E-Radio Greece - The Hellenic Radio Portal

Κορωνοϊός: Πάρτι βόμβες σε ταράτσες και υπόγεια καταστημάτων στη Θεσσαλονίκη

Τι λένε άτομα που πήγαν

Κορωνοϊός: Πάρτι βόμβες σε ταράτσες και υπόγεια καταστημάτων στη Θεσσαλονίκη
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δημοσίευση 21/10/2020 | 11:16

Κρυφά πάρτι διοργανώνονται τις μεταμεσονύκτιες ώρες, σε υπόγεια καταστημάτων διασκέδασης και ιδιωτικές ταράτσες στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, κυρίως στα Λαδάδικα. Λίγο μετά τις 12.30 το βράδυ, μόλις τα φώτα των καταστημάτων σβήσουν και οι κεντρικές είσοδοι κλειδώσουν, οι «μυημένοι» ειδοποιούνται ότι η ξέφρενη διασκέδαση συνεχίζεται δίχως περιορισμούς στα κρυφά υπόγεια των μπαρ.

Το κάλεσμα για αυτά τα «ιδιωτικά» πάρτι, σύμφωνα με πληροφορίες του thesstoday.gr, γίνεται μέσω μηνυμάτων ή από στόμα σε στόμα, και οι «καλεσμένοι» το μαθαίνουν λίγη ώρα πριν από την έναρξή του, ώστε να διασφαλισθεί ότι δεν θα υπάρξει διαρροή.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Όπως εξήγησαν άτομα που συμμετείχαν σ΄αυτές τις «υπόγειες» μαζώξεις, για να καταφέρεις να μάθεις και πολύ περισσότερο να μπεις σε κάποιο τέτοιο πάρτι θα πρέπει να είσαι «της πιάτσας». Συνήθως, πηγαίνουν μόνο άτομα από συγκεκριμένες επαφές και για αυτό προσπαθούν να κρατήσουν τον κύκλο «στενό». Παρόλα αυτά, στα πάρτι «βόμβες» κορονοϊού, μαζεύονται δεκάδες άτομα, περίπου στα 50-60, χωρίς κανένα μέτρο προστασίας και προφανώς χωρίς να τηρούνται οι απαραίτητες αποστάσεις.

Ο ένας χορεύει δίπλα στον άλλον, η μουσική είναι στη διαπασών, το αλκοόλ ρέει άφθονο και φυσικά δεν υπάρχει ίχνος ανησυχίας για τον κορονοιό και την αλματώδη αύξηση των κρουσμάτων, τις τελευταίες ημέρες στη Θεσσαλονίκη.

Το γεγονός επιβεβαιώνει ο πρόεδρος της Ένωσης εστιατόρων-ψητοπωλών και καφέ μπαρ του νομού Θεσσαλονίκης, Γιάννης Φιλοκώστας, ο οποίος σε δηλώσεις του τονίζει πως «αυτά τα πάρτι είναι γνωστά και γίνονται σε όλη την Ελλάδα, εκτός από την Θεσσαλονίκη. Στην πόλη μας, νομίζω πως είναι γνωστό πλέον ότι διοργανώνονται ιδιωτικά πάρτι, αλλά εμείς δεν είμαστε οι υπεύθυνοι που θα λύσουν τέτοια ζητήματα. Οι αρμόδιες αρχές πρέπει να πάνε και τα κλείσουν τα συγκεκριμένα καταστήματα, εφόσον είναι παράνομα και λειτουργούν μετά τα μεσάνυχτα».

Παράνομα και ιδιωτικά πάρτι γίνονται και σε ταράτσες κτιρίων, ακριβώς με τον ίδιο τρόπο επικοινωνίας. Πρόσφατα αίσθηση προκάλεσε ένα πολυπληθές πάρτι που έγινε σε ταράτσα στην πλατεία Ναυαρίνου. Το πάρτι κράτησε μέχρι τις 04.00 τα ξημερώματα και ανησύχησε ιδιαίτερα τους περιοίκους οι οποίοι δεν μπορούσαν να πιστέψουν ότι κάποιοι ανεύθυνοι διοργανώνουν, εν μέσω πανδημίας, στην ταράτσα μίας πολυώροφης πολυκατοικίας, ένα ξέφρενο πάρτι με τη συμμετοχή πολλών ατόμων.

[ΠΗΓΗ]
FOLLOW US @ERADIO.GR Ακολουθήστε το E-Radio.gr και στο Instagram
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Θηριωδία στην Ηλεία: Πέταξαν φόλες ακόμα και μέσα σε αυλές – Τουλάχιστον 10 σκυλιά νεκρά

Πριν 10 ώρες

Εκτός από αδέσποτα έχασαν τις ζωές τους και δεσποζόμενα σκυλιά μέσα σε σπίτια!

Τραγωδία σε λίμνη: Νεκρός άνδρας από αμοιβάδα που του... έφαγε τον εγκέφαλο

Πριν 10 ώρες

Ο άτυχος άνδρας στο Μιζούρι των ΗΠΑ έκανε θαλάσσιο σκι το οποίο εκτυλίχθηκε σε τραγωδία

Αποκάλυψη: Είχε απειλήσει με μαχαίρι τον εργοδότη του ο συζυγοκτόνος του Βόλου ‑ Ιστορικό βίας

Πριν 10 ώρες

Βεβαρυμένο το ιστορικό του 40χρονου - Ήταν βίαιος και οπλοφορούσε

ΔΕΘ: Σενάρια φορολογικής ελάφρυνσης των εσόδων από ενοίκια

Χτες

Πιθανά μέτρα για την αντιμετώπιση της στεγαστικής κρίσης

Εντοπίστηκε το πρόβλημα στον Βιολογικό της Πάτμου

Χτες

Συνεργασία με την ΕΥΔΑΠ για την ποιότητα του νερού

Βόλος: Η στιγμή που ο 40χρονος συλλαμβάνεται από τους αστυνομικούς

Χτες

Με απατούσε η γυναίκα μου, τι να έκανα» φέρεται να είπε στους αστυνομικούς

ΟΠΕΚΕΠΕ: Κτηνοτρόφος στον Τύρναβο δήλωσε 4.000 πρόβατα και είχε 1.500

Χτες

Κτηνοτρόφος από τον Τύρναβο είχε δηλώσει περίπου 4.000 ζώα, με τον έλεγχο να καταγράφει μόλις 1.500

Λαμία: Δύο προσαγωγές για εμπρησμό – Τους είδαν να αδειάζουν μπιτόνι με πετρέλαιο σε χωράφι

Χτες

Προσήχθησαν δύο νεαροί στη Λαμία, ως ύποπτοι για απόπειρα εμπρησμού

Σοβαρό τροχαίο στη Χαλκιδική – Τραυματίας υπέστη ακρωτηριασμό

Χτες

Από τη σφοδρότητα της σύγκρουσης, ο τραυματίας υπέστη πλήρη ακρωτηριασμό κάτω άκρου

Βόλος: Ανήλικος οδηγός παρέσυρε 8χρονο και τον εγκατέλειψε

Χτες

Πεζός ήταν ο οκτάχρονος ήταν χτυπήθηκε, ενώ αυτή τη στιγμή συνεχίζει να νοσηλεύεται

Τραγωδία στους Παξούς: Δίωξη στους γονείς και τον παππού του 4χρονου κοριτσιού

Χτες

Ανείπωτη τραγωδία με τον θάνατο της 4χρονης, που πνίγηκε σε πισίνα

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

par: 5
×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!

The Hellenic Radio Portal - 18 χρόνια
Live Oλα τα Ελληνικά Ραδιόφωνα Online!
500+ Ελληνικοί Σταθμοί εδώ!
Ακούστε ζωντανά, online ελληνικές επιτυχίες, λαϊκά, ξένα hits, dance,
ειδήσεις, αθλητικά από τα καλύτερα internet radio.