E-Radio Greece - The Hellenic Radio Portal

Ο Τσίπρας απαντά για το σπίτι στο Σούνιο

Έδωσε στη δημοσιότητα το μισθωτήριο

Ο Τσίπρας απαντά για το σπίτι στο Σούνιο
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δημοσίευση 8/12/2020 | 14:54

Τι λέει ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ για τα δημοσιεύματα – Καλεί σε αποκατάσταση της αλήθειας

Η απάντηση του Προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ για το σπίτι στο Σούνιο ήρθε μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, γνωστοποιώντας ότι σε περίπτωση μη αποκατάστασης της αλήθειας πως «αν δεν το πράξουν ως οφείλουν, θα ασκήσω τα δικαιώματα που ο νόμος ορίζει. Και θα διεκδικήσω το πόσο που δήθεν κόστισε η ανακατασκευή για να το διαθέσω στον ΕΔΟΕΑΠ, τον ασφαλιστικό φορέα των εργαζομένων στο χώρο της ενημέρωσης που αυτές τις μέρες δίνουν έναν δίκαιο αγώνα ενάντια στις απολύσεις που θα φέρει ο νόμος του κου Πέτσα».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η ανάρτηση του κ. Τσίπρα:

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο κος Μητσοτάκης επιλέγει τη λάσπη για να αντιμετωπίσει τους πολιτικούς του αντιπάλους, σε μια στιγμή που αισθάνεται στρυμωγμένος.

Δεν είναι η πρώτη φορά που δημοσιογραφικά πιστόλια αναλαμβάνουν για λογαριασμό του, δολοφονίες χαρακτήρα, με fake news που αφορούν την προσωπική μου ζωή και την οικογένειά μου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Από τα δημοσιεύματα πως δήθεν το σπίτι που νοικιάζω στη Κυψέλη, το απέκτησα σε πλειστηριασμό από άνθρωπο που αυτοκτόνησε από τα χρέη, μέχρι την προεκλογική αθλιότητα στη Βουλή να σπιλώσει τη μνήμη του νεκρού πατέρα μου με ψέματα περί δήθεν συναναστροφής του με τη χούντα, έχουμε καταλάβει πως λειτουργεί.

Η λάσπη, η σκανδαλοθηρική φθήνια και ο λαϊκισμός, φαίνεται ότι είναι βαθιά εγγεγραμμένα στις πρακτικές του, παρά το γεγονός ότι ο ίδιος φροντίζει να εμφανίζεται ως δήθεν εκσυγχρονιστής και θεσμικός πολιτικός.

Αυτή τη φορά για να ξεφύγει από τη δημόσια κατακραυγή για την καταστροφική διαχείριση της πανδημίας, την καθημερινή εκατόμβη νεκρών και την πρωτοφανή έλλειψη ενσυναίσθησης του δράματος των πολιτών με τις φωτογραφίες της ανεμελιάς και του μοτοκρος στην Πάρνηθα, αποφάσισε να ρίξει στη μηχανή του κιμά την εξοχική κατοικία που νοικιάζω στη Λαυρεωτική, μήπως και αλλάξει την ατζέντα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Και τα συνήθη πιστόλια πήραν φωτιά.

«Βίλα εκατομμυρίων». «Την αγόρασε». «Μετακόμισε από τη λαϊκή Κυψέλη στα Λεγραινά».

Ήταν ορισμένα από τα κατ’ εντολή δημοσιεύματα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Για να έρθει μετά η ίδια η ΝΔ και να ζητήσει το μισθωτήριο, αφήνοντας σαφή υπονοούμενα για την ύπαρξή του.

Και αμέσως μετά ξανά πάλι τα εντεταλμένα πιστόλια να λένε ρητά για σχέση μου με τη διαπλοκή, για ανακατασκευή βίλας από κατασκευαστική εταιρία εισηγμένη στο χρηματιστήριο, ύψους ενός εκατομμυρίου ευρώ, κλπ.

Απαντώ λοιπόν ευθέως, όχι στον εντολέα των δημοσιευμάτων, αλλά στον ελληνικό λαό που δικαιούται να γνωρίζει την αλήθεια.

Στη διαδρομή μου, σε αντίθεση με τον κ. Μητσοτάκη, ποτέ δεν είχα και δεν έχω να κρύψω τίποτα. Παραθέτω λοιπόν δημόσια τα σχετικά ενοικιαστήρια συμβόλαια, των εξοχικών κατοικιών που ενοικίαζα στη περιοχή από το 2015.

Και ξεκαθαρίζω :

1) Από το καλοκαίρι του 2015 μέχρι και το καλοκαίρι του 2019 η οικογένειά μου ενοικίαζε εξοχικό σπίτι 185 τμ στη περιοχή της Λαυρεωτικής, έναντι τιμήματος 1200 ευρώ το μήνα, για τους τρείς καλοκαιρινούς μήνες της θερινής περιόδου. Και το σχετικά μισθωτήρια είναι κατατεθειμένα από το 2015 στην εφορία.

2) Τον Ιούνιο του τρέχοντος έτους υπέγραψα τετραετές μισθωτήριο συμφωνητικό εξοχικής κατοικίας 71 τμ στη περιοχή της Λαυρεωτικής, με αντίστοιχο εμβαδό υπόγειου και με μίσθωμα 500 ευρώ μηνιαίως για τα πρώτα τρία χρόνια και 900 ευρώ μηνιαίως για τον τέταρτο χρόνο. Η συμφωνία περιελάμβανε την προκαταβολική κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό των μισθωμάτων των τριών πρώτων χρόνων, η οποία και έγινε σε λογαριασμό της ALPHA BANK στις 4 Ιουλίου 2020. Το δε συμφωνητικό κατατέθηκε στην εφορία στις 2 Ιουλίου 2020.

3) Οι εργασίες ανακαίνισης της κατοικίας έγιναν με αποκλειστική ευθύνη του ιδιοκτήτη και ολοκληρώθηκε πριν ξεκινήσει η μίσθωση, στις 15 Ιουλίου 2020. Σύμφωνα με τα κατατεθειμένα στην εφορία σχετικά παραστατικά, τις εργασίες ανέλαβε εταιρεία που δεν είναι εισηγμένη στο χρηματιστήριο, το δε κόστος των επισκευών ανέρχεται στο ποσό των 20.000 ευρώ, πλέον ΦΠΑ.

Μετά από όλα αυτά και την πλήρη διαφάνεια με τη δημοσιοποίηση κάθε σχετικού στοιχείου, ελπίζω να τελειώσει οριστικά αυτό το καλαμπούρι της λάσπης και της συκοφαντίας.

Συστήνω δε το ίδιο να πράξει και ο κος Μητσοτάκης για τα μισθωτήρια συμβόλαια που τον αφορούν, τα έξοδα συντήρησης των δεκάδων ακινήτων που έχει στη κατοχή του και ειδικότερα για τα δάνειά του και τις σχετικές ρυθμίσεις αποπληρωμής.

ΥΓ. Στα δώδεκα και πλέον χρόνια που βρίσκομαι στη πολιτική ζωή ως αρχηγός κόμματος έχω επιλέξει να μην ασκώ τα δικαιώματα που ο νόμος μου δίνει για να προστατέψω τον εαυτό μου, ακόμη και από κακόβουλες επιθέσεις. Υπάρχουν όμως στιγμές που η σιωπή εκλαμβάνεται ως ενοχή. Για τα όσα λοιπόν είπαν και έγραψαν αυτές τις μέρες, περί σχέσης μου με τη διαπλοκή, περί αγοράς βίλας εκατομμυρίων και περί δήθεν ανακατασκευής της εξοχικής μου κατοικίας από εισηγμένη στο χρηματιστήριο κατασκευαστική εταιρία έναντι ενός εκατομμυρίου για λογαριασμό μου, θα κληθούν σύμφωνα με το νόμο να ανασκευάσουν και να αποκαταστήσουν την αλήθεια όσοι την κακοποίησαν. Αν δεν το πράξουν ως οφείλουν, θα ασκήσω τα δικαιώματα που ο νόμος ορίζει. Και θα διεκδικήσω το πόσο που δήθεν κόστισε η ανακατασκευή για να το διαθέσω στον ΕΔΟΕΑΠ, τον ασφαλιστικό φορέα των εργαζομένων στο χώρο της ενημέρωσης που αυτές τις μέρες δίνουν έναν δίκαιο αγώνα ενάντια στις απολύσεις που θα φέρει ο νόμος του κου Πέτσα.

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο κος Μητσοτάκης επιλέγει τη λάσπη για να αντιμετωπίσει τους πολιτικούς του αντιπάλους, σε...

Δημοσιεύτηκε από Alexis Tsipras στις Τρίτη, 8 Δεκεμβρίου 2020
[ΠΗΓΗ]
FOLLOW US @ERADIO.GR Ακολουθήστε το E-Radio.gr και στο Instagram
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Λουτράκι: Σε διαθεσιμότητα η δασκάλα που κατήγγειλε 6χρονο μαθητή ότι τη θώπευσε – Τι λέει μετά το σάλο που προκάλεσε

Χτες

Νέες καταγγελίες έρχονται στη δημοσιότητα για τη συμπεριφορά της 55χρονης δασκάλας στο Λουτράκι - Διατάχθηκε ΕΔΕ εις βάρος της και μέχρι την ολοκλήρωση της έρευνες απομακρύνθηκε από το σχολείο

Ταυτοποιήθηκε 79χρονος που απείλησε διαδικτυακά πολιτικό πρόσωπο

Χτες

Μετά από ενδελεχή και εμπεριστατωμένη αστυνομική και ψηφιακή-διαδικτυακή έρευνα

Αδελφοκτονία στη Νέα Πέραμο: Ο δράστης «είχε κόψει την αναπνοή» στο θύμα

Χτες

Νέα στοιχεία έρχονται στο φως για την οικογενειακή τραγωδία στον Λουτρόπυργο Νέας Περάμου

Αυστραλία: Ακροδεξιά γερουσιαστής εμφανίστηκε με μπούρκα ζητώντας την απαγόρευσή της

Χτες

«Αν δεν θέλουν να φοράω μπούρκα, ας την απαγορεύσουν», ανέφερε, χαρακτηρίζοντας την ενδυμασία «καταπιεστική» και «κίνδυνο για την εθνική ασφάλεια»

Τροχαία: Νέοι σαρωτικοί έλεγχοι για μεθυσμένους οδηγούς στην Αττική – 12 συλλήψεις και 387 παραβάσεις σε αλκοτέστ

Χτες

Η Τροχαία πραγματοποίησε συνολικά 22.800 ελέγχους το τελευταίο τετραήμερο και βεβαιώθηκαν 387 παραβάσεις, για οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλ

Κασσελάκης: «Κρεσέντο ομοφοβικού κουτσομπολιού» το βιβλίο Τσίπρα

Χτες

«Η Ιθάκη του Τσίπρα θα καταλήξει «Τιτανικός» για το πανάκριβο rebranding του», διαμηνύει ο Στέφανος Κασσελάκης

Αλιμος: Ανδρας επιτίθεται και παρενοχλεί γυναίκες – «Με φίλησε στο στόμα και με χούφτωσε» λέει ένα από τα θύματά του

Χτες

Ο συγκεκριμένος φέρεται να έχει επιτεθεί σε ακόμα δύο γυναίκες στην ευρύτερη περιοχή του Αλίμου

Οργή από τους Ουκρανούς στρατιώτες στο μέτωπο για το ειρηνευτικό σχέδιο – «Απολύτως εξευτελιστικό»

Χτες

Όσα υποστηρίζουν για τις εγγυήσεις ασφαλείας και την παραχώρηση εδαφών

Ρουμάνοι επιβάτες τρέχουν να προλάβουν την πτήση τους στο αεροδρόμιο της Κολωνίας και συλλαμβάνονται

Χτες

Οι δύο Ρουμάνοι έσπασαν το γυαλί συναγερμού έκτακτης ανάγκης και έτρεχαν στον διάδρομο του αεροδρομίου κάνοντας νόημα στον πιλότο να περιμένει

Η «κατάρα» των Κένεντι ξαναχτύπησε: Η 35χρονη εγγονή που διαγνώστηκε με καρκίνο

Χτες

Ατυχήματα, σκάνδαλα και μυστικές ιατρικές πράξεις

Πέθανε ο θρύλος της ρέγκε Τζίμι Κλιφ

Χτες

Η σύζυγός του ανακοίνωσε τον θάνατο μέσω Instagram, αποχαιρετώντας τον αγαπημένο της με συγκινητικά λόγια

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

par: 22
×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!

The Hellenic Radio Portal - 18 χρόνια
Live Oλα τα Ελληνικά Ραδιόφωνα Online!
500+ Ελληνικοί Σταθμοί εδώ!
Ακούστε ζωντανά, online ελληνικές επιτυχίες, λαϊκά, ξένα hits, dance,
ειδήσεις, αθλητικά από τα καλύτερα internet radio.