E-Radio Greece - The Hellenic Radio Portal

Έρευνα: Πόσα sugar babies έχει η Ελλάδα

Αριθμός έκπληξη...

Έρευνα: Πόσα sugar babies έχει η Ελλάδα
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δημοσίευση 15/12/2020 | 17:00

Ακούγοντας τις λέξεις «sugar daddy» και «sugar babies» το μυαλό φτιάχνει εικόνες με ώριμους, ευκατάστατους άνδρες και νεαρά όμορφα κορίτσια με αναλογίες μοντέλου. Στη σύγχρονη εποχή, δεν είναι λίγες οι περιπτώσεις εκείνες όπου κάποιος με αρκετά χρήματα μπορεί να προσφέρει κάποιες ανέσεις σε μια νεαρή κοπέλα, προσφέροντάς του τη συντροφιά της μέχρι και το κορμί της. Συνήθως οι άνδρες αυτοί αναζητούν μέσω διαδικτύου τις νεαρές γυναίκες οι οποίες αναζητούν την εύκολη λύση για να καλύψουν δικές τους οικονομικές ανάγκες αλλά και να αποκτήσουν πανάκριβα αξεσουάρ και ρούχα.

Σύμφωνα με έρευνα ενός εκ των μεγαλύτερων πλατφόρμων τέτοιων γνωριμιών το Seeking Arrangement το οποίο αριθμεί τουλάχιστον 22 εκατομμύρια μέλη παγκοσμίως, στην Ελλάδα υπάρχουν 9.855 sugar babies για 6.000 sugar daddies. Όπως αναφέρει η έρευνα, η οικονομική κρίση, η φτώχεια που προϋπήρχε της πανδημίας και η αυξανόμενη ανεργία είναι μερικοί από τους λόγους που οδήγησαν ένα σημαντικό ποσοστό γυναικών της Ανατολικής Ευρώπης να στραφούν προς το Sugar Dating.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η Ρουμανία είναι η πρωταθλήτρια, με 23.288 Sugar Babies για 7.834 Sugar Daddies που βρίσκονται στη χώρα. Δεύτερη είναι η Ουκρανία με σχεδόν 22,000 Sugar Babies για 4,000 Sugar Daddies, ακολουθούμενη από την Ελλάδα, τη Σερβία και τη Βουλγαρία, που είναι ανάμεσα στις πέντε χώρες που έχουν τα περισσότερα μέλη στην περιοχή.

Στο SeekingArrangement, ένας Sugar Daddy είναι ένας γενναιόδωρος άνθρωπος που απολαμβάνει να υποστηρίζει την σύντροφό του και τα χρήματα δεν αποτελούν πρόβλημα γι’ αυτόν. Από την άλλη, ένα Sugar Baby είναι ένα άτομο που ξέρει την αξία του και απολαμβάνει να βγαίνει ραντεβού με ανθρώπους που χαρακτηρίζονται από οικονομική ασφάλεια και που μπορούν να αναβαθμίσουν την ποιότητα της ζωής του.
Το SeekingArrangement είναι η μεγαλύτερη Sugar Dating ιστοσελίδα, με 22 εκατομμύρια μέλη παγκοσμίως, που ψάχνουν για σχέσεις αμοιβαίας οφέλειας με τους δικούς τους όρους. Το SeekingArrangement υποστηρίζει την ειλικρίνεια και τη διαφάνεια στις γνωριμίες και αποτελεί πρότυπο για τις σύγχρονες ανάγκες του dating. Μάλιστα, συνεχίζει και επεκτείνει αυτήν την κοινότητα ενηλίκων με παρόμοιες ιδέες, που πιστεύουν ότι η ευτυχία είναι πιο σημαντική από τις παραδοσιακές σχέσεις.

Συνολικός αριθμός Sugar Babies στην Ανατολική Ευρώπη: 79,804

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ρουμανία 23.288
Ουκρανία 21.921
Ελλάδα 9.855
Σερβία 7.758
Βουλγαρία 6.113
Κύπρος 2.957
Λευκορωσία 2.815
Γεωργία 2.423
Μολδαβία 1.048
Μαυροβούνιο 681
Βόρεια Μακεδονία 498
Αρμενία 447

Συνολικός αριθμός Sugar Daddies στην Ανατολική Ευρώπη​: 30.099

Ρουμανία 7.834
Ελλάδα 6.438
Σερβία 4.392
Ουκρανία 4.055
Βουλγαρία 2.915
Κύπρος 1.461
Γεωργία 886
Λευκορωσία 620
Μολδαβία 436
Βόρεια Μακεδονία 423
Μαυροβούνιο 404
Αρμενία 235

[ΠΗΓΗ]
FOLLOW US @ERADIO.GR Ακολουθήστε το E-Radio.gr και στο Instagram
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Ανδρας στην Βρετανία έφαγε 3 κιλά ζελεδάκια σε 3 μέρες ‑ Κατέληξε στο νοσοκομείο

Σήμερα

Έφαγε σε τρία βράδια πάνω από 10.400 θερμίδες σε ζάχαρη και άφθονη ζελατίνη και πρόσθετα

Ο Λιάγκας απαντά στην Τούνη: «Εγώ τον είπα σύντροφο, εσύ γκόμενο. Δεν είναι ωραία λέξη»

Σήμερα

«Αφού γκόμενο τον αισθάνεσαι, έτσι να τον λες», πρόσθεσε ο παρουσιαστής του ΑΝΤ1

Όταν η Madonna ζήτησε σε γάμο έναν σταρ ‑ και εκείνος την παράτησε για ... ένα βιβλίο!

Σήμερα

Από το απόλυτο πάθος στη δημόσια ταπείνωση - πώς ένα τολμηρό βιβλίο «πάγωσε» τον πιο καυτό έρωτα των ’90s!

Ανθρωποι που στάθηκαν... πολύ τυχεροί σε τρομακτικές στιγμές

Σήμερα

Δείτε το βίντεο και θα καταλάβετε

Victoria Beckham: «Με ζύγισαν στην τηλεόραση ενώ είχα μόλις γεννήσει»

Σήμερα

Παραδέχτηκε πως η εικόνα του σώματός της την βασάνισε

Μαριάννα Τουμασάτου για την 15χρονη κόρη της: «Πληρώνεις με πόνο το να μάθεις στο παιδί σου να είναι ελεύθερο!»

Χτες

Η εξομολόγηση για το παιδί που έχει αποκτήσει με τον Αλέξανδρο Σταύρου

Γιάννης Κατινάκης: Στα σχολικά μου χρόνια βίωσα μόνο μίσος λόγω της σεξουαλικότητάς μου

Χτες

Γι` αυτό δεν περίμενα ότι θα πάρω πολλή αγάπη από τον κόσμο, πρόσθεσε ο κωμικός

Influencer χώρισε τον Βινίσιους γιατί ήταν... άτακτος ‑ Ζήτησε συγγνώμη ο Βραζιλιάνος

Χτες

«Δεν ντρέπομαι να παραδεχτώ ότι ήμουν απρόσεκτος»

Η Δανάη Παππά απαντά για τον χορό με τον Βασίλη Μπισμπίκη: «Γιατί είμαι υπόλογη σε κάτι που δεν έχω καμία σχέση;»

Χτες

«Δεν υπάρχει λόγος να παρερμηνεύσεις κάτι σε έναν χορό, είναι διασκέδαση», είπε σχολιάζοντας το βίντεο που χόρευε με τον ηθοποιό λίγες ώρες πριν από το τροχαίο στη Φιλοθέη

Τζένιφερ Ανιστον: «Προσπαθούσα επί 20 χρόνια να κάνω παιδί, δεν ξέρουν τι περνούσα»

Χτες

Η Τζένιφερ Ανιστον αποκάλυψε ότι για είκοσι χρόνια έδινε τη δική της μάχη για να αποκτήσει παιδί

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

par: 7
×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!

The Hellenic Radio Portal - 18 χρόνια
Live Oλα τα Ελληνικά Ραδιόφωνα Online!
500+ Ελληνικοί Σταθμοί εδώ!
Ακούστε ζωντανά, online ελληνικές επιτυχίες, λαϊκά, ξένα hits, dance,
ειδήσεις, αθλητικά από τα καλύτερα internet radio.