E-Radio Greece - The Hellenic Radio Portal

Σαντορίνη: Σκότωσε τον ξενοδόχο και πήγε για καφέ

Ο διάλογος που οδήγησε στη στυγερή δολοφονία

Σαντορίνη: Σκότωσε τον ξενοδόχο και πήγε για καφέ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δημοσίευση 2/12/2020 | 08:49

Η Σαντορίνη παραμένει ανάστατη από το στυγερό έγκλημα. Ο 69χρονος ξενοδόχος πλήρωσε με τη ζωή του, μια οικονομική διαφορά, με έναν Αλβανό εργάτη…

Κόβουν την ανάσα οι λεπτομέρειες της άγριας δολοφονίας του 69χρονου ξενοδόχου στη Σαντορίνη, η οποία έγινε την περασμένη Πέμπτη (25-11-2020). Ο καθ’ ομολογίαν δολοφόνος του, περιέγραψε τον τρόπο που σκότωσε και έκαψε τη σορό του επιχειρηματία, με τους αστυνομικούς να παρακολουθούν με κομμένη την ανάσα τις αποκαλύψεις του. Και όλα αυτά για μόλις 200 ευρώ, που όπως έλεγε ο φερόμενος ως δράστη, του χρωστούσε το θύμα από το περασμένο καλοκαίρι.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Την ημέρα του εγκλήματος, ο 20χρονος ζητούσε από φίλους του δανεικά. Δεν είχε στην τσέπη του ούτε ένα ευρώ και ένας συμπατριώτης του τού δάνεισε 50 ευρώ. Λίγη ώρα αργότερα πήγε στο ξενοδοχείο του 69χρονου. Τον περίμενε στην είσοδο και του είπε: «Θα μου δώσεις τα χρήματα;». Ο ξενοδόχος του απάντησε«όχι δε στα δίνω τώρα». Αυτά ήταν και τα λόγια που πυροδότησαν την άγρια επίθεση του νεαρού στο θύμα, όπως μεταδίδει το Star.

Ο 20χρονος, ισχυρίστηκε στις Αρχές: «Ο ξενοδόχος μου επιτέθηκε πρώτος. Ήρθαμε στα χέρια και άρχισα να τον χτυπάω. Τον έσπρωξα και έπεσε κάτω. Πήρα ένα λοστό και τον χτύπησα στο κεφάλι. Πίστεψα ότι ήταν νεκρός. Θόλωσα. Τον έσυρα μέσα στο ξενοδοχείο. Βρήκα ένα μπουκάλι βότκα, τον περιέλουσα και του έβαλα φωτιά. Ήθελα να φανεί σαν ατύχημα».

Προσπάθησε να καλύψει τα ίχνη του καθώς πέταξε το μπουκάλι βότκα, τα ματωμένα ρούχα και τον λοστό στην Καλντέρα. Επί πέντε ημέρες ατάραχος συνέχιζε κανονικά τη ζωή του, εργαζόταν και έπινε καφέ με τους φίλους του.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Το χρονικό του εγκλήματος

Η άμεση κινητοποίηση της αστυνομίας και τα στοιχεία που συνέλεξαν οι αξιωματικοί του Ανθρωποκτονιών της διεύθυνσης εγκληματολογικών ερευνών ήταν τέτοια που έκαναν τον 20χρονο οικοδόμο, με Αλβανική υπηκοότητα, να ομολογήσει και να περιγράψει με λεπτομέρειες όλα όσα έγιναν μέσα στο ξενοδοχείο της Οίας.

Ο δράστης του φρικιαστικού εγκλήματος που σκότωσε και έκαψε τον 69χρονο υποστήριξε στην απολογία του ότι πήγε να ζητήσει από τον ξενοδόχο 200 ευρώ που του χρωστούσε ο επιχειρηματίας από πέρσι καλοκαίρι από κάποιες εργασίες που είχε κάνει στην ξενοδοχειακή του μονάδα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ο 20χρονος ισχυρίζεται ότι ο 69χρονος επιχειρηματίας τον γρονθοκόπησε και τον έβρισε. Εκείνη την στιγμή, όπως είπε, έχασε την ψυχραιμία του και του επιτέθηκε και εκείνος ρίχνοντάς τον αναίσθητο στο έδαφος. Η μανία του δράστη όμως ήταν τέτοια που συνέχισε να χτυπά τον 69χρονο, ενώ είχε σύρει το σώμα του στο εσωτερικό μπροστά από την ρεσεψιόν.

Αφού πλέον τον είχε σκοτώσει αποφάσισε να κάψει τη σορό του και χρησιμοποίησε βότκα για να κάψει το σώμα του 69χρονου με σκοπό να εξαφανίσει τα ίχνη του εγκλήματος. Παράλληλα, πέταξε στην Καλντέρα τα πειστήρια του εγκλήματος, τα οποία έχουν εντοπίσει οι πυροσβέστες και επιχειρούν να τα ανασύρουν.

«Θύτης και θύμα είχαν προστριβές»

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Μιλώντας στο Mega, ο Ελευθέριος Γαβρίλης, δικηγόρος οικογένειας θύματος, σημείωσε ότι πρόκειται για ένα άγριο έγκλημα. Αναφερόμενος στο περιστατικό, ο κ. Γαβρίλης επισήμανε ότι τα χρήματα που ζήτησε ο δράστης ίσως να ήταν λιγότερα από 200 ευρώ, με την άρνηση του επιχειρηματία να πληρώσει να οδηγεί στην τραγική κατάληξη.

«Στην έρευνα που έκανα εγώ πριν εξιχνιαστεί το έγκλημα, οι συγγενείς και οι φίλοι του θύματος μου είχαν εντοπίσει ότι αυτός είναι ο θύτης γιατί με αυτόν ερχόταν σε προστριβές τις τελευταίες μέρες».

Σχετικά με τα ενοχοποιητικά στοιχεία, που ο δράστης πέταξε στην Καλντέρα, ο συνήγορος της οικογένειας του θύματος είπε: «διάφορα μικροπράγματα που θα τον ενοχοποιούσαν αν τα έβρισκε η αστυνομία, τα πέταξε στην Καλντέρα», ενώ σημείωσε πως τα εγκαύματα στο σώμα του θύματος έχουν τέτοια έκταση που δεν είναι γνωστό αν φέρει τραύματα από αμβλύ αντικείμενο.»

[ΠΗΓΗ]
FOLLOW US @ERADIO.GR Ακολουθήστε το E-Radio.gr και στο Instagram
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Μουντιάλ 2026: Ο Σαντιό Μανέ ανακοίνωσε την απόσυρσή του από τη Σενεγάλη

Σήμερα

Ο Σενεγαλέζος επιθετικός φόρεσε τη φανέλα της Εθνικής του ομάδας για 14 χρόνια

Παίκτρια του ΠΑΟΚ η 15χρονη που σκοτώθηκε σε τροχαίο στη Θεσσαλονίκη, η μηχανή που επέβαινε με τον πατέρα της συγκρούστηκε με απορριμματοφόρο

Σήμερα

Ο ΠΑΟΚ αποχαιρέτησε την ανήλικη και μεταξύ άλλων έκανε γνωστό πως ως ελάχιστο φόρο τιμής στη μνήμη της Αννας-Μαρίας ακυρώνεται ο αυριανός φιλικός αγώνας της ομάδας στη Βουλγαρία

Ξεσπά η υπάλληλος της Marfin που βγήκε στο μπαλκόνι να σωθεί: Μακάρι να είναι οι πραγματικοί δράστες

Σήμερα

«Για τους τρεις ανθρώπους που δεν μπορέσαμε να κάνουμε τίποτα για να τους σώσουμε»

Φωτιά στη Μυτιλήνη ‑ Ήχησε το 112

Σήμερα

Λίγο πριν τις 3 το μεσημέρι ήχησε και το 112 στα κινητά των κατοίκων, ζητώντας τους να παραμείνουν σε ετοιμότητα

Ζωολογικός κήπος κλείδωσε λιοντάρια και αρκούδες στα κλουβιά τους για να μην δραπετεύσουν στις πλημμύρες που σάρωσαν την Κίνα

Σήμερα

Τρία λιοντάρια πνίγηκαν ενώ περισσότερα από 100 ζώα αγνοούνται -  Η οργάνωση προστασίας των δικαιωμάτων των ζώων χαρακτήρισε «εξωφρενική» την πράξη

Τραγωδία στη Θεσσαλονίκη: 15χρονη έχασε τη ζωή της σε σύγκρουση μοτοσικλέτας με απορριμματοφόρο

Σήμερα

Ο πατέρας της ανήλικης ήταν ο οδηγός της μοτοσικλέτας που ενεπλάκη στο μοιραίο τροχαίο

Νέος κανόνας από την Ευρωπαϊκή Ένωση για τα αυτοκίνητα που δεν θα αρέσει σε πολλούς οδηγούς

Σήμερα

Η υπερβολική ταχύτητα παραμένει μία από τις κύριες αιτίες τροχαίων ατυχημάτων στις ευρωπαϊκές οδούς

Νέες ταυτότητες: Τι θα συμβεί αν δεν έχετε εκδώσει μέχρι τις 3 Αυγούστου

Σήμερα

Λήγει η προθεσμία που θα επιτρέπονται οι παλιές ταυτότητες στα ταξίδια

Αργος: Στον ανακριτή οι δύο αστυνομικοί που πυροβόλησαν στο κεφάλι τον 20χρονο

Σήμερα

Οι αστυνομικοί ισχυρίζονται ότι πυροβόλησαν στον αέρα για εκφοβισμό και ο τραυματισμός προήλθε από εξοστρακισμό, ενώ εκκρεμεί η βαλλιστική εξέταση για επιβεβαίωση.

Ρόδος: Πέθανε το 10 μηνών βρέφος που είχε πνιγεί από τροφή και είχε μεταφερθεί στην Αθήνα

Σήμερα

Το βρέφος κατέληξε στις 4:30 τα ξημερώματα, παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες που καταβλήθηκαν από το ιατρικό προσωπικό

Δύο συλλήψεις για τον εμπρησμό στη Marfin με τους 3 νεκρούς το 2010

Σήμερα

Έχουν συλληφθεί δύο 42χρονοι - Αναζητείται ακόμη μία γυναίκα, 46 ετών - Σε εξέλιξη επιχείρηση της Διεύθυνσης Αντιμετώπισης Οργανωμένου Εγκλήματος (ΔΑΟΕ)

Μητσοτάκης: Σε συνεννόηση με τα διυλιστήρια έρχεται μείωση 10 λεπτών στη βενζίνη και 5 στο diesel

Σήμερα

Πρόκεται για την πρώτη φορά που κυβέρνηση παρεμβαίνει στα διυλιστήρια για μείωση στις τιμές των καυσίμων

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

par: 14
×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!

The Hellenic Radio Portal - 18 χρόνια
Live Oλα τα Ελληνικά Ραδιόφωνα Online!
500+ Ελληνικοί Σταθμοί εδώ!
Ακούστε ζωντανά, online ελληνικές επιτυχίες, λαϊκά, ξένα hits, dance,
ειδήσεις, αθλητικά από τα καλύτερα internet radio.