E-Radio Greece - The Hellenic Radio Portal

Γεωργιάδης: Στα κομμωτήρια για μαλλιά μόνο ‑ Όχι για μανικιούρ και πεντικιούρ

Σημειώνεται ότι η λειτουργία των κομμωτηρίων θα γίνεται αποκλειστικά με ραντεβού

Γεωργιάδης: Στα κομμωτήρια για μαλλιά μόνο ‑ Όχι για μανικιούρ και πεντικιούρ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Από το NEWSROOM
Δημοσίευση 11/12/2020 | 20:22

Η επαναλειτουργία των κομμωτηρίων από τη Δευτέρα 14 Δεκεμβρίου, στο πλαίσιο της παράτασης του lockdown, θα επιτραπεί σύμφωνα με πληροφορίες μόνο για κούρεμα, βαφές και χτένισμα, δηλαδή για τις υπηρεσίες ομορφιάς που αφορούν το τριχωτό της κεφαλής.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δεν θα επιτρέπεται δηλαδή να παρέχουν υπηρεσίες μανικιούρ, πεντικιούρ και αποτρίχωσης σώματος. Και αυτό για λόγους αθέμιτου ανταγωνισμού με τα κέντρα αισθητικής, τα οποία θα παραμείνουν κλειστά, όπως αντίστοιχα κατά την περίοδο του lockdown στα σουπερμάρκετ είχε απαγορευτεί στα σουπερμάρκετ να πωλούν διαρκή αγαθά όπως ρούχα, είδη σπιτιού, παιχνίδια κλπ και είχαν κλείσει οι διάδρομοι με τα σχετικά προϊόντα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η διευκρίνιση αυτή για τα κομμωτήρια αναμένεται να γίνει με το ΦΕΚ που θα δημοσιευθεί το Σάββατο.

Υπενθυμίζεται ότι ανακοινώθηκε την Παρασκευή άνοιγμα των κομμωτηρίων, από τη Δευτέρα 14 Δεκεμβρίου 2020, σε όλη τη χώρα, με δυνατότητα διευρυμένου ωραρίου από τις 7 το πρωί έως τις 9 το βράδυ. Σημειώνεται ότι η λειτουργία τους θα γίνεται αποκλειστικά με ραντεβού, ώστε να αποτραπεί κάθε ενδεχόμενο συγχρωτισμού, αλλά και με αυστηρή τήρηση των υγειονομικών πρωτοκόλλων.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η απόσταση μεταξύ των θέσεων εργασίας ορίζεται στα δύο μέτρα και επιτρέπονται τέσσερις πελάτες στους χώρους έως 100 τμ και ένα άτομο ανά 15 τμ στους μεγαλύτερους χώρους.

Οι επιχειρήσεις οφείλουν κατά την ημερήσια έναρξη λειτουργίας τους να συμπληρώνουν κατάλογο με τα ραντεβού, που θα επιδεικνύεται στα ελεγκτικά όργανα.

Η χρήση μάσκας είναι υποχρεωτική για προσωπικό και πελάτες.

Θα επιτρέπεται η προαιρετική λειτουργία τις Κυριακές 13, 20 και 27 Δεκεμβρίου.

[ΠΗΓΗ]
FOLLOW US @ERADIO.GR Ακολουθήστε το E-Radio.gr και στο Instagram
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Τραγωδία στη Σαντορίνη: Αγοράκι 6 ετών πνίγηκε σε πισίνα ξενοδοχείου ‑ Φωτογραφία από το σημείο

Σήμερα

Οι γονείς του ήταν και αυτοί στην πισίνα, αλλά δεν μπορούν να εξηγήσουν πώς το παιδί πνίγηκε - Αντιλήφθηκε το αγοράκι ένας λουόμενος που το κλώτσησε τυχαία μέσα στο νερό!

Πάτρα: Γονείς παράτησαν τον 17χρονο αυτιστικό γιο τους σε ίδρυμα

Σήμερα

Αδιαφορία γονέων για παιδί με αυτισμό στην Πάτρα προκαλεί έντονη ανησυχία

Μπέικον: «Ο Μαντζούκας ήθελε να παίξουμε ξύλο, ο Παναθηναϊκός έκανε τα πάντα πρόβλημα»

Σήμερα

Ο Αμερικανός πρώην μπασκετμπολίστας του Παναθηναϊκού έδωσε τη δική του οπτική για τη σύντομη θητεία του στους πράσινους

Αναστάτωση στην Basket League: Απόφαση της ΓΓΑ «παγώνει» έξι προπονητές, ανάμεσά τους και τον Εργκίν Αταμάν

Σήμερα

Η Γενική Γραμματεία Αθλητισμού ζητά νέα έγγραφα και κάρτες για την άδεια παρουσίας στους πάγκους, αφήνοντας έξι κορυφαίους προπονητές εκτός αγώνων

Αγιος Παντελεήμονας: Βίντεο ντοκουμέντο ‑ Η στιγμή που ο 47χρονος ζητά βοήθεια αιμόφυρτος

Σήμερα

Στο βίντεο ο άνδρας φαίνεται με τα αίματα στο κεφάλι και τα tie wrap στα χέρια

Γερμανία: Βασάνιζε για ώρες η 17χρονη θετή κόρη την Ίρις Στάλτσερ ‑ Της έκαψε μέχρι και τα μαλλιά!

Σήμερα

Η δήμαρχος του Χέρντεκε επιβίωσε από την σαδιστική επίθεση

Σοβαρό τροχαίο στην εθνική οδό – Νταλίκα παρέσυρε ΙΧ που είχε σταματήσει στη ΛΕΑ – Απεγκλωβίστηκε ο οδηγός

Χτες

Το ΙΧ ακινητοποιήθηκε λόγω βλάβης και είχε κάνει στην άκρη - Σώθηκε ο 80χρονος οδηγός

Επίθεση με πιρούνι στην έγκυο: Νέο βίντεο ντοκουμέντο δείχνει τον δράστη μεθυσμένο

Χτες

Ο σεσημασμένος 43χρονος δράστης, είχε στον όνομά του βαρύ ποινικό μητρώο, με δώδεκα συλλήψεις και ιστορικό κακοποιητικής συμπεριφοράς που ξεκινάει από το 2012.

Καρυστιανού: «Για να δίνουν το πράσινο φως για εκταφή, έχουν σκεφτεί τρόπο να ελέγξουν το αποτέλεσμα»

Χτες

«Υποχρεωτικά πρέπει να απευθυνθούμε σε εργαστήρια του εξωτερικού και για θέμα αξιοπιστίας και για θέμα εμπιστοσύνης στο ελληνικό κράτος».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

par: 8
×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!

The Hellenic Radio Portal - 18 χρόνια
Live Oλα τα Ελληνικά Ραδιόφωνα Online!
500+ Ελληνικοί Σταθμοί εδώ!
Ακούστε ζωντανά, online ελληνικές επιτυχίες, λαϊκά, ξένα hits, dance,
ειδήσεις, αθλητικά από τα καλύτερα internet radio.