E-Radio Greece - The Hellenic Radio Portal

Ρέθυμνο: Βίαζε την κόρη του και την έκανε «δώρο» σε φίλο του

Την εξανάγκαζαν και σε ομαδικά όπγια

Ρέθυμνο: Βίαζε την κόρη του και την έκανε «δώρο» σε φίλο του

Δημοσίευση 3/12/2020 | 11:17

Σοκ έχουν προκαλέσει στην τοπική κοινωνία του Ρεθύμνου οι ανατριχιαστικές λεπτομέρειες από την σeξουαλική κακοποίηση ενός 15χρονου κοριτσιού από τον Ινδό πατέρα του, ο οποίος μάλιστα τους τελευταίους μήνες έκανε... «πάσα» την ανήλικη και σε έναν ομοεθνή του!

Ο αδίστακτος πατέρας όχι μόνο υποχρέωνε σε αρρωστημένες επαφές την ανήλικη κόρη του αδιαφορώντας για τις εκκλήσεις της να σταματήσει, αλλά την... «δάνειζε» κιόλας σε έναν 33χρονο φίλο του ο οποίος τη βίαζε με τη σειρά του. Μάλιστα, πολλές φορές οι δύο δράστες εξανάγκαζαν την ανυπεράσπιστη έφηβη σε ομαδικά όpγια, βιάζοντάς την διαδοχικά!

Η κόλαση που ζούσε η κοπέλα έλαβε τέλος μετά από έναν τυχαίο έλεγχο στον οποίο υποβλήθηκε ο 33χρονος Ινδός από τους άνδρες της Υπηρεσίας Αλλοδαπών της Ασφαλείας Ρεθύμνου. Οι αστυνομικοί διαπίστωσαν ότι κάτι ύποπτο υπήρχε ανάμεσα στον ίδιο και τη μικρή κι έτσι ξεκίνησε έρευνα και ελήφθησαν καταθέσεις, που αποκάλυψαν ότι ο αλλοδαπός είχε σeξουαλικές σχέσεις με την 15χρονη. Στην πορεία, αποκαλύφθηκε ότι, εκτός από τον 33χρονο, την έφηβη βίαζε και ο ίδιος ο πατέρας της!

Οι δύο αλλοδαποί συνελήφθησαν και οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα ο οποίος τους άσκησε διώξεις για βιασμό και ασέλγεια σε βάρος ανήλικης κατ' εξακολούθηση. Μετά τις απολογίες τους στον ανακριτή, οι δύο Ινδοί κρίθηκαν προσωρινά κρατούμενοι με τη σύμφωνη γνώμη του εισαγγελέα και πήραν τον δρόμο για τις φυλακές.

[ΠΗΓΗ]
FOLLOW US @ERADIO.GR Ακολουθήστε το E-Radio.gr και στο Instagram

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Εκλογές 2023: Πόσοι σκέφτονται να ψηφίσουν διαφορετικό κόμμα στις δεύτερες εκλογές

Σήμερα

Προς επτακτομματική Βουλή σύμφωνα με τη δημοσκόπηση της GPO.

Η καθολική εκκλησία της Ισπανίας ταυτοποίησε εκατοντάδες υπόπτους ως κακοποιητές παιδιών

Σήμερα

Πάνω από το 63% των καταγγελλόμενων ως κακοποιητών έχουν πεθάνει

Ανατροπή με το Market Pass: Τι ώρα σήμερα η πληρωμή

Σήμερα

Οι πληρωμές αφορούν 645.000 δικαιούχους που είχαν επιλέξει να πιστωθούν την ενίσχυση μέσω της άυλης ψηφιακής κάρτας.

Πέθανε η Νόνικα Γαληνέα

Σήμερα

Σε ηλικία 85 ετών

Τραγωδία στη Βέροια: 4χρονο πέθανε στον ύπνο του

Σήμερα

Το κορίτσι δεν τα κατάφερε

Στις 6 Ιουνίου η εισαγγελική πρόταση για τη δολοφονία του Αλκη Καμπανού ‑ Θα διαρκέσει 10 ώρες

Σήμερα

«Θα είναι γραπτή, δεν μπορείς να τα θυμάσαι όλα απ` έξω, ούτε θέλεις να ξεχάσεις κάτι»

Τεχνητή νοημοσύνη: Στρατιωτικό drone «σκότωσε» τον χειριστή του σε προσομοίωση

Σήμερα

Ήταν ο τρόπος του συστήματος AI να διασφαλίσει ότι κανείς δεν θα επενέβαινε στην αποστολή του

×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!

The Hellenic Radio Portal - 18 χρόνια
Live Oλα τα Ελληνικά Ραδιόφωνα Online!
500+ Ελληνικοί Σταθμοί εδώ!
Ακούστε ζωντανά, online ελληνικές επιτυχίες, λαϊκά, ξένα hits, dance,
ειδήσεις, αθλητικά από τα καλύτερα internet radio.