E-Radio Greece - The Hellenic Radio Portal

Kακοκαιρία στις επόμενες ώρες: Ποιες περιοχές θα επηρεάσει

Βροχές και καταιγίδες σε κακοκαιρία εξπρές

Kακοκαιρία στις επόμενες ώρες: Ποιες περιοχές θα επηρεάσει
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δημοσίευση 12/10/2020 | 15:56

Με ένα νέο κύμα κακοκαιρίας ξεκινά η βδομάδα που θα απασχολήσει κυρίως τη δυτική και βόρεια Ελλάδα αλλά και τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου με αρκετές βροχές και καταιγίδες. Σύμφωνα με τον μετεωρολόγο του Open TV, Κλέαρχο Μαρουσάκη, ο καιρός θα χαλάσει από το απόγευμα με έντονα καιρικά φαινόμενα που θα διαρκέσουν ένα 24ωρο και θα πλήξουν τις δυτικές κυρίως περιοχές της χώρας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Οι νότιοι άνεμοι θα ενισχυθούν και θα φτάσουν τα 7 με 8 μποφόρ αρχικά στο Ιόνιο και από το βράδυ στο Αιγαίο. Η ορατότητα θα είναι τοπικά περιορισμένη τις πρώτες πρωινές ώρες και είναι πιθανό να σχηματιστούν κατά τόπους ομίχλες.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στη Δυτική Μακεδονία από 3 έως 24 βαθμούς, στην υπόλοιπη Βόρεια Ελλάδα από 5 έως 26, στην Ήπειρο από 7 έως 25 βαθμούς, στη Θεσσαλία από 7 έως 28, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά από 9 έως 27 βαθμούς, στα νησιά του Ιονίου από 17 έως 25 βαθμούς, και στα νησιά του Αιγαίου και την Κρήτη από 15 έως 28 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι θα πνέουν παντού νότιοι νοτιοανατολικοί με εντάσεις που αρχικά θα φτάνουν τα 6 μποφόρ τοπικά, ωστόσο μετά το μεσημέρι θα παρουσιάσουν σημαντική ενίσχυση με τις εντάσεις τους στο Αιγαίο να φτάνουν τα 7 μποφόρ και στο Ιόνιο τα 8 με 9 μποφόρ.

Στην Αττική αναμένεται λίγες νεφώσεις που μετά το μεσημέρι θα πυκνώσουν. Τη νύχτα προς Τρίτη θα εκδηλωθούν βροχές και καταιγίδες. Οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι νοτιοανατολικοί με εντάσεις έως 5 μποφόρ και από τις απογευματινές ώρες 6 μποφόρ . Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 16 έως 25 βαθμούς.

Στη Θεσσαλονίκη αναμένονται κατά περιόδους αυξημένες νεφώσεις με πιθανότητα λίγων τοπικών βροχών. Από αργά το βράδυ και κυρίως μετά τα μεσάνυχτα θα εκδηλωθούν βροχές και καταιγίδες που δεν αποκλείεται να είναι παροδικά ισχυρές. Οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι νοτιοανατολικοί με εντάσεις έως 5 μποφόρ και το βράδυ έως 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία στο κέντρο της πόλης θα κυμανθεί από 12 έως 26 βαθμούς.

[ΠΗΓΗ]
FOLLOW US @ERADIO.GR Ακολουθήστε το E-Radio.gr και στο Instagram
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Φωτιά σε διαμέρισμα στη Νέα Σμύρνη

Σήμερα

Φωτιά ξέσπασε σε διαμέρισμα ανώτατου ορόφου πολυκατοικίας και 21 πυροσβέστες επιχειρούν στο σημείο.

Το Αγιο Φως έφτασε στην Ελλάδα – Ποια είναι η πρώτη στάση και πώς θα διανεμηθεί

Σήμερα

Με τιμές αρχηγού κράτους υποδεχθήκαν το Αγιο Φως στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος.

ΗΠΑ και Ιράν στο ίδιο τραπέζι – Ποιες είναι οι «κόκκινες γραμμές» της Τεχεράνης

Σήμερα

Οι αντιπροσωπείες των δύο χωρών συζητούν στο Ισλαμαμπάντ με βαθιές διαφωνίες και αλληλένδετα ζητήματα να περιπλέκουν τις διαπραγματεύσεις.

Στην αγκαλιά της μητέρας του στο μπροστινό κάθισμα βρισκόταν το 3χρονο παιδί που σκοτώθηκε σε τροχαίο στην Καβάλα

Σήμερα

Τρίχρονο παιδί έχασε τη ζωή του σε τροχαίο ατύχημα, ενώ η μητέρα του είναι σοβαρά τραυματισμένη και νοσηλεύεται στο χειρουργείο.

Τραγωδία στην Καβάλα: Νεκρό 3χρονο παιδί σε τροχαίο, ΙΧ συγκρούστηκε μετωπικά με ταξί

Σήμερα

Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν πως άλλα δύο άτομα έχουν τραυματιστεί από τη σφοδρή σύγκρουση

Πέθανε ο ηθοποιός Τάσος Ράμσης

Σήμερα

Η είδηση έγινε γνωστή από τον Σπύρο Μπιμπίλα

Τι ώρα θα κλείσουν σήμερα μαγαζιά και σούπερ μάρκετ

Σήμερα

Κλειστά Κυριακή και Δευτέρα του Πάσχα

Mε τι καιρό θα κάνουμε Πάσχα

Σήμερα

Με ψύχρα και βροχές η Ανάσταση

Η μεγάλη έξοδος: 629.000 αυτοκίνητα έφυγαν από την Αθήνα

Σήμερα

Πόσοι πέρασαν τις εθνικές οδούς

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

par: 5
×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!

The Hellenic Radio Portal - 18 χρόνια
Live Oλα τα Ελληνικά Ραδιόφωνα Online!
500+ Ελληνικοί Σταθμοί εδώ!
Ακούστε ζωντανά, online ελληνικές επιτυχίες, λαϊκά, ξένα hits, dance,
ειδήσεις, αθλητικά από τα καλύτερα internet radio.