Χαμός στα κομμωτήρια: Έκτακτη ανάγκη... πριν το lockdown
Ανοιχτό το ενδεχόμενο να παραμείνουν κουρεία και κομμωτήρια ανοιχτά για μία εβδομάδα ακόμη

Δημοσίευση 5/11/2020 | 15:45
Από χθες (04.11.2020) το απόγευμα όταν έγινε γνωστό ότι ο πρωθυπουργός θα κάνει ανακοινώσεις για νέα μέτρα και θα ανακοινώσει νέο lockdown, τα τηλέφωνα στα κομμωτήρια άρχισαν να «χτυπούν» σαν… τρελά!
Ανοιχτό παραμένει σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του newsbeast.gr τον ενδεχόμενο να παραμείνουν τα κουρεία και τα κομμωτήρια ανοιχτά για λίγα εικοσιτετράωρα ακόμη. Και αυτό αναμένεται να συμβεί προκειμένου να εξυπηρετηθεί ο κόσμος, και να μην κλείσουν αύριο το βράδυ όπως τα περισσότερα καταστήματα και επιχειρήσεις μετά την επιβολή του lockdown.
Αυτό που συζητείται αυτή την ώρα στη Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας σε συνεννόηση με τους επιδημιολόγους είναι τα κουρεία και τα κομμωτήρια να παραμείνουν ανοιχτά για μία εβδομάδα ακόμη, δηλαδή μέχρι και το επόμενο Σάββατο 14 Νοεμβρίου, ώστε να μην υπάρξει συνωστισμός αύριο στα εν λόγω καταστήματα και για να μπορέσει με την άνεσή του ο πληθυσμός να.... περιποιηθεί την κόμη του.