E-Radio Greece - The Hellenic Radio Portal

Ο Tom Cruise ουρλιάζει στο συνεργείο του «Mission: Impossible 7» για τα μέτρα ασφαλείας για τον κορωνοϊό

«Δεν ακούω συγγνώμες. Πείτε τις στους ανθρώπους που χάνουν τα σπίτια τους επειδή έχει κλείσει ο κλάδος μας»

Ο Tom Cruise ουρλιάζει στο συνεργείο του «Mission: Impossible 7» για τα μέτρα ασφαλείας για τον κορωνοϊό
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δημοσίευση 16/12/2020 | 21:53

Το γύρο του κόσμου κάνει το ξέσπασμα του Tom Cruise προς το συνεργείο του στα γυρίσματα της ταινίας «Mission: Impossible 7». Σε ένα ηχητικό που έδωσε στη δημοσιότητα η Sun ο σταρ του Χόλιγουντ ουρλιάζει σε ανθρώπους του τεχνικού επιτελείου που φέρεται να μην τήρησαν τα μέτρα ασφαλείας για τον κορωνοϊό.

Ο 58χρονος σταρ καταγράφηκε σε έξαλλη κατάσταση να κατσαδιάζει δύο μέλη του συνεργείου γυρισμάτων του «Mission: Impossible 7» επειδή, σύμφωνα με τη Sun, στέκονταν σε απόσταση μικρότερη από 2 μέτρα ο ένας από τον άλλον.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Είμαστε το χρυσό πρότυπο. Επιστρέφουν εκεί στο Χόλιγουντ κάνοντας ταινίες τώρα χάρη σε εμάς! Επειδή πιστεύουν σε εμάς και σε αυτό που κάνουμε!» φωνάζει ο Tom Cruise, ο οποίος είναι επίσης παραγωγός της μεγάλου προϋπολογισμού ταινίας δράσης και έχει ασχοληθεί στενά με την ανάπτυξη πρωτοκόλλων δημιουργίας ταινιών, που επέτρεψαν να αρχίσει ξανά η παραγωγή του «Mission: Impossible 7» και άλλων ταινιών εν μέσω πανδημίας.

«Είμαι στο τηλέφωνο με κάθε στούντιο κάθε γαμ@@νη νύχτα, με ασφαλιστικές εταιρείες, με παραγωγούς - και μας κοιτάζουν και μας χρησιμοποιούν για να γυρίσουν τις ταινίες τους», συνεχίζει ο Αμερικανός ηθοποιός.

«Δημιουργούμε χιλιάδες θέσεις εργασίας, γα@@!» προσθέτει. «Δεν θέλω ποτέ να το ξαναδώ! Ποτέ! Και αν δεν το κάνετε, απολύεστε και αν σας δω να το ξανακάνετε, θα φύγετε! ».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ο Cruise επίσης λέει ότι δεν δέχεται «καμία συγγνώμη», δεδομένου ότι διακυβεύεται η επιβίωση ανθρώπων.

«Μπορείτε να το πείτε στους ανθρώπους που χάνουν τα σπίτια τους επειδή η βιομηχανία μας έχει κλείσει! Δεν πρόκειται να βάλουν φαγητό στο τραπέζι τους ή να πληρώσουν για εκπαίδευση στο κολέγιο! Με αυτό κοιμάμαι κάθε βράδυ. Το μέλλον αυτής της βιομηχανίας γα@@ !».

«Δεν διακόπτουμε αυτήν την ταινία γα@@οι. Αν το ξαναδώ, θα φύγετε! "

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Καταλαβαίνετε την ευθύνη που έχετε; ... Και αν δεν μπορείτε να είστε λογικοί και δεν μπορώ να ασχοληθώ με τη λογική σας, απολύεστε» αναφέρει σε άλλο σημείο ο Tom Cruise.

Όπως αναφέρει η New York Post ο Tom Cruise είναι από τους πρωτοπόρους στο Χόλιγουντ ώστε να επιτευχθούν αυστηροί κανόνες στα γυρίσματα της νέας ταινίας του πετυχημένου franchise, που αυτήν την περίοδο λαμβάνουν χώρα στη Βρετανία. Γι' αυτό και το θέαμα δύο εργαζομένων να παραβιάζουν τους κανόνες αυτούς τον έβγαλε εκτός εαυτού, με αποτέλεσμα το έντονο λογύδριο που μπορείτε να ακούσετε στο βίντεο. Τουλάχιστον 50 μέλη του συνεργείου ήταν παρόντα στο οργισμένο ξέσπασμα του Tom Cruise και παρακολουθούσαν τη σκηνή με ανοιχτό το στόμα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Όπως υπενθυμίζει το δημοσίευμα, τα γυρίσματα του «Mission: Impossible 7» έχουν ήδη υποστεί αρκετές καθυστερήσεις λόγω της πανδημίας, καθώς ηθοποιοί και συνεργείο ταξιδεύουν στην Ευρώπη προσπαθώντας να τα ολοκληρώσουν. Τον Οκτώβριο, ο πρωταγωνιστής του φιλμ μαζί με τον σκηνοθέτη Κρίστοφερ ΜακΚουάρι κάθισαν κάτω μαζί και προσπάθησαν να βρουν λύση, λίγες μέρες αφότου μαθεύτηκε ότι 12 άτομα από το σετ της Ιταλίας βρέθηκαν θετικά στον ιό.

[ΠΗΓΗ]
FOLLOW US @ERADIO.GR Ακολουθήστε το E-Radio.gr και στο Instagram
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Κόλαφος ο Γιαννόπουλος για τον Καλούτα: «Mη μας πουλάει και εξυπνάδα από πάνω»

Σήμερα

Έξαλλος ήταν ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος σήμερα στον αέρα του Open με τον Ζερόμ Καλούτα

Tρελή τηλεθέαση σημείωσε η χτεσινή Eurovision

Σήμερα

Σαρωτικός ο δεύτερος ημιτελικός με τη Μαρίνα Σάττι

Eurovision 2024: Οι γκριμάτσες του εκπροσώπου της Ολλανδίας στη συνέντευξη Τύπου της Ισραηλινής

Σήμερα

Η τραγουδίστρια δεν αντιμετωπίστηκε με τον καλύτερο τρόπο από τους υπόλοιπους συμμετέχοντες στον διαγωνισμό

Η Hailey Bieber ανακοίνωσε την εγκυμοσύνη της

Σήμερα

Mε δαντελένιο λευκό φόρεμα γνωστού οίκου

Eurovision: Απογοητευμένο το κοινό με τον σχολιασμό

Σήμερα

Σαν να είναι η πρώτη φορά που βλέπουν, γράφουν στο Twitter

par: 12
×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!

The Hellenic Radio Portal - 18 χρόνια
Live Oλα τα Ελληνικά Ραδιόφωνα Online!
500+ Ελληνικοί Σταθμοί εδώ!
Ακούστε ζωντανά, online ελληνικές επιτυχίες, λαϊκά, ξένα hits, dance,
ειδήσεις, αθλητικά από τα καλύτερα internet radio.