E-Radio Greece - The Hellenic Radio Portal

Μαζική αποχώρηση από την εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη

Μόνη της θα μείνει στο τέλος

Μαζική αποχώρηση από την εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δημοσίευση 22/10/2020 | 11:44

Αν και κάθε μέρα καλεί τους τηλεθεατές υπενθυμίζοντας πως είναι «Ώρα για Μελέτη» τελικά αυτοί… δικαιολογημένα… δεν ανταποκρίνονται επιλέγοντας να δουν άλλες εκπομπές που είναι πιο επίκαιρες, ενημερωτικές και με ενδιαφέρουσα θεματολογία.

Όπως φαίνεται όμως τα προβλήματα της καθημερινής εκπομπής δεν προκύπτουν μόνο από τους πίνακες τηλεθέασης αλλά και από το εσωτερικό της, αφού ο ένας μετά τον άλλον οι συνεργάτες της Ελεονώρας Μελέτη αποχωρούν από τον ALPHA.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Έως τώρα, πρωί της 22 Οκτωβρίου 2020… γιατί δεν ξέρεις τι θα γίνει στις επόμενες ώρες… έχουν αποχωρήσει τρεις συνεργάτες, σημαντικός αριθμός στη δομή μίας καθημερινής εκπομπής, πυροδοτώντας ακόμα περισσότερα τα σενάρια ότι… κάτι περίεργο συμβαίνει… και στο εσωτερικό της. Την αρχή έκανε η Τίνα Μιχαηλίδου, ενώ ακολούθησε ο Ευτύχης Γρυφάκης και πριν από λίγες ημέρες η Κάλλια Καρτσάκη, με τις φήμες να υποστηρίζουν πως… δεν έκλεισε την πόρτα.

Αξιοσημείωτο είναι πως οι τρεις αποχωρήσαντες συνεχίζουν να μιλούν δημόσια με τα καλύτερα λόγια για τη συνεργασία τους με την Ελεονώρα Μελέτη, ενώ αυτό που φαίνεται να υποστηρίζουν είναι πως για άλλο concept εκπομπής είχαν κληθεί να συνεργαστούν… και άλλο βγήκε στον αέρα, αφού τους έλεγαν για μία μοντέρνα εκπομπή με κοινωνική ματιά και όχι με τα… άπλυτα άλλων εκπομπών με θέματα κονσέρβα και παιγμένα όπως έχει καταλήξει η «Ώρα για Μελέτη».

Βέβαια στο σημείο αυτό να αναφέρω ότι σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες μου και παρά τα όσα λέγονται ο Νίκος Μάνεσης εξακολουθεί να έχει την ευθύνη της εκπομπής, αλλά πιο… αποστασιοποιημένα ως φυσική παρουσία, καθώς δεν βρίσκεται στο πλατό την ώρα της εκπομπής, όπως γινόταν στην αρχή. Και κάπου εκεί… φαίνεται ότι η διοίκηση συνεχίζει να είναι… αποστασιοποιημένη από την εκπομπή με τη θεματολογία της να βγαίνει από το «καλάθι» και τους τηλεθεατές να συνεχίζουν να φεύγουν από τη συχνότητα του ALPHA μετά το τέλος του «Happy Day». Σύμφωνα μάλιστα με ασφαλείς «πηγές» κάποιοι από τη διοίκηση υποστήριξαν ότι πρέπει η εκπομπή να «κοπεί» και η Ελεονώρα Μελέτη να ξεκινήσει ξανά τη late night εκπομπή της, τα «Μεσάνυχτα».

Φαίνεται όμως ότι η πρόταση έπεσε στο κενό αφού κάποιοι τόνισαν πως έτσι θα υπάρξει τρύπα στο πρόγραμμα υποστηρίζοντας μάλιστα πως δεν υπάρχει πρόσωπο που θα μπορέσει να αντικαταστήσει τη Μελέτη, αναγνωρίζοντας έτσι εμμέσως πως το concept είναι αδιάφορο και κακό για μία καθημερινή εκπομπή, αλλά χωρίς να αποφασίζουν να «χτίσουν» ένα καινούργιο ανταγωνιστικό προϊόν. Πάντως, σύμφωνα με τις ίδιες έγκυρες «πηγές» έχει δοθεί μία παράταση στην εκπομπή έως το τέλος του χρόνου, ενώ παράλληλα κάποιοι από τη διοίκηση φαίνεται να υποστηρίζουν την… ανανέωση της θεματολογίας. Βέβαια με τους ρυθμούς που παίρνουν τις αποφάσεις στον ALPHA δεν αποκλείεται όταν… και αν… η εκπομπή επιδιορθωθεί… να μην έχει μείνει κανείς τηλεθεατής… όπως άλλωστε κάνουν και συντελεστές της…!

[ΠΗΓΗ]
FOLLOW US @ERADIO.GR Ακολουθήστε το E-Radio.gr και στο Instagram
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Γρηγόρης Αρναούτογλου: «Δε θέλω να τον δω και δεν θέλω να έρθει στην εκπομπή μου»

Σήμερα

O παρουσιαστής δεν ξεκαθάρισε αν έκανε πλάκα ή αν μιλούσε σοβαρά - Δείτε το σχετικό βίντεο

Ρέμπελ Γουίλσον: Έκανα πρώτη φορά σeξ στα 35 μου, δεν χρειάζεται να βιάζεται κανείς

Σήμερα

Αυτό θα μπορούσε να είναι ένα θετικό μήνυμα, τόνισε σε συνέντευξή της

Μπρίτνεϊ Σπίαρς: Τα πέταξε όλα στην παραλία

Σήμερα

«Το καλύτερο στις διακοπές μου ήταν ότι ήμουν γυμνή στο νερό»

Ήταν μαζί 3 χρόνια: Αυτή τον λάτρευε, αυτός της ράγισε την καρδιά

Σήμερα

Γνωρίστηκαν στα γυρίσματα μιας διαφήμισης κι όμως παρέμειναν φίλοι

Διάσημοι άντρες με κοιλιακούς «φέτες»

Σήμερα

Από έξι ο καθένας ...τουλάχιστον!

Οι γονείς παρέδωσαν τα παιδιά τους στην αστυνομία αφού... λήστεψαν τράπεζα!

Σήμερα

Η αστυνομία δεν έχει ακόμη αποκαλύψει εάν κάποιος άλλος εμπλέκεται στην περίεργη ληστεία

Τουρίστες έπαιξαν μπουνιές σε υψόμετρο 4.680 μέτρων για μια selfie

Χτες

Προσπαθούσαν να φτάσουν στην άκρη πλατώματος για να έχουν το καλύτερο δυνατό φόντο για τη selfie τους

Κατερίνα Καινούργιου: «Η εταιρεία παραγωγής έχει πάρει μια απόφαση για τον Ανδρέα Μικρούτσικο»

Χτες

Πολλά ακούγονται και γράφονται το τελευταίο διάστημα γύρω από τη συνεργασία του Ανδρέα Μικρούτσικου με την εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου

par: 5
×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!

The Hellenic Radio Portal - 18 χρόνια
Live Oλα τα Ελληνικά Ραδιόφωνα Online!
500+ Ελληνικοί Σταθμοί εδώ!
Ακούστε ζωντανά, online ελληνικές επιτυχίες, λαϊκά, ξένα hits, dance,
ειδήσεις, αθλητικά από τα καλύτερα internet radio.