E-Radio Greece - The Hellenic Radio Portal

«Είμαι super‑spreader κορωνοϊού»

Η 22χρονη αδερφή της Κέιτ Μος, το φιλί\ στο στόμα με τη φίλη της και η δημόσια συγγνώμη

«Είμαι super‑spreader κορωνοϊού»
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δημοσίευση 15/12/2020 | 08:54

«Είμαι νέα, χαζή και ακόμα μαθαίνω...» Με αυτές τις λέξεις ζήτησε πριν από λίγες ώρες συγγνώμη η Λότι Μος, η 22χρονη Βρετανίδα καλλονή που ακολουθεί τα επαγγελματικά χνάρια της διάσημης αδερφής της, Κέιτ Μος, χτίζοντας την καριέρα της ως μοντέλο.

Αιτία της δημόσιας συγγνώμης ήταν οι αρνητικές αντιδράσεις που προκάλεσε ένα βίντεο που πόσταρε στο Instagram Live της το Σάββατο, στο οποίο εμφανίζεται να διασκεδάζει με φίλες της σε έξοδο στο Λονδίνο. Στο κλιπ που εξόργισε πολλούς συμπατριώτες της στη Βρετανία, μια χώρα όπου χάνονται καθημερινά εκατοντάδες ζωές εξαιτίας της Covid-19, οι κοπέλες κάθονται κολλητά η μία στην άλλη χωρίς μάσκες και φωνάζουν περιχαρείς «είμαστε υπερμεταδότες, διασπείρουμε την Covid-19», ενώ κάποια στιγμή η Λότι Μος ανταλλάζει ένα φιλί με γλώσσα με μια από τις φίλες της.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Το βίντεο προκάλεσε κύμα επικριτικών σχολίων, με πολλούς να θεωρούν τη συμπεριφορά των κοριτσιών προκλητική και προσβλητική απέναντι στους συνανθρώπους τους που έδωσαν και δίνουν μάχη με τον φονικό κορωνοϊό.

Παρόλο που η έξοδος της νεαρής κοπέλας δεν παράβαινε τυπικά τους κανόνες του «επιπέδου 2» στο οποίο βρίσκεται προς το παρόν το Λονδίνο, το κακόγουστο αστείο για την «υπερμετάδοση» του ιού «χτύπησε» άσχημα σε πολλούς Βρετανούς.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Υπενθυμίζεται εξάλλου ότι η ραγδαία αύξηση των κρουσμάτων στην ευρύτερη περιοχή της βρετανικής πρωτεύουσας οδήγησε τα τελευταία 24ωρα σε δραστικές αποφάσεις την Ντάουντινγκ Στριτ, που επιβάλλει από αύριο κανονισμούς Επιπέδου 3 (υψηλού κινδύνου μετάδοσης) στο Λονδίνο.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Lottie Moss (@lottiemossxo)

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Σε μήνυμα που δημοσίευσε στο Instagram της, η Λότι Μος αναφέρει τα εξής: «Ήθελα απλά να σας πω από εδώ ότι λυπάμαι πολύ που είπα ότι είμαι super spreader. Κάποιος στο live μας έγραψε αυτές τις λέξεις κι εγώ τις επανέλαβα ως αστείο, επειδή δεν είμαι και δεν θα ενέκρινα ποτέ να μεταδώσει κάποιος εν γνώσει του έναν τόσο σοβαρό ιό. Ήμουν έξω για φαγητό με 4 φίλες μου, 3 από τις οποίες ζουν μαζί. Η έξοδός μας συμμορφωνόταν με τις οδηγίες της κυβέρνησης, καθώς ζω μόνη και μου επιτρέπεται να συναντώ ορισμένα άτομα από το φιλικό περιβάλλον μου. Κατανοώ ότι αυτό που έκανα αναστάτωσε και προσέβαλε πολλούς ανθρώπους και θα ήθελα να ζητήσω συγγνώμη για το αναίσθητο αστείο μου. Είμαι ακόμα νέα και χαζή και συνεχίζω να μαθαίνω. Μερικές φορές ξεχνάω ότι είμαι δημόσο πρόσωπο, και αυτήν την τρελή και γεμάτη αβεβαιότητα περίοδο θα έπρεπε να ήμουν πιο προσεκτική με τα λόγια μου».

Σύμφωνα με την Daily Mail, οι κανονισμοί Επιπέδου 2 στο Ηνωμένο Βασίλειο επιτρέπουν σε ένα άτομο να συναντά φίλους ή συγγενείς σε εσωτερικούς χώρους (συμπεριλαμβάνονται και τα εστιατόρια), εφόσον αυτοί εντάσσονται στη «support bubble» του, δηλαδή στην ομάδα του στενού του κύκλου που τον στηρίζει την περίοδο της πανδημίας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ένας πολίτης της χώρας που ζει μόνος του μπορεί να σχηματίσει μια τέτοια «φυσαλίδα» με μια οικογένεια, ανεξαρτήτου του αριθμού των μελών της.

[ΠΗΓΗ]
FOLLOW US @ERADIO.GR Ακολουθήστε το E-Radio.gr και στο Instagram
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

«Προσπαθούν κάθε μέρα να σε σκοτώσουν με χημικά» – Αρνητές της ... σκόνης Πετράκος και Παπαθωμά

Πριν 11 ώρες

Οι αναρτήσεις για το φαινόμενο της αφρικανικής σκόνης

Αλεκ Μπάλντουιν: Νέες φωτογραφίες από το επεισόδιο με γυναίκα στη Νέα Υόρκη

Πριν 11 ώρες

Ο καβγάς συνεχίστηκε έξω από την καφετέρια

Ποιοι διάσημοι δεν πιστεύουν στη μονογαμία και το έχουν δηλώσει

Πριν 11 ώρες

Ενώ ορισμένα άτομα ασπάζονται την παραδοσιακή μονογαμία, άλλα αμφισβητούν την καταλληλότητά της

Πώς ο καρκίνος της Κέιτ Μίντλετον άλλαξε τη σχέση της με τον πρίγκιπα Γουίλιαμ

Χτες

Διανύουν μία πολύ δύσκολη περίοδο στη ζωή τους

Ναταλί Βέλτση: Έξω φρενών η ψυχολόγος με τον Γιώργο Λάγιο στον αέρα του Open

Χτες

«Είστε επικίνδυνος, δείξτε μου την άδεια ασκήσεως επαγγέλματος»

Ευχάριστα νέα για τον Δημήτρη Κόκοτα

Χτες

Ανταποκρίνεται ο τραγουδιστής στα πρώτα ερεθίσματα

Μαρία Σολωμού: «Δε θα πάω ποτέ να κάνω σχέση με τον πρώην κάποιας γνωστής μου, είναι φτηνό»

Χτες

«Το θεωρώ σκα…νιο φέρσιμο, σε όποια περίπτωση», τόνισε η ηθοποιός

par: 15
×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!

The Hellenic Radio Portal - 18 χρόνια
Live Oλα τα Ελληνικά Ραδιόφωνα Online!
500+ Ελληνικοί Σταθμοί εδώ!
Ακούστε ζωντανά, online ελληνικές επιτυχίες, λαϊκά, ξένα hits, dance,
ειδήσεις, αθλητικά από τα καλύτερα internet radio.