E-Radio Greece - The Hellenic Radio Portal

Αντιδράσεις για τη σουηδική διαφήμιση που προσβάλλει την Κρήτη

Η συκοφαντική καμπάνια σουηδικού ψυχαγωγικού πάρκου

Αντιδράσεις για τη σουηδική διαφήμιση που προσβάλλει την Κρήτη
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Γράφει η ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΔΟΥ
Δημοσίευση 26/4/2013 | 00:00

Αντιδράσεις προκάλεσε η διαφήμιση σουηδικού ψυχαγωγικού πάρκου, που καλεί τους Σουηδούς να μην επισκεφτούν την Κρήτη μαζί με τα παιδιά τους, αλλά να επισκεφτούν τον χώρο τους στο Γκέτεμποργκ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Μερικά παιδιά αναγκάζονται να πάνε στην Κρήτη το καλοκαίρι - Εγγυημένα χαρούμενα παιδιά στο πάρκο μας Liseberg», γράφει η λεζάντα της διαφήμισης.

Η επιχείρηση Liseberg δυσφημεί την Κρήτη στο πρώτο κλικ! Στην κεντρική της ιστοσελίδα εμφανίζεται η εικόνα ενός παιδιού που κλαίει, μαζί με τη συκοφαντική λεζάντα.

Η Ένωση Ξενοδόχων Χανίων προέβη άμεσα σε διαμαρτυρία προς την πρεσβεία της Σουηδίας στην Αθήνα, ενώ τη σχετική επιστολή κοινοποίησε και στο υπουργείο Εξωτερικών, καθώς και στην υπουργό Τουρισμού, Όλγα Κεφαλογιάννη, η οποία την Πέμπτη θα βρίσκεται στη Σουηδία, σε μια προσπάθεια τόνωσης του τουριστικού ρεύματος από τη χώρα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Καταλαβαίνουμε πως η συγκεκριμένη επιχείρηση θέλει να προσελκύσει πελάτες, αλλά όχι με αυτές τις μεθόδους», ανέφερε ο πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Χανίων κ. Γιαννούλης.

Η επιστολή της Ένωσης Ξενοδόχων Χανίων, την οποία υπογράφουν ο πρόεδρος Μ. Γιαννούλης και ο γραμματέας Ε. Παπαδάκης, αναφέρει:

«Με μεγάλη λύπη, πληροφορηθήκαμε ότι το ψυχαγωγικό πάρκο Liseberg στο Γκέτεμποργκ της Σουηδίας έχει αναρτήσει αφίσα γράφοντας: "Μην εξαναγκάζετε τα παιδιά σας να πάνε στην Κρήτη – Εγγυημένα χαρούμενα παιδιά στο πάρκο μας Liseberg".

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ως Ένωση Ξενοδόχων Ν. Χανίων, εκπροσωπώντας τον σημαντικότερο προορισμό των Σουηδών, διαμαρτυρόμαστε για αυτή την απαράδεκτη ενέργεια του συγκεκριμένου ψυχαγωγικού πάρκου και ζητάμε τη βοήθειά σας, ώστε να σταματήσει άμεσα αυτή η δυσφήμιση.

Είναι γνωστό ότι οι δεσμοί Ελλάδας-Σουηδίας, και ιδιαίτερα της Κρήτης και του Νομού Χανίων, είναι πολύ ισχυροί και σε καμία περίπτωση τέτοιες κακόβουλες ενέργειες δεν πρέπει να επηρεάζουν τις σχέσεις των δύο λαών.

Παρακαλούμε για τις άμεσες ενέργειές σας πάνω στο θέμα».

FOLLOW US @ERADIO.GR Ακολουθήστε το E-Radio.gr και στο Instagram
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Φωτιά σε διαμέρισμα στη Νέα Σμύρνη

Σήμερα

Φωτιά ξέσπασε σε διαμέρισμα ανώτατου ορόφου πολυκατοικίας και 21 πυροσβέστες επιχειρούν στο σημείο.

Το Αγιο Φως έφτασε στην Ελλάδα – Ποια είναι η πρώτη στάση και πώς θα διανεμηθεί

Σήμερα

Με τιμές αρχηγού κράτους υποδεχθήκαν το Αγιο Φως στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος.

ΗΠΑ και Ιράν στο ίδιο τραπέζι – Ποιες είναι οι «κόκκινες γραμμές» της Τεχεράνης

Σήμερα

Οι αντιπροσωπείες των δύο χωρών συζητούν στο Ισλαμαμπάντ με βαθιές διαφωνίες και αλληλένδετα ζητήματα να περιπλέκουν τις διαπραγματεύσεις.

Στην αγκαλιά της μητέρας του στο μπροστινό κάθισμα βρισκόταν το 3χρονο παιδί που σκοτώθηκε σε τροχαίο στην Καβάλα

Σήμερα

Τρίχρονο παιδί έχασε τη ζωή του σε τροχαίο ατύχημα, ενώ η μητέρα του είναι σοβαρά τραυματισμένη και νοσηλεύεται στο χειρουργείο.

Τραγωδία στην Καβάλα: Νεκρό 3χρονο παιδί σε τροχαίο, ΙΧ συγκρούστηκε μετωπικά με ταξί

Σήμερα

Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν πως άλλα δύο άτομα έχουν τραυματιστεί από τη σφοδρή σύγκρουση

Πέθανε ο ηθοποιός Τάσος Ράμσης

Σήμερα

Η είδηση έγινε γνωστή από τον Σπύρο Μπιμπίλα

Τι ώρα θα κλείσουν σήμερα μαγαζιά και σούπερ μάρκετ

Σήμερα

Κλειστά Κυριακή και Δευτέρα του Πάσχα

Mε τι καιρό θα κάνουμε Πάσχα

Σήμερα

Με ψύχρα και βροχές η Ανάσταση

Η μεγάλη έξοδος: 629.000 αυτοκίνητα έφυγαν από την Αθήνα

Σήμερα

Πόσοι πέρασαν τις εθνικές οδούς

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

par: 10
×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!

The Hellenic Radio Portal - 18 χρόνια
Live Oλα τα Ελληνικά Ραδιόφωνα Online!
500+ Ελληνικοί Σταθμοί εδώ!
Ακούστε ζωντανά, online ελληνικές επιτυχίες, λαϊκά, ξένα hits, dance,
ειδήσεις, αθλητικά από τα καλύτερα internet radio.