάληψη με άτομα που έσπαγαν θρανία και πετούσαν αντικείμενα, ένα νέο γεγονός διαδραματίστηκε το μεσημέρι της Κυριακής.

Φωτιά ξέσπασε λίγο μετά τις 15.00 το μεσημέρι στο υπο κατάληψη 1ο ΕΠΑΛ Χαλκίδας στην Εύβοια. Συγκεκριμένα εξωσχολικοί – όπως είπαν οι ανήλικοι μαθητές – μπήκαν στο υπό κατάληψη σχολικό συγκρότημα και έβαλαν φωτιά σε αίθουσα. Στο σημείο έσπευσε η αστυνομία και η πυροσβεστική ενώ ειδοποιήθηκε να έρθει και ο διευθυντής του σχολείου. Η φωτιά κατασβήστηκε άμεσα χωρίς να επεκταθεί στο υπόλοιπο κτήριο ενώ ελέγχθηκαν όλοι οι χώροι.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Στο νοσοκομείο καταληψίας από αλκοόλ

Παρατράγουδο προέκυψε σε υπό κατάληψη σχολείο της Αιτωλοακαρνανία και συγκεκριμένα στο λύκειο της Αμφιλοχίας. Ένας από τους μαθητές που συμμετείχαν στην κατάληψη, μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο όπου και νοσηλεύεται μετά από κατανάλωση μεγάλης ποσότητας αλκοόλ.

To περιστατικό συνέβη τις βραδινές ώρες του Σαββάτου (26-09-2020) ενώ απαιτήθηκε η κινητοποίηση ασθενοφόρου του ΕΚΑΒ για τη διακομιδή του. Ο πατέρας του αναζητήθηκε και-όπως προβλέπεται- συνελήφθη από αστυνομικούς του Τμήματος Αμφιλοχίας με τη δικογραφία σε βάρος του να σχηματίζεται για έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνο.

Πρόκειται για ακόμα ένα παρατράγουδο σε υπό κατάληψη σχολείο. Χθες βράδυ έγινε γνωστό, πως στο ΕΠΑΛ Χαλκίδας κάποιοι έβαλαν φωτιά και προκάλεσαν εκτεταμένες καταστροφές σε αίθουσες. Η φωτιά ξέσπασε λίγο μετά τις 15.00 χθες το μεσημέρι στο υπο κατάληψη 1ο ΕΠΑΛ Χαλκίδας στην Εύβοια. Συγκεκριμένα εξωσχολικοί – όπως είπαν οι ανήλικοι μαθητές – μπήκαν στο υπό κατάληψη σχολικό συγκρότημα και έβαλαν φωτιά σε αίθουσα.

Στο σημείο έσπευσε η αστυνομία και η πυροσβεστική ενώ ειδοποιήθηκε να έρθει και ο διευθυντής του σχολείου. Η φωτιά κατασβήστηκε άμεσα χωρίς να επεκταθεί στο υπόλοιπο κτήριο ενώ ελέγχθηκαν όλοι οι χώροι.

[ΠΗΓΗ]
FOLLOW US @ERADIO.GR Ακολουθήστε το E-Radio.gr και στο Instagram
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Ολυμπιακός ‑ Λεουβέν 1‑1: Χαλαρό φιλικό με γκολάρα Λουίζ και δύο τραυματισμούς

Σήμερα

Φτωχό πρώτο μέρος με απειλές από τη Λέουβεν - ισοπαλία στο τέλος παρά το φανταστικό τέρμα του Αντρέ Λουίζ

Διώξη για ανθρωποκτονία από ενδεχόμενο δόλο στους τρεις συλληφθέντες για την εμπρηστική επίθεση με θύμα τη Βάγια Νέστορα

Σήμερα

Πήραν προθεσμία να απολογηθούν την προσεχή Τρίτη - Λυπούμαστε για ό,τι συνέβη, ο εντολέας μου δεν γνωρίζει τους συγκατηγορούμενούς του, ισχυρίστηκε ο δικηγόρος του 24χρονου που φέρεται να είναι ο ιδιοκτήτης του διαμερίσματος στην οδό Παπαδιαμάντη

Πυρκαγιά στο Περιβολάκι Θεσσαλονίκης: Ήχησε το 112 – Δείτε βίντεο

Σήμερα

Οι αρχές ζητούν από τους κατοίκους να παραμείνουν σε εγρήγορση και να τηρούν τις οδηγίες που εκδίδονται

Θρίλερ σε πτήση της Ryanair από τη Θεσσαλονίκη: Τι συνέβη πραγματικά μέσα στο αεροσκάφος

Σήμερα

Επιβάτης παραλίγο να αναρροφηθεί έξω από το Boeing 737 μετά την αποκόλληση παραθύρου - ο 61χρονος νοσηλεύεται με εγκαύματα από τριβή.

Όλα όσα αλλάζουν για τα ακίνητα με το ΜΙΔΑ: Ανάσα για τα προβληματικά, μεταβατική περίοδος πριν τα πρόστιμα

Σήμερα

Πιλοτική εφαρμογή για διορθώσεις σε Ε9 και Κτηματολόγιο, αγροτεμάχια και εκκρεμείς κτηματογραφήσεις πριν ξεκινήσουν οι διασταυρώσεις και οι κυρώσεις

«3 ευρώ εισιτήριο για βρέφος 17 μηνών»: Το απίστευτο beach bar στην Ιταλία που χρέωσε παιδί

Σήμερα

Ένας πατέρας αναγκάστηκε να καταβάλει 3 ευρώ για την είσοδο της 17μηνης κόρης του σε γνωστή παραλία της Ιταλίας

Marfin: Επιστρέφει στην Ελλάδα η 46χρονη – Αρνείται κάθε εμπλοκή και θέλει να καταθέσει

Σήμερα

Η επιστροφή της από τη Μεγάλη Βρετανία ενδέχεται να γίνει ως τη Δευτέρα, ώστε την Τρίτη να εμφανιστεί μπροστά στην ανακρίτρια

Καύσωνας στην Ευρώπη: Ποιες χώρες θα αγγίξουν τους 42 βαθμούς και τι περιμένει την Ελλάδα

Σήμερα

Ο ισχυρός υποτροπικός αντικυκλώνας και οι επιπτώσεις του στη Μεσόγειο

Κοριτσάκι δύο ετών στη Φλόριντα πέθανε αφού η μπέιμπι σίτερ το άφησε για τρεις ώρες μέσα σε αυτοκίνητο κάτω από ακραία ζέστη

Σήμερα

Οι συνθήκες κάτω από τις οποίες συνέβη το περιστατικό παραμένουν υπό διερεύνηση

Ποιος ισχυρίζεται ότι ο Νετανιάχου και η Μοσάντ έσωσαν τον Ερντογάν από καρκίνο;

Σήμερα

Πρώην εκπρόσωπος του νοσοκομείου Ichilov του Τελ Αβίβ κάνει εκρηκτικό ισχυρισμό για μυστική ιατρική αποστολή στην Τουρκία με εμπλοκή της Μοσάντ.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

par: 16
×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!

The Hellenic Radio Portal - 18 χρόνια
Live Oλα τα Ελληνικά Ραδιόφωνα Online!
500+ Ελληνικοί Σταθμοί εδώ!
Ακούστε ζωντανά, online ελληνικές επιτυχίες, λαϊκά, ξένα hits, dance,
ειδήσεις, αθλητικά από τα καλύτερα internet radio.