E-Radio Greece - The Hellenic Radio Portal

Θεσσαλονίκη: Φως στα αίτια του θανάτου της μοναχικής 53χρονης

«Έμοιαζε γερασμένη πρόωρα»

Θεσσαλονίκη: Φως στα αίτια του θανάτου της μοναχικής 53χρονης
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δημοσίευση 9/10/2020 | 10:03

Πως έφυγε από την ζωή η 53χρονη στο υπόγειο διαμέρισμα πολυκατοικίας, στην περιοχή της Σχολής Τυφλών, στην ανατολική Θεσσαλονίκη; Αυτό το ερώτημα προσπαθούν να απαντήσουν οι αστυνομικοί με όλα τα ενδεχόμενα να είναι ανοικτά.

Το πτώμα, σύμφωνα με το Thestival.gr, βρέθηκε στο πάτωμα ανάσκελα και η στάση του σώματος δεν βοηθάει τους αστυνομικούς στην διαλεύκανση της υπόθεσης. Στο σαλόνι του σπιτιού υπήρχε ένα σπασμένο τραπέζι. Στην κρεβατοκάμαρα βρέθηκαν ανοιχτά συρτάρια, ενώ το στρώμα του κρεβατιού είχε μετακινηθεί. Δίπλα στο πτώμα της 53χρονης υπήρχαν πατημασιές με αίμα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Και αυτό το στοιχείο που κρατά ανοιχτό το ενδεχόμενο της δολοφονίας. Εκτός κι αν κάποιος ή κάποιοι μπήκαν στο διαμέρισμα μετά τον θάνατο της άτυχης γυναίκας.

Λίγες ώρες μετά τον εντοπισμό τους πτώματος, την πόρτα του διαμερίσματος πέρασε η ιατροδικαστής, Ελένη Ζαγγελίδου. Η νεκροψία δεν αποκάλυψε το αίτιο θανάτου. Η εξ όψεως εξέταση της σορού δεν έδειξε έγκλημα. Το άψυχο σώμα, άλλωστε, βρισκόταν σε προχωρημένη σήψη. Φως στην υπόθεση αναμένεται να ρίξει η νεκροτομή.

Σύμφωνα με την γειτονιά, ήταν χρήστης ναρκωτικών. Δεν είχε σχέσεις με την οικογένειά της. Μετακόμισε στο υπόγειο διαμέρισμα ιδιοκτησία της πριν από δύο χρόνια και ζούσε μόνη. Δεν είχε πολλές επαφές με τους γείτονές της.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Ήταν 50άρα αλλά έμοιαζε για 80άρα. Έκανε πολλά χρόνια χρήση ναρκωτικών» δήλωσε περίοικος στο thestival και πρόσθεσε: «Στο σπίτι αυτό μπαινόβγαιναν πολλοί. Η γυναίκα έσπρωχνε ναρκωτικά σε διάφορα άτομα. Πολλές φορές ναρκομανείς πηδούσαν από το πίσω μπαλκόνι στις 3 τα ξημερώματα και τους έβαζε μέσα. Είχε δώσει κλειδιά του σπιτιού της και σε άλλους. Πριν από δύο Σάββατα όλη η γειτονιά άκουσε έναν μεγάλο καυγά από το διαμέρισμά της».

Ένας άλλος κάτοικος δήλωσε στους αστυνομικούς ότι είδε το απόγευμα της περασμένης Κυριακής δύο τοξικομανείς, τον έναν από αυτούς σε άσχημη κατάσταση, να βγαίνουν από το σπίτι της.

[ΠΗΓΗ]
FOLLOW US @ERADIO.GR Ακολουθήστε το E-Radio.gr και στο Instagram
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Δημήτρης Κόκοτας: Η ανακοίνωση του νοσοκομείου «Γ. Γεννηματάς» για τον θάνατό του

Σήμερα

Ο γνωστός τραγουδιστής άφησε την τελευταία του πνοή σήμερα, μετά από παρατεταμένη νοσηλεία

Ηράκλειο: Απατεώνες επενδυτικοί σύμβουλοι ξάφρισαν 60.000€ από 48χρονη

Σήμερα

Δείτε πώς μια 48χρονη στο Ηράκλειο έμεινε χωρίς 60.000€ από επενδυτική απάτη και πώς μπορείτε να προστατευτείτε από ανάλογα κρούσματα.

Απομακρύνεται από την οικογενειακή κατοικία ο σύζυγος της παρουσιάστριας

Σήμερα

Κοινωνία - Για την Πέμπτη 27 Αυγούστου μετατέθηκε από το Αυτόφωρο η εκδίκαση της υπόθεσης του συζύγου της παρουσιάστριας

Παραπλανητικές διαφημίσεις και οδοντιατρικές «θεραπείες» χαμηλού κόστους: Προειδοποίηση από την ΕΟΟ

Σήμερα

Προειδοποίηση της ΕΟΟ για τις «θεραπείες» χαμηλού κόστους και τις παραπλανητικές διαφημίσεις

Μεγάλη φωτιά στο Λαύριο ‑ Εκκενώνονται οι περιοχές Αγία Μαρίνα και Τσονίμα

Σήμερα

Σε πλήρη εξέλιξη η μεγάλη φωτιά που ξέσπασε νωρίτερα το απόγευμα σε χαμηλή βλάστηση κοντά στο Καλοπήγαδο, σε περιοχή ανάμεσα στην Κερατέα και το Λαύριο, με

ΕΟΔΥ σε συναγερμό: Αναζητείται πιθανό νέο στέλεχος του ιού του Δυτικού Νείλου

Σήμερα

Η επιστημονική κοινότητα στη χώρα μας βρίσκεται σε αυξημένη ετοιμότητα, λόγω της ραγδαίας αύξησης των κρουσμάτων του ιού του Δυτικού Νείλου.

Πλαστικός χειρουργός πρότεινε στην πρωθυπουργό της Δανίας να «φτιάξει» τη μύτη της – Η απάντησή της

Σήμερα

Η πρωθυπουργός της Δανίας αποκάλυψε τη συνομιλία με τον γιατρό που πρότεινε αισθητική παρέμβαση στη μύτη της, χωρίς να αποκαλύψει την ταυτότητά του

Ανδρος: Πρόστιμο 700 ευρώ σε αναβάτη αλόγου για μέθη – «Μπορεί να ήταν λίγο επικίνδυνο, αλλά το κρατούσα πολύ κοντά»

Σήμερα

«Με κράτησαν όλη τη νύχτα στο Αστυνομικό Τμήμα», υποστηρίζει ο ίδιος

Πέθανε ο Δημήτρης Κόκοτας σε ηλικία 57 ετών

Σήμερα

Δυστυχώς ο γνωστός τραγουδιστής δεν τα κατάφερε μετά από γενναία μάχη δυο ετών

Ανατιμήσεις στη ζάχαρη έρχονται; Τι σημαίνει αυτό για την αγορά στην Ελλάδα

Σήμερα

Η ευρωπαϊκή παραγωγή σημειώνει πτώση - Ποια είναι η εικόνα στην εγχώρια αγορά

Ετοιμαστείτε Θεσσαλονικείς! Την Πέμπτη ανοίγει επίσημα το Μετρό προς Καλαμαριά ‑ Tο σχέδιο για τη συνέχεια είναι ήδη έτοιμο!

Σήμερα

Πώς αλλάζει ο συγκοινωνιακός χάρτης της πόλης και ποια είναι τα σχέδια για την επόμενη φάση επέκτασης

Πέθανε ο Παλαιστίνιος καλλιτέχνης Σλιμάν Μανσούρ σε ηλικία 79 ετών

Σήμερα

Ο καλλιτέχνης, τα έργα του οποίου αποπνέουν τις παλαστινιακές παραδόσεις και τον αγώνα του παλαιστινιακού λαού υπό την ισραηλινή κατοχή, πέθανε στο σπίτι του στην Ανατολική Ιερουσαλήμ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

par: 7
×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!

The Hellenic Radio Portal - 18 χρόνια
Live Oλα τα Ελληνικά Ραδιόφωνα Online!
500+ Ελληνικοί Σταθμοί εδώ!
Ακούστε ζωντανά, online ελληνικές επιτυχίες, λαϊκά, ξένα hits, dance,
ειδήσεις, αθλητικά από τα καλύτερα internet radio.