E-Radio Greece - The Hellenic Radio Portal

O... Αδόλφος Χίτλερ εξελέγη στις εκλογές της Ναμίμπια

Τι δήλωσε ο ίδιος μιλώντας στη Bild

O... Αδόλφος Χίτλερ εξελέγη στις εκλογές της Ναμίμπια
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δημοσίευση 3/12/2020 | 14:47

Οι εκλογές που διενεργήθηκαν στη Ναμίμπια της Αφρικής είχαν πρωταγωνιστή τον... Αδόλφο Χίτλερ. Φυσικά δεν επρόκειτο για κάποιο απόγονο του «Φύρερ» αλλά για απλή συνωνυμία. Το πλήρες όνομά του είναι Αδόλφος Χίτλερ Ουνόνα και όπως λέει ο ίδιος δεν έχει κάποιο σχέδιο για παγκόσμια κυριαρχία.

Μάλιστα ο ίδιος εξελέγη με 85% σε μία πρώην αποικία της Γερμανίας όπου ακόμα και σήμερα κυριαρχούν τα γερμανικά ονόματα τόσο σε ανθρώπους όσο και σε διάφορους δρόμους και τοποθεσίες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Συγκεκριμένα η Ναμίμπια αποτελούσε αποικία της Γερμανίας μέχρι και τον Α΄Παγκόσμιο Πόλεμο. Ακόμα και σήμερα στη Ναμίμπια ζει μία μικρή γερμανόφωνη κοινότητα ενώ τη χώρα επισκέπτονται κάθε χρόνου περίπου 120.000 Γερμανοί πολίτες.

Ο Αδόλφος Χίτλερ Ουνόνα μίλησε στη Bild και τόνισε ότι εξελέγη με το κόμμα SWAPO που κυβερνά τη χώρα από τη στιγμή της ανεξάρτησίας της από τη Νότια Αφρική το 1990. Παράλληλα ξεκαθάρισε ότι δεν έχει καμία σχέση με τη ναζιστική ιδεολογία. «Ο πατέρας μου, μου έδωσε αυτό το όνομα. Πιθανότατα δεν κατάλαβε τι σημαίνει ο Αδόλφος Χίτλερ», τόνισε ο Αφρικανός πολιτικός. «Όταν ήμουν παιδί πίστευα ότι είναι ένα κανονικό όνομα. Όμως όταν μεγάλωσα κατάλαβα ότι ο συγκεκριμένος άνθρωπος ήθελε να κατακτήσει τον κόσμο», συμπλήρωσε.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ακόμη υποστήριξε ότι η σύζυγός του τον αποκαλεί Άντολφ ενώ ανέφερε πως «δεν μπορούσα να αλλάξω το όνομα. Είναι σε όλα τα επίσημα έγγραφα. Είναι πολύ αργά γι‘ αυτό», επεσήμανε. «Το γεγονός ότι έχω αυτό το όνομα δεν σημαίνει ότι θέλω να κατακτήσω την Οσάνα», είπε ακόμη σχολιάζοντας το αποτέλεσμα των εκλογών.

Σημειώνεται πως ο Αδόλφος Χίτλερ Ουνόνα πέτυχε την εκλογή του στο Περιφερειακό Συμβούλιο της Ναμίμπια καθώς ψηφίστηκε από 1.196 συμπολίτες του. Όσον αφορά το κόμμα του συγκέντρωσε 57% σε ολόκληρη τη χώρα ενώ το 2015 είχε συγκεντρώσει το 83% των ψήφων!

[ΠΗΓΗ]
FOLLOW US @ERADIO.GR Ακολουθήστε το E-Radio.gr και στο Instagram
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Πότε θα πληρωθούν οι συντάξεις Δεκεμβρίου και το επίδομα των 250 ευρώ ‑ Όλες οι πληρωμές

Πριν 10 ώρες

Επίδομα 250 ευρώ, συντάξεις Δεκεμβρίου και όλα τα επιδόματα

Νέο Ηράκλειο: Συμπλοκή μαθητών με μαχαίρι ‑ Συνελήφθησαν και οι γονείς τους

Πριν 10 ώρες

Οι αστυνομικοί της ΔΙ.ΑΣ που έφτασαν στο σημείο δεν βρήκαν κανέναν από τους μαθητές, οι οποίοι είχαν σκορπίσει προς διαφορετικές κατευθύνσεις

Πέθανε ο Πολ Κοστέλο

Πριν 10 ώρες

Ο Ιρλανδός σχεδιαστής μόδας Πολ Κοστέλο πέθανε σε ηλικία 80 ετών

Κακοκαιρία: Η Δυτική Ελλάδα μετρά τις πληγές της

Χτες

Ποιοι δήμοι κηρύχθηκαν σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης

Ανάβει το χριστουγεννιάτικο δέντρο στο Σύνταγμα: Μεγάλη γιορτή με τον Πάνο Μουζουράκη

Χτες

Ο Δήμος Αθηναίων ετοιμάζεται να φορέσει τα «καλά» του

Θεσσαλονίκη: Έκλεβαν χρηματοκιβώτια και τα «έτρωγαν» στο καζίνο

Χτες

Οι συλληφθέντες ζήτησαν και πήραν προθεσμία να απολογηθούν την ερχόμενη Τρίτη (25/11)

Παγκράτι: Ελεύθεροι μετά τη δίωξη οι 2 οδηγοί για τον θάνατο 72χρονης ‑ Τραγική φιγούρα η κόρη της

Χτες

Χάθηκε ο μοναδικός άνθρωπος που τη φρόντιζε - Προσωρινά η κοπέλα θα φιλοξενηθεί στο «Αιγινήτειο»

Λουτράκι: «Δεν ξαναμιλάω με δημοσιογράφο» ‑ Έφυγε από εκπομπή η δασκάλα που κατήγγειλε 6χρονο

Χτες

Η συμπεριφορά της δασκάλας προκάλεσε έντονη δυσφορία στους παρουσιαστές της εκπομπής

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

par: 6
×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!

The Hellenic Radio Portal - 18 χρόνια
Live Oλα τα Ελληνικά Ραδιόφωνα Online!
500+ Ελληνικοί Σταθμοί εδώ!
Ακούστε ζωντανά, online ελληνικές επιτυχίες, λαϊκά, ξένα hits, dance,
ειδήσεις, αθλητικά από τα καλύτερα internet radio.