E-Radio Greece - The Hellenic Radio Portal

Μελάνια Τραμπ: «Κάντε μου τη χάρη, γαμwτο!»

Το ξέσπασμα της σε κρυφή ηχογράφηση

Μελάνια Τραμπ: «Κάντε μου τη χάρη, γαμwτο!»
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δημοσίευση 2/10/2020 | 10:03

Το έντονο ξέσπασμα της Πρώτης Κυρίας των ΗΠΑ κατά τη διάρκεια μιας συζήτησης που καταγράφηκε κρυφά το καλοκαίρι του 2018 κάνει τις τελευταίες ώρες τον γύρο του διαδικτύου, και δείχνει πόσο ενοχλημένη ήταν η Μελάνια Τραμπ με την κριτική που δεχόταν από αμερικανικά ΜΜΕ για τη μεταναστευτική πολιτική του συζύγου της και τα όσα εκτυλίσσονταν στα σύνορα της χώρας.

«Λένε ότι είμαι συνένοχη, ότι είμαι το ίδιο με εκείνον και τον υποστηρίζω. Ότι δεν μιλάω αρκετά, ότι δεν κάνω αρκετά από τη θέση που βρίσκομαι», ακούγεται να λέει η Μελάνια Τραμπ στο ηχητικό που κατέγραψε η Στέφανι Γουίνστον Γουόλκοφ, πρώην φίλη και σύμβουλος της Πρώτης Κυρίας που έχει γράψει μάλιστα και ένα βιβλίο για εκείνη με τίτλο «Η Μελάνια και εγώ».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Το ηχητικό δόθηκε για πρώτη φορά στη δημοσιότητα στην εκπομπή «Anderson Cooper 360» τo βράδυ της Πέμπτης και, σύμφωνα με το CNN, καταγράφηκε κρυφά από την Γουόλκοφ μετά την απόχώρησή της από τον Λευκό Οίκο.

«Σκίζομαι στη δουλειά για τα χριστουγεννιάτικα πράγματα. Ποιος χεσ@@κε για τα χριστουγεννιάτικα πράγματα και τις διακοσμήσεις; Όμως πρέπει να το κάνω, σωστά;» συνεχίζει στο ηχητικό η Πρώτη Κυρία, που όπως ανακοινώθηκε το πρωί της Παρασκευής, έχει βρεθεί θετική στον κορωνοϊό μαζί με τον σύζυγό της.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Κάνω λοιπόν αυτό που πρέπει, λέω ότι εργάζομαι πάνω στις προετοιμασίες για τα Χριστούγεννα και μου λένε "και τι γίνεται με τα παιδιά που χωρίζονται [από τους γονείς τους στα σύνορα]. Κάντε μου τη χάρη γαμ@@το! Είχαν πει ποτέ κάτι όταν το έκανε ο Ομπάμα; Δεν μπορώ να πάω, προσπαθούσα να επανενώσω το παιδί με τη μαμά του αλλά δεν είχα την ευκαιρία, πρέπει να περάσει από τη νομική διαδικασία».

Σε μια άλλη ηχογράφηση, η Μελάνια αναφέρεται στην αντίδραση των παιδιών μεταναστών που φτάνουν στη χώρα με τη βοήθεια διακινητών όταν αντικρίζουν τα κέντρα κράτησης στις ΗΠΑ, ως απόδειξη για τις καλές συνθήκες κράτησης και την φροντίδα που λαμβάνουν. «Τα παιδιά λένε: θα κοιμηθώ σε δικό μου κρεβάτι; Θα έχω ντουλάπι για τα ρούχα μου; Είναι λυπηρό να το ακούς αλλά δεν είχαν κάτι τέτοιο στη χώρα τους, κοιμόντουσαν στο πάτωμα... Τα φροντίζουν καλά εδώ. Μπορεί να μην είναι με τους γονείς τους, και αυτό είναι θλιβερό, όμως όταν έρχονται με διακινητές ή παράνομα, πρέπει να κάνεις κάτι», ακούγεται να λέει η Πρώτη Κυρία.

Η Γουόλκοφ είπε στον δημοσιογράφο του CNN την Πέμπτη ότι πίστευε πως η Μελάνια αισθανόταν ανησυχία ως μητέρα για αυτά τα παιδιά, αλλά αγνόησε τα συναισθήματά της γιατί δεν ταίριαζαν με την ατζέντα της κυβέρνησης Τραμπ.

Μετά τη δημοσιοποίηση των συνομιλιών, εκπρόσωπος της Μελάνια Τραμπ καταδίκασε τις πράξεις της Γουόλκοφ, τις κρυφές καταγραφές και την έκδοση του βιβλίου, κάνοντας λόγω για ύποπτο τάιμινγκ και ναρκισσισμό της συγγραφέως, που προσπαθεί μανιωδώς να παραμείνει στο προσκήνιο.

[ΠΗΓΗ]
FOLLOW US @ERADIO.GR Ακολουθήστε το E-Radio.gr και στο Instagram
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Ερωτευμένοι 26 χρονιά μετά, Ντέιβιντ και Βικτόρια Μπέκαμ ‑ Τρυφερές εικόνες από την Ιταλία

Σήμερα

Το ζευγάρι εθεάθη να ανταλλάσσει φιλιά σε οικογενειακό γεύμα

Αρης Μουγκοπέτρος: «Μέσα στο ασθενοφόρο έταξα στην Παναγία πως, αν ζήσω, θα ....»

Σήμερα

«1333. Θέλω να σκεφτείτε τι σηµαίνουν αυτοί οι αριθµοί για µένα. Πριν από αυτούς τους αριθµούς ήµουν ένας άλλος Αρης»

Σβήγκος ‑ Καλογεροπούλου: «Ηλιοβασιλέματα και όνειρα» στη Σαντορίνη ‑ Ποζάρουν αγκαλιά

Σήμερα

Στην ανάρτηση της Γιολάντας Καλογεροπούλου φαίνεται και η κόρη της

Ξεσηκώνει τα πλήθη με μαγιό η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου ‑ «Το να ποζάρω είναι η φυσική μου συνήθεια»

Σήμερα

Η πρώην παίκτρια του My Style Rocks κοινοποίησε εικόνες της από την παραλία

Χωρισμός «βόμβα» για γνωστό ζευγάρι της ελληνικής σόουμπιζ

Σήμερα

Ο γνωστός ηθοποιός επιβεβαίωσε την είδηση

Ιωάννα Μαλέσκου: Ποζάρει με μαγιό και κουλιακούς‑«φέτες» και στέλνει μήνυμα όλο νόημα

Σήμερα

Η Ιωάννα Μαλέσκου απολαμβάνει τις διακοπές της, μετά το τέλος της εκπομπής «Καλοκαιρινό Ραντεβού»

Ιμάν Κελίφ: Αγνώριστη η μποξέρ που προκάλεσε σάλο στους Ολυμπιακούς Αγώνες

Σήμερα

Η εικόνα αυτή ήρθε περίπου μια εβδομάδα από την εξομολόγηση της Κελίφ ότι περνάει μια «δύσκολη φάση» έναν χρόνο από την κατάκτηση του χρυσού Ολυμπιακού μεταλλίου στο Παρίσι

Οι celebrities που τα έφτιαξαν όσο ήταν ακόμη και οι δυο σε σχέσεις

Σήμερα

Ο Nicolas Cage και η Lisa Marie Presley είχαν μια έντονη σχέση

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

par: 8
×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!

The Hellenic Radio Portal - 18 χρόνια
Live Oλα τα Ελληνικά Ραδιόφωνα Online!
500+ Ελληνικοί Σταθμοί εδώ!
Ακούστε ζωντανά, online ελληνικές επιτυχίες, λαϊκά, ξένα hits, dance,
ειδήσεις, αθλητικά από τα καλύτερα internet radio.