E-Radio Greece - The Hellenic Radio Portal

«Mε θυμάμαι στις 5 το πρωί να διαβάζω κριτικές και να κλαίω»

Δείτε όλα όσα είπε η Αντελίνα Βαρθακούρη στη Φωλιά των Κου Κου

«Mε θυμάμαι στις 5 το πρωί να διαβάζω κριτικές και να κλαίω»
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δημοσίευση 27/10/2020 | 19:13

Από χθες το απόγευμα η Αντελίνα Βαρθακούρη αποτελεί παρελθόν από τον Alpha και αργά το βράδυ έκανε τις πρώτες της δηλώσεις μετά τη λήξη της συνεργασίας της με τον σταθμό.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η Αντελίνα Βαρθακούρη μίλησε στη “Φωλιά των Κου Κου” και τον Αρτ, όπου χαρακτήρισε αποτυχία την εκπομπή “Αντελίνα, χτύπα το κουδούνι” που παρουσίασε στον Alpha.

«Ξεκινήσαμε με τον Alpha μετά το Globetrotters με το Star και σας ευχαριστώ πολύ που ήρθατε κιόλας, ξέρετε ότι είστε οικογένεια για μένα. Ήσασταν, είσαστε και θα είσαστε, όλο το Star, και σας ευχαριστώ που είστε δίπλα μου και στα εύκολα και στα δύσκολα. Όσο έχουμε την υγειά μας, δεν υπάρχουν δύσκολα. Ξεκινήσαμε, μετά το Globetrotters, με πάρα πολλή χαρά και πάρα πολλή αγάπη μια πολύ όμορφη συνεργασία με τον Alpha για να γίνουν κάποια πράγματα.

Όποιος με ξέρει καλά, βλέποντας το “Αντελίνα, χτύπα το κουδούνι”, καταλαβαίνει ότι δεν είμαι εγώ. Δεν πήγαν τα πράγματα έτσι όπως τα θέλαμε. Μέχρι και την τελευταία μέρα, εγώ δεν ήξερα τον τίτλο της εκπομπής. Άλλη ματιά έχω εγώ, εμένα μπορεί να μη μου άρεσε να χορεύω στα φανάρια, μου έπεφτε βαρύ αυτό. Φτάσαμε στο σήμερα γιατί δεν είμαι ένας άνθρωπος που μου αρέσει να κάθομαι και να πληρώνομαι. Από τη στιγμή που το κανάλι δεν μπορούσε να με αξιοποιήσει κάπου αλλού, τελείωσε η συνεργασία.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Είμαι ένας άνθρωπος που μου αρέσει το ζωντανό πρόγραμμα, δεν είμαι του μαγνητοσκοπημένου. Στο Globetrotters που ήταν μαγνητοσκοπημένο ήταν μια άλλη συνθήκη. Το “Αντελίνα, χτύπα το κουδούνι” ήταν αποτυχία από όλες τις πλευρές και εγώ το παίρνω επάνω μου. Ευχαριστώ τον Alpha που με πίστεψε και μου έδωσε την ευκαιρία και ζητώ συγγνώμη που αυτό δεν πήγε καλά. Έκλαψα πολύ. Πολλές φορές με θυμάμαι στις 5 το πρωί κάτω από τα σκεπάσματα να διαβάζω κριτικές και να κλαίω» 

Πρώτα εγώ θα ήθελα να χαρίσω στους συνεργάτες μου μια επιτυχία και να τους δω να γελάνε. Έγινε ένα ραντεβού, είπαμε ότι δεν υπάρχει κάτι άλλο και πρέπει να τελειώσει η συνεργασία εδώ. Οι σχέσεις μου με τον όμιλο είναι άριστες και θα είμαι πάντα ευγνώμων. Συγκινούμαι όταν μιλάω για το Star γιατί σας αγαπώ πάρα πολύ», είπε η Αντελίνα Βαρθακούρη.

[ΠΗΓΗ]
FOLLOW US @ERADIO.GR Ακολουθήστε το E-Radio.gr και στο Instagram
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Από τον Ryan Gosling στον πιο μεγάλο πόνο: Η αθέατη πλευρά της Sandra Bullock

Πριν λίγο

Οι μεγάλοι έρωτες, ο γάμος που κατέρρευσε και η απώλεια που άλλαξε τα πάντα πίσω από τη λαμπερή καριέρα της σταρ

Πρώην παιδί‑σταρ μηνύει τη Disney: «Με κακοποίησε εργαζόμενος όταν ήμουν 14 ετών»

Πριν λίγο

25 χρόνια μετά, πρώην παιδί-σταρ προχωρά σε βαριές καταγγελίες για όσα συνέβησαν στα γυρίσματα

Ζόζεφιν: Η απάντηση στις φήμες χωρισμού με τον Νίνο μέσα από ένα βίντεο

Χτες

Η τραγουδίστρια επέλεξε τα γενέθλιά της για να διαλύσει τα σενάρια που είχαν προκύψει μετά την παύση της αμοιβαίας παρακολούθησης στα social media.

Νότης Σφακιανάκης: Παλιός συνεργάτης του αποκαλύπτει τους λόγους απομάκρυνσής του από τη μουσική

Χτες

Σύμφωνα με όσα ανέφερε ο Βασίλης Δήμας, ο Νότης Σφακιανάκης διακρινόταν για την έντονη κοινωνική του ευαισθησία

Με παραδοσιακή φουστανέλα χόρεψε ο Νίκος Αλιάγας στο πανηγύρι του χωριού του στη Σταμνά Μεσολογγίου, δείτε βίντεο

Χτες

Ο δημοσιογράφος και παρουσιαστής βρέθηκε στην εκδήλωση προς τιμήν της Αγίας Αγάθης, η οποία κάθε χρόνο ολοκληρώνεται στις 24 Αυγούστου

Κένταλ Τζένερ και Τζέικομπ Ελόρντι πιάστηκαν στα πράσα σε ρομαντικό δείπνο ‑ Δείτε τις φωτογραφίες που επιβεβαιώνουν τη σχέση!

Χτες

Το ζευγάρι φωτογραφήθηκε να φεύγει από γνωστό εστιατόριο της πόλης, με την αμοιβαία χημεία ανάμεσα στον ηθοποιό και το μοντέλο να μην περνά απαρατήρητη

Αγκαλιασμένοι στις διακοπές τους ο Παντζόπουλος και η Μενεγάκη: «Του χρόνου το καλοκαίρι, την ίδια ώρα, στο ίδιο μέρος;»

Χτες

Η παρουσιάστρια ανέβασε στιγμιότυπα με μαγιό, καθώς και φωτογραφίες με τον σύζυγο και τα παιδιά της από το φετινό καλοκαίρι

Η μεγάλη κόρη του Θάνου Πετρέλη έκλεισε τα 20: Είμαι πάντα περήφανος για σένα

Χτες

Ο τραγουδιστής έχει αποκτήσει τρία παιδιά με τη Σοφία Μοσχοπούλου - Η Αγάπη που είχε τα γενέθλιά της την Κυριακή 23 Αυγούστου σπουδάζει Νομική

Η Κόρτνεϊ Καρντάσιαν πόζαρε με ασημένιο μπικίνι

Χτες

Η τηλεοπτική προσωπικότητα μοιράστηκε στιγμιότυπα και βίντεο από τις καινούργιες αναμνήσεις που έφτιαξε με τον άντρα της και τα παιδιά τους

Η κόρη του Γεράσιμου Σκιαδαρέση και της Μπέσσυς Μάλφα, Όλγα Σκιαδαρέση, παντρεύτηκε

Χτες

Η τελετή έγινε τη Δευτέρα 17 Αυγούστου - Η φωτογραφία που ανάρτησε ο ηθοποιός και πατέρας της τραγουδίστριας

Θοδωρής Φέρρης: Γίνεται viral στα social αφού... τρώει burger εν ώρα συναυλίας

Χτες

Ο τραγουδιστής επέλεξε να συνδυάσει τη sold out εμφάνισή του με ένα απολαυστικό γευστικό διάλειμμα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

par: 6
×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!

The Hellenic Radio Portal - 18 χρόνια
Live Oλα τα Ελληνικά Ραδιόφωνα Online!
500+ Ελληνικοί Σταθμοί εδώ!
Ακούστε ζωντανά, online ελληνικές επιτυχίες, λαϊκά, ξένα hits, dance,
ειδήσεις, αθλητικά από τα καλύτερα internet radio.