E-Radio Greece - The Hellenic Radio Portal

Το SEO Mastery Summit 2020 έρχεται με μια ελληνική πρωτιά

Μια γιορτή για την παγκόσμια κοινότητα των SEO

Το SEO Mastery Summit 2020 έρχεται με μια ελληνική πρωτιά
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Γράφει ο ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΚΑΡΔΕΡΙΝΗΣ

Το SEO Mastery Summit 2020 ξεκίνησε στις 30 Νοεμβρίου και διήρκεσε 1 εβδομάδα. Κατά τη διάρκεια του οι προσκεκλημένοι κάλυψαν μία ιδιαίτερα απαιτητική θεματολογία η οποία περιλαμβάνει από Affiliate Marketing & e-Commerce(Matt Digitty) μέχρι advanced τεχνικές όπως το Crawl Budget Manipulation(Bradley Batdorf).

Το SEO Mastery Summit αποτέλεσε τη γιορτή της παγκόσμιας κοινότητας των SEO experts. Μπορεί τα in-person events να έχουν έλθει σε ένα προσωρινό τέλμα, λόγω του COVID-19, αλλά αυτό δε σταματά το Innovation και τη δίψα της SEO κοινότητας για ανταλλαγή απόψεων και μεταλαμπάδευση γνώσεων προς τα νέα επίδοξα μέλη της.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Προσκεκλημένα στο Online Event ήταν μερικά από τα Top ονόματα του SEO Industry όπως οι Craig Campbell, Kyle Roof, Matt Diggity και ο Ηλίας Λειβαδάρας, Head of SEO της RainThread. Ο κ. Λειβαδάρας έχει διακριθεί για τη συμμετοχή του σε μερικά από τα μεγαλύτερα SEO Projects των Η.Π.Α. και συνδράμει συνεχώς στην εξέλιξη των SEO τεχνικών που γίνονται διαθέσιμες προς όλους τους SEO Professionals σε όλη την υφήλιο.

Ιδιαίτερο ρόλο στην εξέλιξη των SEO Tools & Techniques κατέχει το S.I.A., το ινστιτούτο υπεύθυνο για το συνεχές testing των αλγορίθμων της Google αλλά και για τη δημιουργία των βέλτιστων τεχνικών, οι οποίες εν συνεχεία επικοινωνούνται και χρησιμοποιούνται από ολόκληρη τη SEO κοινότητα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Τα Ελληνικά μυαλά από το Κερατσίνι της RainThread, με γνώμονα τις σύγχρονες ανάγκες των SEO Professionals για ολοκληρωμένες λύσεις, παρουσίασαν κάποια από τα καλύτερα και πιο αποτελεσματικά SEO Tools της παγκόσμιας αγοράς.

Παράλληλα, έδωσαν ιδιαίτερη έμφαση σε τεχνικές και στρατηγικές για κορυφαία αποτελέσματα σε Google rankings. Επειδή όμως τα εργαλεία από μόνα τους δεν είναι αρκετά ώστε να αυξηθεί το Google Ranking, ο κ. Λειβαδάρας παρουσίασε τους τρόπους με τους οποίους οι σύγχρονοι SEO Professionals ανά τον κόσμο πρέπει να δουλέψουν για να ικανοποιήσουν τις ανάγκες των πελατών τους.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Κατά τη διάρκεια του επταήμερου event τιμήθηκαν με τα δικά τους μοναδικά Workshops δύο πολύ σημαντικοί και ανερχόμενοι κλάδοι του SEO, το Online Crisis Management και το Online Reputation Management.

Η Ελληνική RainThread, ως μία από τις πρωτοπόρες Startups παγκοσμίως που ειδικεύονται στα παραπάνω services, παρουσίασε ένα σύνολο τεχνικών που συμβάλουν τα μέγιστα στην αντιμετώπιση των Online κρίσεων. Με 10ετή εμπειρία στο χώρο του Online Crisis Management, η Ελληνική εταιρία έχει χειριστεί με απόλυτη επιτυχία πολλές και δύσκολες Online κρισεις. Οι πρωτοποριακές αυτές υπηρεσίες έχουν χρησιμοποιηθεί από επιφανείς πολιτικά, εμπορικά και φυσικά προσώπά. Το Crisis & Reputation Workshop απευθύνθηκε σε επαγγελματίες που θέλουν να αποκτήσουν εξειδικευμένη γνώση στο αντικείμενο του επηρεασμού των Google Rankings, μέσα σε time-sensitive περιβάλλον όπου απαιτείται χειρουργική ακρίβεια στις SEO ενέργειες. Κατακτώντας μία από τις υψηλότερες θέσεις στο παγκόσμιο SEO στερέωμα, η RainThread μας έκανε εθνικά υπερήφανους, μιας και η Ελλάδα αναγνωρίζεται πλέον ως τεχνολογικός Leader στο SEO Industry.

Οι διοργανωτές του SEO Mastery Summit 2020 έχουν δεσμευτεί να πραγματοποιήσουν και την in-person εκδοχή του event στο Vietnam το 2021, μετά το πέρας της υγειονομικής κρίσης που προκλήθηκε εξαιτίας του θανατηφόρου COVID-19. H Ελλάδα, μέσω της RainΤhread, θα δώσει το παρών με πρωταγωνιστικό ρόλο και στο Physical event με ακόμη μεγαλύτερη θεματολογία και καινοτόμες υπηρεσίες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Το εγχείρημα των 3 Ελλήνων από το Κερατσίνι και της εταιρίας τους, που αναρριχήθηκαν στην κορυφή του SEO Industry παγκοσμίως, είναι τρανό παράδειγμά ότι τα Ελληνικά μυαλά παραμένοντας πιστά στην χώρα μας, εάν και είχαν την δυνατότητα να έχουν έναν πιο εύκολο δρόμο στο εξωτερικό, δεν εγκατέλειψαν τα χώματά μας και μάλιστα τα κατάφεραν με το παραπάνω πέρα από τις τόσες δυσκολίες που αντιμετώπισε η χώρα λόγω της οικονομικής κρίσης. Η πορεία τους είναι ένα μήνυμα αισιοδοξίας προς τα εναπομείναντα μυαλά της πατρίδα μας, αλλά και προς τους νέους επιστήμονες που δραστηριοποιούνται στον τομέα της τεχνολογίας και όχι μόνο.

ΗΕλληνική Startup που έχει πρωταγωνιστήσει παγκοσμίως τα τελευταία 4 χρόνια στο χώρο του SEO (Search Engine Optimization), παρέστη ως κεντρικός ομιλητής στο SEO Mastery Summit 2020 τοποθετώντας τα Ελληνικά χρώματα για άλλη μία φορά στον τομέα της τεχνολογίας με ηγετικό ρόλο.

Με βασικούς άξονες την αύξηση του τζίρου και την αναβάθμιση των υπηρεσιών που λαμβάνουν οι επιχειρήσεις στο ηλεκτρονικό εμπόριο, οι ιδρυτές της RainThread Ηλίας Λειβαδάρας, Κρίστοφερ Μπουρρώ και Κωνσταντίνος Καρέντζος, έχουν προχωρήσει στην κατασκευή μερικών από των πιο καινοτόμων tools του SEO Industry παγκοσμίως. Οι συνεργασίες της Ελληνικής εταιρίας τεχνολογίας ξεπερνούν τα όρια της πατρίδας μας και εκτείνονται σε όλη την υφήλιο. Βασικός πυλώνας της πελατειακής βάσης της RainThread παραμένει η αγορά των Η.Π.Α. με ποσοστό 75% επί του συνόλου και ακολουθούν αυτές της Ευρώπης και της Ασίας, κατατάσσοντας την Ελλάδα μέσα από τις δράσεις της στους κορυφαίους leaders στο SEO.

Καθημερινά, ο κ. Λειβαδάρας μαζί με μία επίλεκτη SEO task force του S.I.A. πιέζουν τα όρια των αλγορίθμων της Google, ώστε να διεξαχθούν χρήσιμα συμπεράσματα και να δώσουν στους συνεργάτες τους τα Rankings που τους αξίζουν, αυξάνοντας όχι μόνο το τζίρο τους αλλά και την online παρουσία τους στις μηχανές αναζήτησης.

Οι συνεργασίες της Ελληνικής σπουδαίας εταιρίας RainThread με καίρια πρόσωπα του SEO Industry είναι πολυάριθμες. Κορυφαίοι επαγγελματίες όπως οι Clint Butler, Craig Campbell και Simon Dadia έχουν αγκαλιάσει τα τελευταία χρόνια τα Tools & Techniques της εταιρίας, δείγμα της καινοτομίας και αξιοπιστίας των προϊόντων της.

FOLLOW US @ERADIO.GR Ακολουθήστε το E-Radio.gr και στο Instagram
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Europride: Ο απόλυτος οδηγός για να ζήσεις 9 ημέρες ζάχαρη στην Θεσσαλονίκη

Σήμερα

Όσα μπορείς να κάνεις από 21 εως 29 Ιουνίου

OFF‑OFF Athens no 14 στο Θέατρο Επί Κολωνώ

Χτες

ΕΠΙ ΚΟΛΩΝΩαπό 03/06 έως 07/077

Athens Flying Week 2024

Πριν 4 μέρες

ΠΟΛΛΑΠΛΟΙ ΧΩΡΟΙαπό 11/09 έως 16/0970

Διεθνές Φεστιβάλ Θαλάσσιου Τουρισμού 2024

Πριν 1 εβδομάδα

ΡΟΔΟΣαπό 25/10 έως 28/10

Το πρόγραμμα εκδηλώσεων λίγες μέρες πριν το Athens Pride 2024

Πριν 1 εβδομάδα

ΠΟΛΛΑΠΛΟΙ ΧΩΡΟΙαπό 10/06 έως 14/06

Dub Pistols Dj Set ‑ [Barry Ashworth] ‑ Blend Mishkin

Πριν 2 εβδομάδες

ΑΘΗΝΑ08/0610

Nouvelle Vague

Πριν 2 εβδομάδες

ΜΟΝΗ ΛΑΖΑΡΙΣΤΩΝ12/06

Το πρόγραμμα του Athens Pride για αυτή την εβδομάδα

Πριν 2 εβδομάδες

ΠΟΛΛΑΠΛΟΙ ΧΩΡΟΙαπό 03/06 έως 11/06

par: 16
×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!

The Hellenic Radio Portal - 18 χρόνια
Live Oλα τα Ελληνικά Ραδιόφωνα Online!
500+ Ελληνικοί Σταθμοί εδώ!
Ακούστε ζωντανά, online ελληνικές επιτυχίες, λαϊκά, ξένα hits, dance,
ειδήσεις, αθλητικά από τα καλύτερα internet radio.