E-Radio Greece - The Hellenic Radio Portal

Έλληνας Dj και αρνητής του κορωνοϊού νοσηλεύεται και ομολογεί ότι «πήρε το μάθημα του»

Καλεί τους διαδικτυακούς του φίλους να πιστέψουν στην ύπαρξη και επικινδυνότητα του κορωνοϊού

Έλληνας Dj και αρνητής του κορωνοϊού νοσηλεύεται και ομολογεί ότι «πήρε το μάθημα του»
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δημοσίευση 2/11/2020 | 09:18

«Πήρα το μάθημα μου!»: Τις λέξεις αυτές χρησιμοποίησε Έλληνας Dj και αρνητής του κορωνοϊού για να περιγράψει την περιπέτεια με την υγεία του αφού χρειάστηκε να νοσηλευτεί μετά τη νόσησή του με Covid-19.

Ο εν λόγω Dj ο οποίος θεωρείται από τα πιο γνωστά ονόματα στη νυχτερινή διασκέδαση καθώς έχει εργαστεί σε αρκετά δημοφιλή κλαμπ διασκέδασης της Αθήνας και όχι μόνο, γνωστοποίησε στο κοινό του ότι κόλλησε κορωνοϊό μέσα από μια ανάρτηση που έκανε στη σελίδα του στο Facebook.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Σε μια έκρηξη ειλικρίνειας, εμφανίστηκε μετανοιωμένος που όλο αυτό τον καιρό δεν παραδεχόταν την ύπαρξη της Covid-19 και τις τραγικές επιπτώσεις στην υγεία των ανθρώπων. Στην ανάρτηση του χαρακτηρίζει επί λέξει τον εαυτό του, «τεράστιο αρνητή του ιού», που πήρε το μάθημα του, συμβουλεύοντας όσους δεν πιστεύουν στον ιό, να δουν το νόμισμα κι από την άλλη φορά, καθώς όπως λέει, «δεν είναι κακό να φυλάμε τα ρούχα μας».

Συγκεκριμένα, γράφει: «Σαν τεράστιος αρνητής κι εγώ αυτού του ιού πήρα το μάθημα μου!!! Όχι δεν μπαίνω σε λεωφορεία, ούτε σε τρένα. Ούτε συνωστίζομαι σε ουρές!!! Όσοι με ξέρουν, ξέρουν και που κινούμαι…δεν θα κάνω κήρυγμα απλά θα σας πω πως από την Τετάρτη το πρωί μέχρι και σήμερα που είμαι αρκετά καλύτερα λόγω νοσηλείας, πέρασα ότι πιο βαρύ έχω περάσει σε ίωση στη ζωή μου. Μου έκανε αμέσως πνευμονία χωρίς να έχω θέμα, χωρίς να είμαι καπνιστής, πυρετό και φρικτούς πονοκεφάλους!!! Αυτά και δείτε λίγο το νόμισμα κι από την άλλη παιδιά, δεν είναι κακό να φυλάμε τα ρούχα μας..»

Ωστόσο, λίγες ώρες μετά, ο Dj κατέβασε την ανάρτηση του, χωρίς να εξηγήσει για ποιο λόγο κι ενώ είχε ήδη κοινοποιηθεί σε εκατοντάδες προφιλ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

[ΠΗΓΗ]
FOLLOW US @ERADIO.GR Ακολουθήστε το E-Radio.gr και στο Instagram
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΗΠΑ και Ιράν στο ίδιο τραπέζι – Ποιες είναι οι «κόκκινες γραμμές» της Τεχεράνης

Σήμερα

Οι αντιπροσωπείες των δύο χωρών συζητούν στο Ισλαμαμπάντ με βαθιές διαφωνίες και αλληλένδετα ζητήματα να περιπλέκουν τις διαπραγματεύσεις.

Τραγωδία στην Κύπρο: Τι προκάλεσε την κατάρρευση της πολυκατοικίας στη Λεμεσό ‑ Δείτε πώς εξελίσσεται η επιχείρηση διάσωσης

Σήμερα

Νεκρός ανασύρθηκε από τα συντρίμμια ενώ συνεχίζονται οι έρευνες για δεύτερο εγκλωβισμένο, τρεις τραυματίες στο νοσοκομείο.

Στην αγκαλιά της μητέρας του στο μπροστινό κάθισμα βρισκόταν το 3χρονο παιδί που σκοτώθηκε σε τροχαίο στην Καβάλα

Σήμερα

Τρίχρονο παιδί έχασε τη ζωή του σε τροχαίο ατύχημα, ενώ η μητέρα του είναι σοβαρά τραυματισμένη και νοσηλεύεται στο χειρουργείο.

Στάθης Μαντζώρος: Δύσκολες ώρες για τον ηθοποιό 10 μήνες μετά το εγκεφαλικό που υπέστη

Σήμερα

Ο αγαπημένος «καφετζής» του τηλεοπτικού κοινού στη σειρά «Σασμός» νοσηλεύεται στον Ερυθρό Σταυρό

Πέθανε ο ηθοποιός Τάσος Ράμσης

Σήμερα

Η είδηση έγινε γνωστή από τον Σπύρο Μπιμπίλα

Mε τι καιρό θα κάνουμε Πάσχα

Σήμερα

Με ψύχρα και βροχές η Ανάσταση

Πέδρο Σάντσεθ: Η Ευρώπη να «κάνει μεγάλα όνειρα» και να αναλάβει ρόλο ως ηθικός ηγέτης

Σήμερα

Οι δηλώσεις έγιναν στο πλαίσιο συζήτησης για το μέλλον της Ευρώπης

Ιρανικές πηγές: «Το πρόσωπο του Μοτζταμπά Χαμενεΐ έχει παραμορφωθεί, υπέστη σοβαρά τραύματα στα πόδια»

Σήμερα

Ο 56χρονος αναρρώνει και παραμένει σε πνευματική διαύγεια, ανέφεραν στο Reuters άνθρωποι που βρίσκονται κοντά στον στενό του κύκλο

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

par: 6
×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!

The Hellenic Radio Portal - 18 χρόνια
Live Oλα τα Ελληνικά Ραδιόφωνα Online!
500+ Ελληνικοί Σταθμοί εδώ!
Ακούστε ζωντανά, online ελληνικές επιτυχίες, λαϊκά, ξένα hits, dance,
ειδήσεις, αθλητικά από τα καλύτερα internet radio.