E-Radio Greece - The Hellenic Radio Portal

19χρονος παλαιστής πέθανε από κορωνοϊό 48 ώρες μετά τη διάγνωσή του

Θρήνος στη Βρετανία

19χρονος παλαιστής πέθανε από κορωνοϊό 48 ώρες μετά τη διάγνωσή του
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δημοσίευση 23/11/2020 | 10:08

Σοκ έχει προκαλέσει στη Βρετανία ο θάνατος ενός 19χρονου νέου από το Μπέρμιγχαμ, μόλις 48 ώρες μετά την διάγνωσή του με κορωνοϊό.

Σύμφωνα με την Daily Mail, ο επαγγελματίας παλαιστής Κάμερον Γουέλινγκτον βρήκε θετικός στο τεστ για την Covid-19 την περασμένη Τρίτη. Το βράδυ της Τετάρτης, η μητέρα του Τζέιν τον μετέφερε εσπευσμένα στο νοσοκομείο Walsall Manor Hospital, γιατί ο 19χρονος δυσκολευόταν όλο και περισσότερο να αναπνεύσει.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η μητέρα του 19χρονου τον άφησε στην είσοδο των Επειγόντων, αφού και η ίδια είχε διαγνωστεί με κορωνοϊό και δεν μπορούσε να μπει μέσα, και του είπε ότι θα γυρνούσε να τον πάρει όταν ολοκληρωνόταν η εξέταση. Ωστόσο μια ώρα αργότερα η γυναίκα, που έχει άλλα πέντε παιδιά εκτός από τον «Καμ», έλαβε ένα τηλεφώνημα από το προσωπικό που την ενημέρωνε ότι τα επίπεδα οξυγόνου του είχαν κάνει «βουτιά» και η κατάστασή του ήταν κρίσιμη.

Ο νεαρός εισήχθη άμεσα σε ΜΕΘ και έδωσε σκληρή μάχη για να κρατηθεί στη ζωή τις επόμενες ώρες, με την ιατρική ομάδα να προχωρά σε επέμβαση στου πνεύμονές του. Στη συνέχεια μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Γκλένφιλντ στο Λέστερ για εξειδικευμένη φροντίδα. Εκεί ο 19χρονος υποβληθηκε σε επέμβαση στην καρδιά, που στο μεταξύ είχε εμφανίσει πρόβλημα. Όμως τελικά δεν τα κατάφερε και «έφυγε» μόλις δυο μέρες μετά τη διάγνωσή του, με τους γονείς του Τζέιν και Νόρμαν στο πλευρό του. Παρότι είχαν βρεθεί θετικοί με κορωνοϊό, τους επετράπη να δουν τον γιο τους στη ΜΕΘ φορώντας ειδική προστατευτική στολή, ωστε να πουν στο αγόρι τους το τελευταίο «αντίο».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ο Κάμερον ήταν ένας πολύ αγαπητός νεαρός που λάτρευε την πάλη και προπονούνταν από νεαρή ηλικία για να ασχοληθεί επαγγελματικά με τον χώρο. Εκτός από παλαιστής ήταν και χαρισματικός καλλιτέχνης, σύμφωνα με την οικογένειά του. Η συντετριμμένη μητέρα του νεαρού είπε στο BirminghamLive: «Βιώνουμε ένα τεράστιο σοκ. Ο Καμ είχε μερικά παραπάνω κιλά αλλά ήταν κατά τ' άλλα υγιής και δυνατός. Ο άντρας μου διαγνώστηκε με Covid-19 την περασμένη Δευτέρα. Ο Κάμερον και εγώ εμφανίσαμε συμπτώματα και βγήκαμε θετικοί στο τεστ την επόμενη ημέρα. Αρχικά εκείνος είχε μόνο βήχα, αλλά μετά χειροτέρεψε. Ο Καμ επέμενε ότι είναι καλά, όμως εγώ έβλεπα το χρώμα να φεύγει από τα μάγουλά του. Κάλεσα τον γιατρό και μας είπε να πάμε στα Επείγοντα. Τον πήγα εκεί την Τετάρτη και του έδωσα ένα σημείωμα να δώσει στις νοσοκόμες, γιατί ήταν πολύ εξασθενημένος για να μιλήσει».

«Ως οικογένεια αισθανόμαστε βαθιά θλίψη αλλά και περηφάνια για τη σκληρή μάχη που έδωσε. Πριν το lockdown σχεδίαζε να ταξιδέψει στην Ιαπωνία για να συμματάσχει σε διοργανώσεις πάλης. Είχε μια λαμπρή καριέρα μπροστά του και ήταν πολύ ταλαντούχος καλλιτέχνης. Διέπρεπε σε ο,τιδήποτε κι αν έκανε», συμπληρώνει η τραγική μητέρα. Ο πατέρας του Κάμερον περιέγραψε τον γιο του σαν ένα «λαμπερό, χαρούμενο και κεφάτο νέο» που όλοι αγαπούσαν. «Απλά τον θέλω πίσω», είπε μιλώντας στο τοπικό μέσο.

[ΠΗΓΗ]
FOLLOW US @ERADIO.GR Ακολουθήστε το E-Radio.gr και στο Instagram
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Φωτιά σε διαμέρισμα στη Νέα Σμύρνη

Χτες

Φωτιά ξέσπασε σε διαμέρισμα ανώτατου ορόφου πολυκατοικίας και 21 πυροσβέστες επιχειρούν στο σημείο.

Το Αγιο Φως έφτασε στην Ελλάδα – Ποια είναι η πρώτη στάση και πώς θα διανεμηθεί

Χτες

Με τιμές αρχηγού κράτους υποδεχθήκαν το Αγιο Φως στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος.

ΗΠΑ και Ιράν στο ίδιο τραπέζι – Ποιες είναι οι «κόκκινες γραμμές» της Τεχεράνης

Χτες

Οι αντιπροσωπείες των δύο χωρών συζητούν στο Ισλαμαμπάντ με βαθιές διαφωνίες και αλληλένδετα ζητήματα να περιπλέκουν τις διαπραγματεύσεις.

Στην αγκαλιά της μητέρας του στο μπροστινό κάθισμα βρισκόταν το 3χρονο παιδί που σκοτώθηκε σε τροχαίο στην Καβάλα

Χτες

Τρίχρονο παιδί έχασε τη ζωή του σε τροχαίο ατύχημα, ενώ η μητέρα του είναι σοβαρά τραυματισμένη και νοσηλεύεται στο χειρουργείο.

Τραγωδία στην Καβάλα: Νεκρό 3χρονο παιδί σε τροχαίο, ΙΧ συγκρούστηκε μετωπικά με ταξί

Χτες

Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν πως άλλα δύο άτομα έχουν τραυματιστεί από τη σφοδρή σύγκρουση

Πέθανε ο ηθοποιός Τάσος Ράμσης

Χτες

Η είδηση έγινε γνωστή από τον Σπύρο Μπιμπίλα

Τι ώρα θα κλείσουν σήμερα μαγαζιά και σούπερ μάρκετ

Χτες

Κλειστά Κυριακή και Δευτέρα του Πάσχα

Mε τι καιρό θα κάνουμε Πάσχα

Χτες

Με ψύχρα και βροχές η Ανάσταση

Η μεγάλη έξοδος: 629.000 αυτοκίνητα έφυγαν από την Αθήνα

Χτες

Πόσοι πέρασαν τις εθνικές οδούς

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

par: 6
×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!

The Hellenic Radio Portal - 18 χρόνια
Live Oλα τα Ελληνικά Ραδιόφωνα Online!
500+ Ελληνικοί Σταθμοί εδώ!
Ακούστε ζωντανά, online ελληνικές επιτυχίες, λαϊκά, ξένα hits, dance,
ειδήσεις, αθλητικά από τα καλύτερα internet radio.