Από μανιοκατάθλιψη πάσχει η Catherine Zeta‑Jones
Ζήτησε θεραπεία και εισήχθη σε κλινική

Γράφει η ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΔΟΥ
Η διάσημη ηθοποιός Catherine Zeta-Jones βρίσκεται σε κλινική, για να κάνει θεραπεία για τη διπολική διαταραχή από την οποία πάσχει. Μάλιστα η ηθοποιός πήρε μόνη της την πρωτοβουλία και πήγε σε μια κλινική που ειδικεύεται στη συγκεκριμένη ασθένεια.
«Η Catherine πήρε την πρωτοβουλία να μπει στην κλινική. Είναι μέρος της προσπάθειάς της να λαμβάνει περιοδικά ειδικευμένη βοήθεια, προκειμένου να διαχειρίζεται την υγεία της με τον καλύτερο τρόπο», είπε ο εκπρόσωπος τύπου της.
Η 43χρονη ένιωσε πως χρειάζεται βοήθεια για τη διπολική διαταραχή (μανιοκατάθλιψη) από την οποία έχει ήδη από το 2011 διαγνωσθεί ότι πάσχει.
Το 2011 η ηθοποιός ζήτησε βοήθεια για το στρες και την κατάθλιψη που ένιωθε κατά τη διάρκεια της αρρώστιας του συζύγου της, Μάικλ Ντάγκλας.