Εντυπωσιάζει η Demi Moore στα 57 της με τα εσώρουχα της Rihanna
Πιο αισθησιακή και σeξι από ποτέ

Δημοσίευση 4/10/2020 | 12:32
H star της pop και επιχειρηματίας Rihanna πραγματοποίησε την Παρασκευή ένα fashion show το οποίο έκανε... πάταγο προκειμένου να διαφημίσει τη νέα σειρά εσωρούχων της.
Bella Hadid, Ιrina Shayk, Cara Delevigne και γνωστά πρόσωπα από τον χώρο του θεάματος... γδuθηκαν για χάρη της διάσημης τραγουδίστριας σε ένα στούντιο που μετατράπησε σε πασαρέλα στο Λος Άντζελες.
Τα φώτα όμως... έκλεψε η ηθοποιός Demi Moore, η οποία στα 57 της χρόνια ήταν πιο αισθησιακή και σeξι από ποτέ. Τα «Savage x Fenty» εσώρουχα της Ριάνα, αναδείκνυαν απίστευτα το υπέροχο σώμα που έχει καταφέρει να διατηρήσει.
Φυσικά η σταρ του Χόλιγουντ ανέβασε στο Instagram βίντεο και φωτογραφίες από την πρωτότυπη πασαρέλα. Όπως θα δείτε στο βίντεο η Demi Moore φοράει ένα δαντελωτό μαύρο κορμάκι και διχτυωτό καλσόν, ενώ λικνίζεται αισθησιακά στην πασαρέλα μαζί με άλλα μοντέλα της επίδειξης.
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.@savagexfenty Vol. 2 is out NOW. #SavageNotSorry #SavagexFentyShow