E-Radio Greece - The Hellenic Radio Portal

Σαντορίνη: Σκότωσε τον ξενοδόχο και πήγε για καφέ

Ο διάλογος που οδήγησε στη στυγερή δολοφονία

Σαντορίνη: Σκότωσε τον ξενοδόχο και πήγε για καφέ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δημοσίευση 2/12/2020 | 08:49

Η Σαντορίνη παραμένει ανάστατη από το στυγερό έγκλημα. Ο 69χρονος ξενοδόχος πλήρωσε με τη ζωή του, μια οικονομική διαφορά, με έναν Αλβανό εργάτη…

Κόβουν την ανάσα οι λεπτομέρειες της άγριας δολοφονίας του 69χρονου ξενοδόχου στη Σαντορίνη, η οποία έγινε την περασμένη Πέμπτη (25-11-2020). Ο καθ’ ομολογίαν δολοφόνος του, περιέγραψε τον τρόπο που σκότωσε και έκαψε τη σορό του επιχειρηματία, με τους αστυνομικούς να παρακολουθούν με κομμένη την ανάσα τις αποκαλύψεις του. Και όλα αυτά για μόλις 200 ευρώ, που όπως έλεγε ο φερόμενος ως δράστη, του χρωστούσε το θύμα από το περασμένο καλοκαίρι.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Την ημέρα του εγκλήματος, ο 20χρονος ζητούσε από φίλους του δανεικά. Δεν είχε στην τσέπη του ούτε ένα ευρώ και ένας συμπατριώτης του τού δάνεισε 50 ευρώ. Λίγη ώρα αργότερα πήγε στο ξενοδοχείο του 69χρονου. Τον περίμενε στην είσοδο και του είπε: «Θα μου δώσεις τα χρήματα;». Ο ξενοδόχος του απάντησε«όχι δε στα δίνω τώρα». Αυτά ήταν και τα λόγια που πυροδότησαν την άγρια επίθεση του νεαρού στο θύμα, όπως μεταδίδει το Star.

Ο 20χρονος, ισχυρίστηκε στις Αρχές: «Ο ξενοδόχος μου επιτέθηκε πρώτος. Ήρθαμε στα χέρια και άρχισα να τον χτυπάω. Τον έσπρωξα και έπεσε κάτω. Πήρα ένα λοστό και τον χτύπησα στο κεφάλι. Πίστεψα ότι ήταν νεκρός. Θόλωσα. Τον έσυρα μέσα στο ξενοδοχείο. Βρήκα ένα μπουκάλι βότκα, τον περιέλουσα και του έβαλα φωτιά. Ήθελα να φανεί σαν ατύχημα».

Προσπάθησε να καλύψει τα ίχνη του καθώς πέταξε το μπουκάλι βότκα, τα ματωμένα ρούχα και τον λοστό στην Καλντέρα. Επί πέντε ημέρες ατάραχος συνέχιζε κανονικά τη ζωή του, εργαζόταν και έπινε καφέ με τους φίλους του.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Το χρονικό του εγκλήματος

Η άμεση κινητοποίηση της αστυνομίας και τα στοιχεία που συνέλεξαν οι αξιωματικοί του Ανθρωποκτονιών της διεύθυνσης εγκληματολογικών ερευνών ήταν τέτοια που έκαναν τον 20χρονο οικοδόμο, με Αλβανική υπηκοότητα, να ομολογήσει και να περιγράψει με λεπτομέρειες όλα όσα έγιναν μέσα στο ξενοδοχείο της Οίας.

Ο δράστης του φρικιαστικού εγκλήματος που σκότωσε και έκαψε τον 69χρονο υποστήριξε στην απολογία του ότι πήγε να ζητήσει από τον ξενοδόχο 200 ευρώ που του χρωστούσε ο επιχειρηματίας από πέρσι καλοκαίρι από κάποιες εργασίες που είχε κάνει στην ξενοδοχειακή του μονάδα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ο 20χρονος ισχυρίζεται ότι ο 69χρονος επιχειρηματίας τον γρονθοκόπησε και τον έβρισε. Εκείνη την στιγμή, όπως είπε, έχασε την ψυχραιμία του και του επιτέθηκε και εκείνος ρίχνοντάς τον αναίσθητο στο έδαφος. Η μανία του δράστη όμως ήταν τέτοια που συνέχισε να χτυπά τον 69χρονο, ενώ είχε σύρει το σώμα του στο εσωτερικό μπροστά από την ρεσεψιόν.

Αφού πλέον τον είχε σκοτώσει αποφάσισε να κάψει τη σορό του και χρησιμοποίησε βότκα για να κάψει το σώμα του 69χρονου με σκοπό να εξαφανίσει τα ίχνη του εγκλήματος. Παράλληλα, πέταξε στην Καλντέρα τα πειστήρια του εγκλήματος, τα οποία έχουν εντοπίσει οι πυροσβέστες και επιχειρούν να τα ανασύρουν.

«Θύτης και θύμα είχαν προστριβές»

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Μιλώντας στο Mega, ο Ελευθέριος Γαβρίλης, δικηγόρος οικογένειας θύματος, σημείωσε ότι πρόκειται για ένα άγριο έγκλημα. Αναφερόμενος στο περιστατικό, ο κ. Γαβρίλης επισήμανε ότι τα χρήματα που ζήτησε ο δράστης ίσως να ήταν λιγότερα από 200 ευρώ, με την άρνηση του επιχειρηματία να πληρώσει να οδηγεί στην τραγική κατάληξη.

«Στην έρευνα που έκανα εγώ πριν εξιχνιαστεί το έγκλημα, οι συγγενείς και οι φίλοι του θύματος μου είχαν εντοπίσει ότι αυτός είναι ο θύτης γιατί με αυτόν ερχόταν σε προστριβές τις τελευταίες μέρες».

Σχετικά με τα ενοχοποιητικά στοιχεία, που ο δράστης πέταξε στην Καλντέρα, ο συνήγορος της οικογένειας του θύματος είπε: «διάφορα μικροπράγματα που θα τον ενοχοποιούσαν αν τα έβρισκε η αστυνομία, τα πέταξε στην Καλντέρα», ενώ σημείωσε πως τα εγκαύματα στο σώμα του θύματος έχουν τέτοια έκταση που δεν είναι γνωστό αν φέρει τραύματα από αμβλύ αντικείμενο.»

[ΠΗΓΗ]
FOLLOW US @ERADIO.GR Ακολουθήστε το E-Radio.gr και στο Instagram
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Καρυστιανού: «Η ιστορία γράφεται από την ίδια την κοινωνία» ‑ Κατατέθηκε η ιδρυτική διακήρυξη

Σήμερα

Στον Αρειο Πάγο κατατέθηκε η ιδρυτική διακήρυξη του Ανεξάρτητου Κινήματος Πολιτών «ΕΛΠΙΔΑ για τη Δημοκρατία» παρουσία της Μαρίας Καρυστιανού

Τουρκία: «Το αποτέλεσμα στις επόμενες εκλογές μπορεί να έχει ήδη καθοριστεί»

Σήμερα

Η οικονομική κατάσταση στην Τουρκία μπορεί να μειώνει τα ποσοστά του Ερντογάν ενόψει των επόμενων εκλογών, ωστόσο η ικανότητα που δείχνει να εκμηδενίζει τις αντιστάσεις, ίσως έχει ήδη κρίνει το αποτέλεσμα

Αιμορραγικό εγκεφαλικό επεισόδιο έδειξε η ιατροδικαστική έκθεση για τον αιφνίδιο θάνατο της 24χρονης στη Ρόδο

Σήμερα

Συγγενείς, φίλοι και κάτοικοι της περιοχής είπαν το τελευταίο αντίο στη νεαρή γυναίκα τη Δευτέρα

Ο Μοτζτάμπα Χαμενεΐ απειλεί τις ΗΠΑ: Δεν θα έχετε πλέον ασφαλές καταφύγιο στον Κόλπο

Σήμερα

Ο ανώτατος ηγέτης του Ιράν αναφέρει σε μήνυμά του πως το σύνθημα «θάνατος στην Αμερική» θα παραμείνει μόνιμα στόχος της Τεχεράνης

Λέσβος: Βίντεο ντοκουμέντο από το τραγικό δυστύχημα όπου δύο νέοι 16 και 18 ετών έχασαν τη ζωή τους

Σήμερα

Τα δύο παιδιά ήταν φίλοι με το δυστύχημα να σημειώνεται κατά την επιστροφή τους από Θέρμη για την πόλη της Μυτιλήνης

Έως 36.000 ευρώ το νέο «Ανακαινίζω», όλες οι λεπτομέρειες

Σήμερα

Σε δύο φάσεις το νέο πρόγραμμα με επιδότηση έως 95%

Ανοίγει νέα «γραμμή» καταγγελιών για οικονομικά εγκλήματα

Σήμερα

Στο στόχαστρο φοροδιαφυγή, ξέπλυμα και λαθρεμπόριο

Συναγερμός για τον Έμπολα – «Τα χειρότερα έρχονται», προειδοποιεί ο ΠΟΥ

Σήμερα

Καταβάλλεται κάθε δυνατή προσπάθεια να φτάσει εξοπλισμός και υλικό στην περιοχή που πλήττεται

Συμφωνία ΗΠΑ – Ιράν: Πότε θα μεταφραστεί σε πτώση τιμών στην αντλία;

Σήμερα

Οι ενισχυμένες προσδοκίες για μια επικείμενη διπλωματική λύση επέφεραν αισθητή υποχώρηση στις διεθνείς αγορές

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

par: 14
×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!

The Hellenic Radio Portal - 18 χρόνια
Live Oλα τα Ελληνικά Ραδιόφωνα Online!
500+ Ελληνικοί Σταθμοί εδώ!
Ακούστε ζωντανά, online ελληνικές επιτυχίες, λαϊκά, ξένα hits, dance,
ειδήσεις, αθλητικά από τα καλύτερα internet radio.