E-Radio Greece - The Hellenic Radio Portal

Το απίστευτο δράμα του Μπράνκο Γκάιτς: Έχασε την αγέννητη κόρη του, κινδυνεύει η σύζυγός του

Το χτύπημα του κορωνοϊού και η αγωνία για τη σύζυγο του Νατάσα

Το απίστευτο δράμα του Μπράνκο Γκάιτς: Έχασε την αγέννητη κόρη του, κινδυνεύει η σύζυγός του
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δημοσίευση 10/11/2020 | 11:26

Ο πρώην προπονητής της Σαντορίνης είναι τις τελευταίες ημέρες στο επίκεντρο της επικαιρότητας στη Σερβία, δυστυχώς όμως για ένα θλιβερό λόγο.

Ο Σέρβος τεχνικός επί μία διετία άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις στην ομάδα της Σαντορίνης, αλλά η… βίαιη εισαγωγή του κορωνοϊού στη ζωή μας έφερε το βελούδινο διαζύγιο με τον ΑΟΘ και την επιστροφή του στο Βελιγράδι.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Εκεί όπου προγραμμάτιζε το φθινόπωρο να λειτουργήσει τη δική του ακαδημία βόλεϊ και να υποδεχθεί τα δύο νέα μέλη της οικογένειας του, καθώς η σύζυγος του Νατάσα στις αρχές Νοεμβρίου θα έφερνε στον κόσμο τις δίδυμες κόρες τους (είχαν ήδη άλλες δύο κόρες).

Ωστόσο ο Σέρβος τεχνικός είδε τα σχέδια του, αλλά και την ίδια του τη ζωή να αλλάζει από τη μία στιγμή στην άλλη και πάλι λόγω του κορωνοϊού.

Την τελευταία ημέρα του Οκτωβρίου η σύζυγος του κ. Γκάιτς ένιωσε έντονη αδιαθεσία κι έχοντας συμπτώματα του Covid-19 βρέθηκε στο νοσοκομείο στο οποίο εργάζοταν και ο γιατρός που την παρακολουθούσε στην εγκυμοσύνη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Εκεί όμως δεν την έκαναν δεκτή καθώς δεν ήταν νοσκομείο αναφοράς και της συνέστησαν να επιστρέψει σπίτι της και να προσπαθήσει να ρίξει τον πυρετό.

Λίγες ώρες αργότερα, σύμφωνα με τα όσα εξιστόρησε στον τηλεοπτικό σταθμό NS1 ο πρώην τεχνικός του ΑΟΘ, μπόρεσε να εξασφαλίσει ασθενόφορο (πιστοποιημένο για μεταφορά ασθενών με Covid-19) που την μετέφερε σε άλλο νοσοκομείο καθώς παραπονέθηκε για έντονες ενοχλήσεις, ωστόσο οι γιατροί που την εξέτασαν της είπαν ότι δεν υπάρχει κάποιο πρόβλημα με την κύηση και ως εκ τούτου δεν μπορούν να την κρατήσουν λόγω κορωνοϊού.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η Νατάσα Γκάιτς το βράδυ στις 3 Νοεμβρίου είχε αιμοραγία και μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο (το πρώτο που είχε αρνηθεί την εισαγωγή της) όπου ο υπέρηχος έδειξε ότι το ένα μωρό είχε πεθάνει και αμέσως εισήχθη στο χειρουργείο.

Οι γιατροί κατάφεραν να σώσουν το δεύτερο παιδι, το οποίο εξακολουθεί πάντως να βρίσκεται υπό μηχανική υποστήριξη, ενώ η σύζυγος του μία ημέρα μετά την επέμβαση κι αφού η ζωή της σώθηκε στο… παρά ένα, μεταφέρθηκε κι αυτή σε ειδικό νοσοκομείο ασθενών με κορωνοϊό (καθώς διεγνώσθη με πνευμονία).

Ο δε Γκάιτς έπρεπε να είναι απομωνομένος στο σπίτι με τα άλλα δύο ανήλικα παιδιά του κι όταν συνήλθε από το σοκ της απώλειας, αποφάσισε να διηγηθεί την οικογενειακή του τραγωδία προκειμένου όπως είπε: «Να μην χαθεί κανένα άλλο αγγελούδι από την αβλεψία των γιατρών».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Την επομένη της τηλεοπτικής του συνέντευξης, κι ενόσω ακόμη δεν είχε ξεκαθαρίσει ότι η σύζυγος του και το μωρό είχαν διαφύγει τον κίνδυνο, η διοίκηση του νοσοκομείου του Βελιγραδίου εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία διέψευδε κατηγορηματικά τις καταγγελίες και δήλωνε ότι ζητήθηκε από την κ. Γκάιτς να κάνει εισαγωγή στο νοσοκομείο, η ίδια το αρνήθηκε κι επέλεξε να αποχωρήσει επιστρέφοντας σπίτι της.

Κι αυτή η ανακοίνωση προκάλεσε σωρεία αντιδράσεων με τον κ. Γκάιτς να απαντά σε πολύ έντονο ύψος και το θέμα να παίρνει ακόμη μεγαλύτερες διαστάσεις στη γειτονική χώρα… «Εδώ αν δεν έχεις κάποιον γνωστό να σε βοηθήσει δεν έχεις την ίδια αντιμετώπιση κι η κατάσταση στο σύστημα υγείας είναι πραγματικά τραγική», σχολίασε μεταξύ άλλων την ώρα που το κύμα συμπαράστασης προς το πρόσωπο του μεγαλώνει και όλοι απαιτούν να αποδοθούν ευθύνες.

[ΠΗΓΗ]
FOLLOW US @ERADIO.GR Ακολουθήστε το E-Radio.gr και στο Instagram
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Στα Ιωάννινα εντοπίστηκε το πρώτο κρούσμα ευλογιάς των πιθήκων για το 2026, σε απομόνωση 45χρονος ασθενής

Σήμερα

Η κατάσταση της υγείας του είναι καλή και δεν εμπνέει ανησυχία, καθώς δεν διατρέχει κίνδυνο η ζωή του

Ο Πέτρος Συρίγος τραυματίστηκε σε σοβαρό τροχαίο – «Έχω σπάσει τους δύο καρπούς στα χέρια μου» λέει ο σεφ

Σήμερα

«Είναι ότι χειρότερο μπορούσα να πάθω με την χειρωνακτική εργασία που κάνω» είπε μεταξύ άλλων ο Πέτρος Συρίγος

Τα ξενοδοχεία μπορούν να αρνούνται νερό βρύσης στους πελάτες τους, έκρινε το Ανώτατο Δικαστήριο της Ιταλίας

Σήμερα

Τουρίστρια ζητούσε αποζημίωση 2.700 ευρώ επειδή ξενοδοχείο στους Δολομίτες της πρόσφερε μόνο εμφιαλωμένο νερό επί πληρωμή

Κορινθία: Kαρχαρίας εμφανίστηκε στις Κεχριές ‑ Δείτε το βίντεο

Σήμερα

Νέα «επίσκεψη» καρχαρία στα ανοιχτά της Κορινθίας

Κώστας Παπαδόπουλος: Συνελήφθη για ξυλοδαρμό 14χρονου ο πρώην παίκτης του Survivor, τι υποστηρίζει ο ίδιος

Σήμερα

«Τον έβαλα στο αμάξι για να τον πάω στην Ασφάλεια», είπε μετά τις πληροφορίες ότι τοποθέτησε το ανήλικο στο πορτμπαγκάζ του αυτοκινήτου του

Θεσσαλονίκη: 50χρονος παρενόχλησε σeξουαλικά τη σύντροφο 29χρονου και κατέληξε στο νοσοκομείο

Σήμερα

H 33χρονη γυναίκα κατευθύνθηκε προς το μπάνιο, με τον 50χρονο να την ακολουθεί και να της επιτίθεται

Τέμπη: Επανεκκίνηση της δίκης μετά από διακοπή ενός μήνα – Ποιοι θα μπουν στην αίθουσα

Σήμερα

Συνεχίζεται η πολύκροτη διαδικασία με ενστάσεις κατηγορουμένων μετά τις εργασίες διαρρύθμισης

Σοκ στην Ιόνια Οδό: Θανατηφόρο τροχαίο με νταλίκα – Ένας νεκρός και μία τραυματίας

Σήμερα

Η σύγκρουση ήταν ιδιαίτερα σφοδρή, με το ΙΧ να μετατρέπεται σε άμορφη μάζα σιδερικών

Καλοκαίρι με φρένο: Οι μισοί Έλληνες κόβουν τις διακοπές και οι υπόλοιποι τις μικραίνουν

Σήμερα

Περιορισμένος προϋπολογισμός, κοντινοί προορισμοί και επιστροφή στη λιτότητα σημαδεύουν τις διακοπές των Ελλήνων φέτος το καλοκαίρι.

«Απόβαση» εφορίας σε τουριστικές περιοχές με AI, tablet και drones ‑ «Θερινό σαφάρι» 50.000 ελέγχων

Σήμερα

Στο «ραντάρ» εμπορικά καταστήματα, εστίαση, γραφεία ενοικίασης οχημάτων, παρκινγκ και τουριστικά καταλύματα.

Οι μωβ μέδουσες επέστρεψαν στις ελληνικές παραλίες: Πού εμφανίστηκαν και τι λένε οι επιστήμονες

Σήμερα

Με πλωτά φράγματα απαντούν οι αρχές στο φαινόμενο που αναμένεται και φέτος εκτεταμένο

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

par: 12
×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!

The Hellenic Radio Portal - 18 χρόνια
Live Oλα τα Ελληνικά Ραδιόφωνα Online!
500+ Ελληνικοί Σταθμοί εδώ!
Ακούστε ζωντανά, online ελληνικές επιτυχίες, λαϊκά, ξένα hits, dance,
ειδήσεις, αθλητικά από τα καλύτερα internet radio.