ΣΑΒΒΑΤΟ 31 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ
Τον εντόπισαν υλοτόμοι

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, ο άνδρας που κατάγεται από την Θεσσαλονίκη, είναι άγνωστο πως βρέθηκε στο Πήλιο και κυρίως είναι άγνωστο πώς και γιατί βρέθηκε μέσα στο βουνό και σε αγροτικούς δρόμους σε αυτή την κατάσταση.
Η περιπέτειά του έλαβε τέλος όταν τελικά αστυνομικοί με την βοήθεια και ενός αγροτικού αυτοκινήτου έφτασαν στο σημείο που βρίσκονταν ο άνδρας, τον έβγαλαν από το αυτοκίνητό του, τον σκέπασαν με κουβέρτες και τον μετέφεραν μέχρι την Μακρυνίτσα, όπου περίμενε το ΕΚΑΒ, που τον παρέλαβε για να τον μεταφέρει στο Νοσοκομείο για τις πρώτες βοήθειες, ενώ ειδοποιήθηκε συγγενικό πρόσωπο του παθόντα.
Τον άνδρα εντόπισαν υλοτόμοι που εργάζονταν στην περιοχή της Μακρυνίτσας , οι οποίοι και ειδοποίησαν την Αστυνομία και το ΕΚΑΒ. Ο παθών δεν έδωσε απαντήσεις πώς και γιατί βρέθηκε στο βουνό και σ’ αυτή την κατάσταση, ενώ δεν έγινε γνωστό αν αντιμετωπίζει προβλήματα υγείας.
Πάντως φτάνοντας στο Νοσοκομείο δήλωσε ότι διαμένει στη Θεσσαλονίκη και υπέδειξε συγγενικό του πρόσωπο που βρίσκεται στην Κατερίνη, το οποίο και ενημερώθηκε, ώστε να τον παραλάβει.
Όλες οι ειδήσεις της ημέρας από Ελλάδα και κόσμο. Πολιτική, κοινωνία, οικονομία και επικαιρότητα 24/7, με έγκυρη ενημέρωση από το e-radio.gr.
Τα θέματα που ξεχώρισε σήμερα η ομάδα του E-Daily.
BODY+MIND
ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ
ΤΑΞΙΔΙΑ
STORIES
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ
ΣΙΝΕΜΑ
STORIES