E-Radio Greece - The Hellenic Radio Portal

Πληθαίνουν τα κρούσματα σε συνεργάτες του Τράμπ

Όπως αποκαλυφθηκε ο πρόεδρος Τραμπ δεν έκανε τεστ για κορωνοϊό (όπως απαιτούνταν) πριν την έναρξη του ντιμπέητ

Πληθαίνουν τα κρούσματα σε συνεργάτες του Τράμπ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Από το NEWSROOM

Μετά τη διακομιδή (για προληπτικούς λόγους) του προέδρου των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ, σε νοσοκομείο για την αντιμετώπιση της νόσου COVID-19 πληθαίνουν οι ανακοινώσεις σχετικά με στενούς του συνεργάτες και στελέχη του Ρεπουμπλικανικού κόμματος που έχουν κολλήσει τον ιό.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ο Λευκός Οίκος αποδεικνύεται εστία υπερμετάδοσης αφενός επειδή τα στελέχη του επιτελείου του Τραμπ (και ο ίδιος ο πρόεδρος) περιφρονούσαν συστηματικά τα μέτρα αυτοπροστασίας και αφετέρου επειδή (σε αντίθεση με ό,τι βλέπουμε σε τηλεοπτικές σειρές και ταινίες) ο Λευκός Οίκος και ειδικά η λεγόμενη Δυτική Πτέρυγα που στεγάζονται οι συνεργάτες του προέδρου είναι ένα παλιό κτήριο με μικρούς χώρους εργασίας, στενούς διαδρόμους και ανεπαρκή εξαερισμό.

Αυτό που αποκαλύφθηκε χθες είναι πως ο πρόεδρος Τραμπ δεν έκανε τεστ για κορωνοϊό (όπως απαιτούνταν) πριν την έναρξη του ντιμπέητ την περασμένη Τετάρτη καθώς έφτασε τελευταία στιγμή στο χώρο της εκδήλωσης. Επίσης σύμφωνα με δημοσιεύματα μέλη της οικογένειάς του και συνεργάτες του που ήταν στο (μικρό) ακροατήριο αρνήθηκαν να φορέσουν μάσκα.

Όλοι οι άνθρωποι του Προέδρου (με κορωνοϊό)

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Εκτός από τον Πρόεδρο των ΗΠΑ και τη σύζυγό του Μελάνια, γνωρίζουμε για την Χόουπ Χικς, τη στενή συνεργάτη του Ντόναλντ Τραμπ που πιθανώς (δεν έχει αποδεχτεί) να κόλλησε το προεδρικό ζεύγος.

Θετική σε τέστ βγήκε και η Ρόνα ΜακΝτάνιελ, η πρόεδρος του Ρεπουμπλικανικού κόμματος η οποία σύμφωνα με πληροφορίες συναντήθηκε την περασμένη Παρασκευή με τον Ντόναλντ Τραμπ.

Ο τελευταίος που βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό είναι ο Μπιλ Στέπιεν, ο επικεφαλής της προεκλογικής εκστρατείας του Ντόναλντ Τραμπ. Κορυφαίος αξιωματούχος δήλωσε στο CNN ότι ο Στέπιεν βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊπό και τις επόμενες μέρες θα δουλέψει από το σπίτι. Ο Στέπιεν ταξίδεψε με τον Τραμπ στο Κλίβελαντ για το debate, όπως και η Χόουπ Χικς. Ήταν επίσης στον Λευκό Οίκο με τον πρόεδρο τη Δευτέρα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Επίσης έγινε γνωστό ότι η πρώην σύμβουλος του Λευκού Οίκου Κελιάν Κονγουέι, η οποία ήταν από τις πιο στενές συνεργάτιδες του Ντόναλντ Τραμπ (η οποία πρόσφατα παραιτήθηκε από τη θέση της) έκανε γνωστό πως έχει μολυνθεί από τον κορωνοϊό και τέθηκε σε απομόνωση. «Τα συμπτώματά μου είναι ήπια (ελαφρύς βήχας) και νιώθω καλά. Άρχισε διαδικασία καραντίνας, σε συνεννόηση με γιατρούς», ανέφερε η Κονγουέι μέσω Twitter.

Ο γερουσιαστής Τομ Τίλις, ο οποίος είχε παρευρεθεί στην εκδήλωση στον Λευκό Οίκο κατά την οποία ο πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ ανακοίνωσε το πρόσωπο που επέλεξε για την χηρεύουσα έδρα στο Ανώτατο Δικαστήριο, έγινε ο δεύτερος πολιτικός ο οποίος γνωστοποίησε πως έχει μολυνθεί από τον κορωνοϊό. «Ευτυχώς δεν έχω συμπτώματα και νιώθω καλά», ανέφερε ο Τίλις, ο οποίος εκπροσωπεί τη Βόρεια Καρολίνα στην αμερικανική Γερουσία.

Όπως και ο γερουσιαστής Μάικ Λι, ο πρώτος που ανακοίνωσε πως μολύνθηκε από τον κορωνοϊό, ο Τίλις είναι μέλος της επιτροπής δικαστικών υποθέσεων της Γερουσίας, αρκετά μέλη της οποίας παρέστησαν στην εκδήλωση στο Λευκό Οίκο το Σάββατο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ο πρόεδρος του πανεπιστημίου Notre Dame, ο Τζον Τζένκινς, που παρέστη επίσης στην εκδήλωση, ανακοίνωσε επίσης ότι διαγνώστηκε πως έχει προσβληθεί.

Θετικοί στον κορωνοϊό έχουν διαγνωστεί και τρεις δημοσιογράφοι διαπιστευμένοι στο Λευκό Οίκο. Ανάμεσά τους ο Μάικλ Σηερ των New York Times.

FOLLOW US @ERADIO.GR Ακολουθήστε το E-Radio.gr και στο Instagram
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Ενοχή του οδηγού του υπηρεσιακού αυτοκινήτου της Ντόρας Μπακογιάννη για τον θάνατο του Ιάσονα πρότεινε ο εισαγγελέας

Χτες

Η απόφαση του δικαστηρίου αναμένεται να ανακοινωθεί την Παρασκευή 26 Απριλίου

ΗΣΑΠ: Ατομα έχουν μπει στις γραμμές ‑ Ακινητοποιήθηκαν οι συρμοί

Χτες

Πρόβλημα στην κυκλοφορία του ηλεκτρικού

Ίδιες ή και χαμηλότερες τιμές στο φετινό «Καλάθι του Πάσχα» δείχνουν τα στοιχεία του υπουργείου Ανάπτυξης

Χτες

Η τιμή του αρνιού στα σούπερ μάρκετ κυμαίνεται στα ίδια επίπεδα με πέρυσι

FT: Δεύτερη φτωχότερη χώρα στην ευρωζώνη η Ελλάδα, παρά την ανάκαμψη

Χτες

Μειωμένοι κατά 30% οι πραγματικοί μισθοί στην Ελλάδα μετά την κρίση

Δήμαρχος Ελληνικού – Αργυρούπολης: «Εξουδετερωμένες βόμβες δίπλα στα σπίτια μας»

Χτες

Σοκάρουν οι δηλώσεις του Δημάρχου Ελληνικού – Αργυρούπολης

Κωνσταντίνος Φλώρος: Ελεύθερος μετά την απολογία του ‑ Δεν θα μπορεί να πλησιάσει τον Γραμμένο στα 50 μέτρα

Χτες

Η πρώτη δήλωση του ανεξάρτητου βουλευτή μετά τα πρωτοφανή επεισόδια στη Βουλή

Βουλή: Ο πατέρας του Φλώρου περιγράφει το ιστορικό που οδήγησε στο χθεσινό επεισόδιο

Χτες

Ο Γραμμένος ξεκίνησε το επεισόδιο, είπε ο ανεξάρτητος βουλευτής Διονύσιος Βαλτογιάννης που ήταν αυτόπτης μάρτυρας

par: 12
×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!

The Hellenic Radio Portal - 18 χρόνια
Live Oλα τα Ελληνικά Ραδιόφωνα Online!
500+ Ελληνικοί Σταθμοί εδώ!
Ακούστε ζωντανά, online ελληνικές επιτυχίες, λαϊκά, ξένα hits, dance,
ειδήσεις, αθλητικά από τα καλύτερα internet radio.