E-Radio Greece - The Hellenic Radio Portal

Σαντορίνη: Εξιχνιάστηκε η δολοφονία του ξενοδόχου

Γιατί τον σκότωσαν

Σαντορίνη: Εξιχνιάστηκε η δολοφονία του ξενοδόχου
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δημοσίευση 1/12/2020 | 09:01

Φως στην άγρια δολοφονία του ξενοδόχου Νίκου Χάλαρη στη Σαντορίνη. Ένας 20χρονος συνελήφθη και ομολόγησε πως το κίνητρο ήταν οικονομικό. Τον έδειρε μέχρι θανάτου και έβαλε φωτιά στο πτώμα με βότκα. “Θόλωσα, τον χτυπούσα στο πρόσωπο με τις γροθιές”.

Για 200 ευρώ κόπηκε άγρια, την περασμένη Παρασκευή (27.11.2020) το νήμα της ζωής του Νίκου Χάλαρη, ενός από τους πιο γνωστούς ξενοδόχους στη Σαντορίνη. Η δολοφονία που εξελίχθηκε σε θρίλερ χρειάστηκε μόνο μερικά 24ωρα για να εξιχνιαστεί.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δράστης της δολοφονίας του Νίκου Χάλαρη στη Σαντορίνη είναι ένας 20χρονος, που συνελήφθη και έχει ήδη ομολογήσει το έγκλημά του, όπως αναφέρουν πληροφορίες από αστυνομικές πηγές. Το κίνητρο ήταν οικονομικό. Ο νεαρός ομολόγησε πως έγινε το κακό, πως είχε διαπληκτισμό για χρωστούμενα με το θύμα, πως ο καυγάς τους κατέληξε σε ξύλο, πως έβαλε φωτιά για να καλύψει το έγκλημα.

Υποστηρίζει ότι ο ξενοδόχος του χρωστούσε 200 ευρώ από κάποιες οικοδομικές εργασίες που είχε κάνει στο ξενοδοχείο πέρυσι. Όταν πήγε να τα πάρει, σύμφωνα πάντα με τους ισχυρισμούς του, οι δυο άνδρες τσακώθηκαν και τα πράγματα βγήκαν εκτός ελέγχου. Ο 20χρονος από την Αλβανία ομολόγησε ότι έδειρε μέχρι θανάτου τον 69χρονο ξενοδόχο.

Και όταν κατάλαβε ότι τον είχε σκοτώσει, αποφάσισε να περιλούσει το πτώμα με βότκα και να του βάλει φωτιά. Για να καλύψει τα ίχνη του ακόμη περισσότερο, πήρε το μπουκάλι μαζί του.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Σαντορίνη: Η ομολογία ενός εγκλήματος

Από την πρώτη στιγμή που ο 69χρονος ξενοδόχος βρέθηκε απανθρακωμένος μπροστά στη ρεσεψιόν του πολυτελούς ξενοδοχείου του, οι αρχές θεώρησαν πως βρίσκονταν μπροστά σε ένα έγκλημα. Συνηγορούσαν σε αυτό οι κηλίδες αίματος που βρέθηκαν κοντά στο πτώμα. Και σε αυτό έριξε φως η ομολογία του δράστη.

Όλα έγιναν την περασμένη Παρασκευή. Τότε ο νεαρός άνδρας αποφάσισε να πάει στο ξενοδοχείο του 69χρονου για να τον αντιμετωπίσει και να του ζητήσει τα λεφτά που του χρωστούσε από πέρυσι, όπως είπε. Βρήκε τον Νίκο Χάλαρη στην αυλή.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ο 20χρονος κατέθεσε ότι ζήτησε από τον ξενοδόχο τα 200 ευρώ που του χρωστούσε αλλά εκείνος “με χτύπησε”. Τότε “θόλωσα. Τον χτύπησα στο πρόσωπο με γροθιές, μέχρι που κατέρρευσε. Τον έσυρα έως τη ρεσεψιόν και από τη μανία μου τον χτύπησα ξανά. Όταν κατάλαβα ότι είχε πεθάνει, του έβαλα χαρτιά για να ενισχύσω τη φωτιά. Το μόνο εύφλεκτο υλικό που βρήκαν ήταν ένα μπουκάλι βότκα. Έβαλα τη φωτιά κι έφυγα”, έχει πει, σύμφωνα με πληροφορίες, ο καθ’ ομολογίαν δράστης της δολοφονίας στη Σαντορίνη.

Στην αυλή του ξενοδοχείου έχουν βρεθεί αποτυπώματά του και οι κηλίδες αίματος δεν αποκλείεται να είναι δικές του.

Πως τον βρήκαν

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Από την πρώτη στιγμή, οι αρχές ερευνούσαν το θάνατο του Νίκου Χάλαρη ως ανθρωποκτονία. Δεν άργησαν να καταλήξουν στον ύποπτο, που αποδείχθηκε πως ήταν ο δράστης αφού ομολόγησε.

Το απόγευμα της περασμένης Παρασκευής, γείτονες κατέθεσαν ότι άκουσαν φωνές από το ξενοδοχείο του Νίκου Χάλαρη. Οι αστυνομικοί ερεύνησαν τις μαρτυρίες και από τις κάμερες ασφαλείας στο σημείο εντόπισαν τον νεαρό άνδρα να φεύγει από το ξενοδοχείο του 69χρονου (σχετικά ήρεμος όπως αναφέρουν αστυνομικές πηγές) 5 με 10 λεπτά πριν γίνει το τηλεφώνημα στην πυροσβεστική για τη φωτιά.

Τα στοιχεία αυτά οδήγησαν τους αστυνομικούς στον 20χρονο. Από το βράδυ της Κυριακής είχαν καταλήξει πως αυτός ήταν ο Νο1 ύποπτος και το πρωί της Δευτέρας έγινε η προσαγωγή του και η ομολογία του δεν άργησε.

[ΠΗΓΗ]

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

FOLLOW US @ERADIO.GR Ακολουθήστε το E-Radio.gr και στο Instagram
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Τσιτσιπάς για Κύργιο: «Το γνώριζα πριν από την ανακοίνωση, με εκπλήσσει που αποκαλύφθηκε τόσο αργά» για την υπόθεση χρήσης κοκαΐνης

Ελλάδα Χτες

Ο Έλληνας πρωταθλητής, μετά τη νίκη του στη Νέα Υόρκη, αποκάλυψε ότι φήμες για τη συμπεριφορά του Αυστραλού κυκλοφορούσαν στο εσωτερικό του τένις εδώ και καιρό

Μπάλος: Η παραλία που «βουλιάζει» από τουρίστες – Αντιδράσεις στα social media

Ελλάδα Χτες

Εικόνες ασφυκτικού συνωστισμού στον Μπάλο προκαλούν αντιδράσεις - Τι αναφέρει το ρεπορτάζ του Independent

Τροχαία στην Αττική: 14 νεκροί, 397 τραυματίες σε 346 δυστυχήματα τον Αύγουστο

Ελλάδα Χτες

Η Διεύθυνση Τροχαίας Αττικής καταγράφει επίσης 25.522 παραβάσεις τον ίδιο μήνα, με απρόσεκτη οδήγηση και μη χρήση κράνους να πρωταγωνιστούν στα τροχαία.

Τεχνητή Νοημοσύνη σε χειρουργείο: Για πρώτη φορά αφαιρέθηκε όγκος από τον εγκέφαλο 48χρονου

Ελλάδα Χτες

Ο Ρις Χίμπερτ (Rhys Hibbert) από το Μπέντφορντσαϊρ ήταν ο πρώτος ασθενής στον κόσμο που υποβλήθηκε στην πρωτοποριακή μέθοδο στο University College London Hospitals.

Νότια Κορέα: Η AI έφτασε τον προϋπολογισμό της χώρας σε πάνω από μισό τρισεκατομμύριο δολάρια

Ελλάδα Χτες

Η αύξηση των φορολογικών εσόδων από τεχνολογικούς κολοσσούς όπως η Samsung και η SK Hynix οδήγησε στη μεγαλύτερη αύξηση δαπανών από το 2009

Μαρινάκης για Σαμαρά: Θλίβομαι για την ανάρτησή του, τα φύλα είναι δύο και δεν πρόκειται να αλλάξει αυτό με κυβέρνηση Μητσοτάκη

Ελλάδα Χτες

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος απάντησε στην κριτική περί «woke ατζέντας» με αφορμή την εφαρμογή του ΕΟΠΥΥ και αναφέρθηκε στις ανακοινώσεις του πρωθυπουργού στη ΔΕΘ

Σύρος: Συγκλονίζει ο πατέρας της 42χρονης που δολοφονήθηκε – «Μου έσφαξε το παιδί, το έχασα»

Ελλάδα Χτες

«Ήθελε εκτός από το να κλείσει το στόμα της κόρης μου, ήθελε να βγάλει όλο το μίσος, το μένος πάνω της» λέει ο πατέρας της δολοφονημένης Ευαγγελίας

Ταϊβάν: Έπιασε τη σύζυγό του να τον απατά μέσω της σκούπας... ρομπότ ‑ Κατέληξε στη φυλακή

Ελλάδα Χτες

Η «παγίδα» με τη σκούπα-ρομπότ δεν βγήκε σε καλό για τον απατημένο σύζυγο στη μακρινή Ταϊβάν

ΕΕ: Οι διανυκτερεύσεις τουριστών αυξήθηκαν 1,2% σε 1,32 δισ. το α΄ εξάμηνο – Στο «βάθρο» η Ελλάδα

Ελλάδα Χτες

Η Ελλάδα κατέγραψε αύξηση 1,7% στις διανυκτερεύσεις το πρώτο εξάμηνο του 2026

Πάτρα: Ελεύθερος με όρους ο καθηγητής για την ασέλγεια σε βάρος 14χρονης

Ελλάδα Χτες

Ο καθηγητής κατηγορείται για ασέλγεια και παιδική πορνογραφία

Στην εντατική 24χρονη από την Ηγουμενίτσα, την παρέσυρε με το αυτοκίνητο ο σύντροφός της μετά από καβγά

Ελλάδα Χτες

Ο 29χρονος  οδηγός συνέχισε να οδηγεί ενώ η 24χρονη ήταν πάνω στο καπό - Συνελήφθη για απόπειρα ανθρωποκτονίας

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

par: 13
×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!

The Hellenic Radio Portal - 18 χρόνια
Live Oλα τα Ελληνικά Ραδιόφωνα Online!
500+ Ελληνικοί Σταθμοί εδώ!
Ακούστε ζωντανά, online ελληνικές επιτυχίες, λαϊκά, ξένα hits, dance,
ειδήσεις, αθλητικά από τα καλύτερα internet radio.