E-Radio Greece - The Hellenic Radio Portal

Ποιοι είναι οι επώνυμοι που πωλούν πολυτελή ακίνητα

Τα ονόματα που αποκάλυψε η «Ημερησία»

Ποιοι είναι οι επώνυμοι που πωλούν πολυτελή ακίνητα
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Γράφει η ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΔΟΥ
Δημοσίευση 9/5/2013 | 00:00

Η οικονομική κρίση έχει χτυπήσει και φτωχούς και πλούσιους στην Ελλάδα και μάλιστα είναι σύνηθες πλέον οι Έλληνες διάσημοι να βγάζουν στο σφυρί τα σπίτια τους.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Πολιτικοί, τραγουδιστές, επιχειρηματίες, ηθοποιοί, όπως αναφέρει η «Ημερησία του Σαββάτου», πωλούν όσο όσο την περιουσία τους.

Ποιοι είναι οι επώνυμοι που βγάζουν στο σφυρί πολυτελείς κατοικίες;

Στο σφυρί βγήκε μία από τις ομορφότερες και πιο πολυτελείς βίλες «στην ελληνική Ριβιέρα», όπως έχει χαρακτηριστεί το Πόρτο Χέλι. Ο επιχειρηματίας Γιώργος Κόβας και η σύζυγός του Ηρώ, μέσω μεσιτικού γραφείου έβαλαν αγγελία στους Financial Times!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Επειδή πλέον δεν έχει χρήματα να πληρώσει το χαράτσι, όπως δήλωσε, ο Θεόδωρος Πάγκαλος, και επειδή η περιουσία που έχει δεν του αποφέρει ιδιαίτερα κέρδη, πουλά τα ακίνητά του: ένα διαμέρισμα στην πλατεία Κολωνακίου, με αξία πάνω από 500 χιλ. ευρώ, ένα διαμέρισμα 122 τ.μ. στο Παγκράτι, στην οδό Ριζάρη, με τιμή γύρω στα 250 χιλ. ευρώ, καθώς και ένα παλιό σπίτι στο σταθμό Λαρίσης, με αξία άγνωστη, αφού πρόκειται για εγκαταλειμμένο κτίριο, καθώς και γραφεία στην οδό Πειραιώς.

Ο Γεράσιμος Γιακουμάτος επίσης δήλωσε πως θέλει να πουλήσει το σπίτι του στη Μύκονο, όπως είναι... επιπλωμένο! Ο βουλευτής της ΝΔ αγόρασε τη βίλα στην ¶νω Μερά της Μυκόνου το 2004 - διαθέτει 4 υπνοδωμάτια και πωλείται έναντι 1,5 εκατ. ευρώ. Το 2007 πούλησε στο ίδιο νησί αγροτεμάχιο 4.000 τετραγωνικών μέτρων για 55.000 ευρώ.

Ο πρώην πρωθυπουργός και πρώην πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κων/νος Καραμανλής, θέλει να νοικιάσει έναντι 2.000 ευρώ το μήνα το πατρικό του σπίτι, 230 τ.μ., στη Φιλοθέη, στην οδό Μπιζανίου, το οποίο, σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας, θα μπορούσε να πουλήσει, εφόσον δινόταν ένα ποσό πάνω από 700.000 ευρώ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

O Λάκης Γαβαλάς, όπως έχει επανειλημμένα δηλώσει, ζητά να πάρει το κράτος τα γραφεία του στην Παιανία αντί 20 εκατ. ευρώ, ενώ πρόταση αγοράς έχει κάνει η Περιφέρεια Αττικής έναντι 18,5 εκατ.

Επίσης, ο επιχειρηματίας πουλά και την υπερπολυτελή βίλα, 1.100 τ.μ., στη Φτελιά της Μυκόνου, αλλά και άλλα ακίνητα που έχει στο Κολωνάκι και την Κηφισιά.

Ο ηθοποιός Δημήτρης Πιατάς πρόσφατα πούλησε ένα νεοκλασικό σπίτι στον Λυκαβηττό, 160 τ.μ., έναντι 500.000 ευρώ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ο επιχειρηματίας Αργύρης Παπαργυρόπουλος και ο Γιάννης Καρούζος επίσης έχουν βάλει πωλητήριο στα ακίνητά τους.

Ο Γιάννης Κότσιρας, όπως δήλωσε, είναι θετικός στο ενδεχόμενο να πουλήσει μια τριώροφη μονοκατοικία στην Καλλιτεχνούπολη Ραφήνας, 200 τ.μ., για ποσό άνω των 600.000 ευρώ.

Ο Τραϊανός Δέλλας με τη Γωγώ Μαστροκώστα θέλουν επίσης να πουλήσουν δύο μεζονέτες που έχουν στην Αράχωβα.

FOLLOW US @ERADIO.GR Ακολουθήστε το E-Radio.gr και στο Instagram
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Ραφήνα: Τραυματισμένο αλεπουδάκι ψάχνει τροφή στην κεντρική πλατεία

Χτες

Η αλεπού φαινόταν εξοικειωμένη με την ανθρώπινη παρουσία, ένα φαινόμενο που τα τελευταία χρόνια γίνεται όλο και πιο συχνό

Η Τουρκία «παίζει» με τη φωτιά στα Βαλκάνια: Έστειλε χιλιάδες drones καμικάζι στο Κόσοβο

Χτες

«Είναι drones μάχης εξοπλισμένα με εκρηκτικούς μηχανισμούς και δυνατότητα να πλήττουν τόσο κινούμενους όσο και στατικούς εχθρικούς στόχους» έγραψε ο υπηρεσιακός πρωθυπουργός

14 νεκροί από «εpωτικό τρίγωνο»: «Ήθελαν την ίδια γυναίκα»

Χτες

Πέντε ακόμη άτομα τραυματίστηκαν

Η Γερμανίδα δήμαρχος που βρέθηκε μαχαιρωμένη υπέδειξε ως δράστιδα την κόρη της

Χτες

Η Ίρις Στάλτσερ ανέκτησε τις δυνάμεις της και μίλησε στην αστυνομία μέσα από το νοσοκομείο

Αλλαξε τη διαθήκη του λίγο πριν το φονικό ο 68χρονος στη Φοινικούντα

Χτες

Τα άφησε όλα στον ανιψιό, αποκλήρωσε την ανιψιά του

Βελγίδα πρωταθλήτρια στίβου καταγγέλλει τον προπονητή της: «Μου είπε να βγάλω το εσώρουχο και να ξαπλώσω»

Χτες

«Καταιγίδα» έχει ξεσπάσει στον βελγικό αθλητισμό μετά από καταγγελία αθλήτριας για σεξουαλική κακοποίηση από πρώην προπονητή της

Κρήτη: Το ερωtικό παιχνίδι ασφυξίας είχε γίνει επικίνδυνο – 45χρονος κατηγορείται για κακούργημα

Χτες

Η 55χρονη είχε δείξει στον σύντροφο της πώς να κάνει ΚΑΡΠΑ σε περίπτωση που συμβεί κάτι κακό - Ο άνδρας υπέβαλε μήνυση στη γυναίκα για ψευδή κατάθεση, συνελήφθη αλλά αφέθηκε ελεύθερη

Κακάο: Σε χαμηλό 20 μηνών οι τιμές του – Ποια χώρα καταργεί τους φόρους σε σοκολάτα και καφέ

Χτες

Μπορεί η πτώση της τιμής να αποτελέσει θετική είδηση για τους καταναλωτές, ωστόσο, οι αγορές προειδοποιούν

Ανεπιθύμητη η Χάποελ στην Ισπανία – Η Μπαρτσελόνα δεν της παραχώρησε το γήπεδο για προπόνηση

Χτες

Η πολιτική έχει εμπλακεί για τα καλά στον αθλητισμό, με την Μπαρτσελόνα να αρνείται στην Χάποελ Ιερουσαλήμ να προπονηθεί στο «Παλαού Μπλαουγκράνα», ενώ στη Μανρέσα το κλίμα είναι τεταμένο.

Νέο σοκ στις ΗΠΑ: ΗΠΑ: Ο Τραμπ ζητά τη φυλάκιση του δημάρχου και του κυβερνήτη του Σικάγο

Χτες

Ο πρόεδρος των ΗΠΑ κατηγόρησε τους δύο Δημοκρατικούς την Τετάρτη ότι δεν προστάτευσαν τα μέλη της αστυνομίας μετανάστευσης

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

par: 13
×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!

The Hellenic Radio Portal - 18 χρόνια
Live Oλα τα Ελληνικά Ραδιόφωνα Online!
500+ Ελληνικοί Σταθμοί εδώ!
Ακούστε ζωντανά, online ελληνικές επιτυχίες, λαϊκά, ξένα hits, dance,
ειδήσεις, αθλητικά από τα καλύτερα internet radio.