E-Radio Greece - The Hellenic Radio Portal

Τραμπ σε απόγνωση: «Πρέπει να φύγω από εδώ μέσα!» ‑ Εξιτήριο εντός της ημέρας

Ανακοίνωσε ότι παίρνει εξιτήριο με tweet του

Τραμπ σε απόγνωση: «Πρέπει να φύγω από εδώ μέσα!» ‑ Εξιτήριο εντός της ημέρας
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Από το NEWSROOM
Δημοσίευση 5/10/2020 | 21:47

Την αναχώρησή του από το Walter Reed στις 6:30 το απόγευμα (ώρα ΗΠΑ) ανακοίνωσε στο Twitter ο Αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Θα φύγω από το μεγάλο Ιατρικό Κέντρο Walter Reed σήμερα στις 6:30 μ.μ. Αισθάνομαι πολύ καλά! Μην φοβάστε την Covid. Μην το αφήσετε να κυριαρχήσει στη ζωή σας. Έχουμε αναπτύξει, κάτω από τη διοίκηση του Τραμπ, μερικά πραγματικά σπουδαία φάρμακα και γνώσεις. Νιώθω καλύτερα από ό, τι πριν από 20 χρόνια!», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Νωρίτερα κι ενώ ο Ντόναλντ Τραμπ νοσηλεύονταν στο στρατιωτικό νοσοκομείο Walter Reed έχοντας διαγνωστεί με Covid-19, συνεχείς διαρροές έφερναν στο φως της δημοσιότητας όσα συμβαίνουν πίσω από τις κλειστές πόρτες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Σύμφωνα με όσα μετέδωσε η αμερικανική έκδοση του CNN, επικαλούμενο μια πηγή που έχει γνώση των τηλεφωνικών συνομιλιών που έκανε σήμερα, Δευτέρα 05.10.2020, ο Τραμπ, φέρεται να λέει πως “πρέπει να φύγω από εδώ μέσα”.

Το ρεπορτάζ του CNN επισήμαινε πως ο Αμερικανός Πρόεδρος δέχεται προειδοποιήσεις πως -από πολιτική άποψη- είναι εξαιρετικά ριψοκίνδυνο να πάρει άμεσα εξιτήριο. Κι αυτό διότι αν βγει από το νοσοκομείο και τελικά υπάρξει επιδείνωση της υγείας του, τότε αυτό θα είναι κακό… και για την προεκλογική του εκστρατεία, λιγότερο από ένα μήνα πριν τις αμερικανικές εκλογές.

Πάντως, το CNN αναφέρει πως μέσω τηλεφώνου -τουλάχιστον- ο Ντόναλντ Τραμπ ακούγεται “ανεβασμένος” και υγιής…

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Εν τω μεταξύ, όπως ανακοινώθηκε επίσημα, ο γιατρός του Προέδρου των ΗΠΑ, Sean Conley, θα κάνει επίσημη ενημέρωση σε λίγα λεπτά (σ.σ. περίπου στις 22:00 ώρα Ελλάδας) για την κατάσταση της υγείας του Πλανητάρχη.

«Θηρίο στο κλουβί» ο Τραμπ!

Ο επιτελάρχης του Λευκού Οίκου, Mark Meadows, πήρε επισήμως θέση νωρίτερα σχετικά με τα όσα ακούγονται για το πότε ο Πρόεδρος των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ, θα βγει από το στρατιωτικό νοσοκομείο Walter Reed, στο οποίο μεταφέρθηκε το βράδυ της Παρασκευής, λίγες ώρες μετά την δημοσιοποίηση της είδησης πως είναι θετικός στον κορωνοϊό.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Πριν φτάσουμε ως εδώ, όμως, υπάρχει… παρασκήνιο. Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με το CNN, ο Τραμπ απαιτούσε (!) να επιστρέψει στον Λευκό Οίκο ήδη από το απόγευμα της Κυριακής.

“Έχει τελειώσει με το νοσοκομείο”, είπε μια πηγή στο αμερικανικό δίκτυο, ενώ μια άλλη πηγή με γνώση της κατάστασης είπε πως ο Πρόεδρος θεωρεί ότι η εικόνα του στο νοσοκομείο “τον κάνει να δείχνει αδύναμος”.

Όπως όλα δείχνουν, λοιπόν, μετά την απαίτησή του που δεν έγινε πραγματικότητα, ίσως έγινε ένας… συμβιβασμός και γι’ αυτό ο Τραμπ να… βγήκε για βόλτα προκαλώντας θύελλα αντιδράσεων.

Ο επιτελάρχης του Λευκού Οίκου, τόνισε πως η απόφαση για το πότε θα πάρει εξιτήριο ο Ντόναλντ Τραμπ, θα παρθεί αργότερα απόψε, μετά από συζήτηση του Πλανητάρχη με τους γιατρούς του, σημειώνοντας πάντως πως ο 45ος πρόεδρος των ΗΠΑ έχει να επιδείξει “απίστευτη πρόοδο”.

“Λοιπόν, η απόφαση δεν έχει παρθεί ακόμη. Προφανώς συνεχίζει να βελτιώνεται από τη νύχτα και η υγεία του συνεχίζει να είναι καλύτερη. Οι γιατροί θα κάνουν μια αξιολόγηση της κατάστασης αργότερα σήμερα και μετά ο Πρόεδρος, σε συνεννόηση με τους γιατρούς, θα αποφασίσουν για το αν θα βγει αργότερα σήμερα”, είπε ο Meadows σε μια συνέντευξη στην τηλεοπτική εκπομπή “Fox and Friends”.

“Παραμένουμε αισιόδοξοι πως με βάση την απίστευτη πρόοδό του και το πόσο δυνατός είναι απέναντι στην μάχη αυτή απέναντι στον κορωνοϊό, θα πάρει εξιτήριο, αλλά αυτή η απόφαση δεν θα παρθεί παρά αργότερα σήμερα”, προσέθεσε, τονίζοντας ακόμη πως η απόφαση αυτή θα ανακοινωθεί το αργότερο σήμερα το απόγευμα (σ.σ. ώρα ΗΠΑ, δηλαδή ίσως και τα ξημερώματα της Τρίτης, ώρα Ελλάδας).

Όλα αυτά ενώ ήδη έχουν γίνει αποκαλύψεις με βάση τις οποίες ο Τραμπ έχει… βαρεθεί στο νοσοκομείο και λέει ψέματα (!) στους γιατρούς για να βγει!

[ΠΗΓΗ]
FOLLOW US @ERADIO.GR Ακολουθήστε το E-Radio.gr και στο Instagram
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Ενοχή του οδηγού του υπηρεσιακού αυτοκινήτου της Ντόρας Μπακογιάννη για τον θάνατο του Ιάσονα πρότεινε ο εισαγγελέας

Χτες

Η απόφαση του δικαστηρίου αναμένεται να ανακοινωθεί την Παρασκευή 26 Απριλίου

ΗΣΑΠ: Ατομα έχουν μπει στις γραμμές ‑ Ακινητοποιήθηκαν οι συρμοί

Χτες

Πρόβλημα στην κυκλοφορία του ηλεκτρικού

Ίδιες ή και χαμηλότερες τιμές στο φετινό «Καλάθι του Πάσχα» δείχνουν τα στοιχεία του υπουργείου Ανάπτυξης

Χτες

Η τιμή του αρνιού στα σούπερ μάρκετ κυμαίνεται στα ίδια επίπεδα με πέρυσι

FT: Δεύτερη φτωχότερη χώρα στην ευρωζώνη η Ελλάδα, παρά την ανάκαμψη

Χτες

Μειωμένοι κατά 30% οι πραγματικοί μισθοί στην Ελλάδα μετά την κρίση

Δήμαρχος Ελληνικού – Αργυρούπολης: «Εξουδετερωμένες βόμβες δίπλα στα σπίτια μας»

Χτες

Σοκάρουν οι δηλώσεις του Δημάρχου Ελληνικού – Αργυρούπολης

Κωνσταντίνος Φλώρος: Ελεύθερος μετά την απολογία του ‑ Δεν θα μπορεί να πλησιάσει τον Γραμμένο στα 50 μέτρα

Χτες

Η πρώτη δήλωση του ανεξάρτητου βουλευτή μετά τα πρωτοφανή επεισόδια στη Βουλή

Βουλή: Ο πατέρας του Φλώρου περιγράφει το ιστορικό που οδήγησε στο χθεσινό επεισόδιο

Χτες

Ο Γραμμένος ξεκίνησε το επεισόδιο, είπε ο ανεξάρτητος βουλευτής Διονύσιος Βαλτογιάννης που ήταν αυτόπτης μάρτυρας

par: 18
×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!

The Hellenic Radio Portal - 18 χρόνια
Live Oλα τα Ελληνικά Ραδιόφωνα Online!
500+ Ελληνικοί Σταθμοί εδώ!
Ακούστε ζωντανά, online ελληνικές επιτυχίες, λαϊκά, ξένα hits, dance,
ειδήσεις, αθλητικά από τα καλύτερα internet radio.