E-Radio Greece - The Hellenic Radio Portal

Θεσσαλονίκη: Ελεύθεροι οι 7 ανήλικοι για τον βιασμό της 14χρονης

Τους επιβλήθηκαν αναμορφωτικά μέτρα

Θεσσαλονίκη: Ελεύθεροι οι 7 ανήλικοι για τον βιασμό της 14χρονης
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δημοσίευση 21/12/2020 | 17:48

Οι κατηγορούμενοι ηλικίας από 13 ως 16 ετών συνελήφθησαν έπειτα από την καταγγελία της μαθήτριας.

Με τη σύμφωνη γνώμη ανακρίτριας και εισαγγελέως αφέθηκαν ελεύθεροι ενώ τους επιβλήθηκαν αναμορφωτικά μέτρα και υποχρεώνονται να βρίσκονται υπό την επίβλεψη επιμελητή.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Οι απολογίες ξεκίνησαν στις 10 το πρωί και ολοκληρώθηκαν γύρω στις 3 το μεσημέρι. Τουλάχιστον ένας από τους κατηγορούμενους φέρεται πως παραδέχτηκε ότι μόνο ασέλγησε στην 14χρονη με την ανοχή της.

Άλλοι αρνήθηκαν τις κατηγορίες και ισχυρίστηκαν ότι ήταν παρόντες αλλά δεν ακούμπησαν το κορίτσι ενώ άλλοι ανέφεραν ότι είχαν αποχωρήσει πριν το περιστατικό.

Η καταγγελία της 14χρονης

Σύμφωνα με όσα κατήγγειλε η 14χρονη, όλα έγιναν την περασμένη Τετάρτη (16.12.2020), στην περιοχή της Περαίας, στη Θεσσαλονίκη. Σύμφωνα με τη δικογραφία, η 14χρονη μετέβη σε εγκαταλελειμμένο οίκημα, όπου βρισκόταν συνομήλικός της με έξι ακόμη ανήλικους νεαρούς.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Το θύμα φέρεται πως κατήγγειλε ότι, χωρίς τη θέλησή της, οι κατηγορούμενοι την χαϊδέψαν και τη φίλησαν προσβάλλοντας την αξιοπρέπεια της. Εις βάρος τους ασκήθηκε ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος. Συγκεκριμένα, τους απαγγέλθηκαν κατηγορίες για βιασμό κατά συναυτουργία, προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας κατά συναυτουργία και γενετήσια πράξη με πρόσωπο κάτω των 15 ετών.

Σοκάρει η περιγραφή της

Η δικογραφία που σχηματίστηκε από τους αστυνομικούς και εστάλη στον εισαγγελέα, προκαλεί σοκ.

Η μαθήτρια αναφέρει ότι έφτασε το κτίριο που έγινε το κολαστήριο της το μεσημέρι της περασμένης Πέμπτης. «Ανέβηκα στον πρώτο όροφο του κτιρίου. Άρχισαν να μου κάνουν χυδαίες ερωτήσεις όπως τι τσόντες βλέπω…Ξεκίνησαν να με χουφτώνουν όλοι και να με χτυπάνε στο πρόσωπο», λέει σύμφωνα με πληροφορίες η 14χρονη και προσθέτει: «Μετά μου έκλειναν τα μάτια ένας – ένας και με χτυπούσαν στο πρόσωπο».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Αφού οι κατηγορούμενοι σταμάτησαν για λίγο να υποβάλλουν στις άρρωστες ορέξεις τους την 14χρονη στη συνέχεια ξεκίνησαν και πάλι τις αποτρόπαιες πράξεις τους. «Τους είπα να σταματήσουν και ότι δεν μου άρεσε αυτό που έκαναν αλλά ένας από αυτούς είπε μην την πιστεύετε, γουστάρει. Συνέχιζα να κάθομαι στον καναπέ, τα αγόρια ήταν τριγύρω μου κι άρχισαν να με χουφτώνουν και κάτω από τα ρούχα μου και στο στήθος μου χωρίς τη θέληση μου. Εγώ τους έλεγα να σταματήσουν γιατί είχα κουραστεί κι αρκετές φορές προσπάθησα να φύγω, αλλά αυτοί με πετούσαν στον καναπέ και συνέχιζαν».

Όσο περνούσε η ώρα η κατάσταση γίνονταν σύμφωνα με τα όσα ισχυρίζεται η 14χρονη ανεξέλεγκτη. «Ένας από αυτούς έβαλε το δάχτυλο στα γεννητικά μου όργανα πάνω από τα ρούχα αλλά πόνεσα και έβγαλα μια τσιρίδα. Την τσιρίδα που έβγαλα πρέπει να την άκουσαν κάτι κοριτσάκια που ήταν παραδίπλα και ήρθαν να δουν τι γίνεται αλλά αυτοί τις έδιωξαν».

Κι ο εφιάλτης σύμφωνα με τα όσα αναφέρονται στην δικογραφία δεν είχε τελειωμό. «Μου κατέβαζαν το παντελόνι χωρίς να το θέλω και αμέσως το ανέβαζα και μου σήκωναν την μπλούζα. Επίσης όλοι μου είπαν αν δεν τους πάρω π…δεν θα φύγω. Δύο από αυτούς ανέβηκαν από πάνω μου και μου έπιαναν τα χέρια για να μην τους σπρώξω και μου έλεγαν να τους πάρω π…».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Κάποιοι από τους ανήλικους έφυγαν, με την 14χρονη να παραμένει στον χώρο με όσους παρέμειναν μέσα σε αυτόν. «Μετά βγήκαν όλοι από το δωμάτιο κι εμένα με άφησαν με τον (αναφέρει όνομα) Πήγα να ανοίξω την πόρτα για να φύγω αλλά κάποιος την κρατούσε απέξω για να μη βγω. Μετά ο….(αυτός που έμεινε τελευταίο μαζί της στο δωμάτιο) έφυγε από ένα παράθυρο που ήταν ανοιχτό κι όταν κι εγώ προσπάθησα να βγω από αυτό το παράθυρο ο…(αναφέρει όνομα ) με έσπρωξε και πάλι μέσα στο δωμάτιο. Στη συνέχεια ξαναμπήκαν πάλι όλοι μέσα στο δωμάτιο και συνέχιζαν ακόμα για λίγο να μου κλείνουν τα μάτια και να με χουφτώνουν. Φεύγοντας πήγα σε ένα διπλανό δωμάτιο για να πάρω τη ζακέτα μου και ήρθε ο…. και μου κατέβασε το παντελόνι, αλλά εγώ πάλι το ανέβασα».
Τελικά η 14χρονη έφυγε από το εργοστάσιο ενημέρωσε μια φίλη της για το τι της συνέβη και τη συνέχεια τη μητέρα της, με αποτέλεσμα να καταγγελθεί το περιστατικό στην αστυνομία.

Οι επτά ανήλικοι που οδηγήθηκαν σήμερα στον ανακριτή είναι ηλικίας από 13 έως 16 ετών και φέρεται να προχώρησαν σε ασελγείς πράξεις σε βάρος 14χρονη μαθήτριας της Γ’ Γυμνασίου σε εγκαταλελειμμένο οίκημα στη Περαία Θεσσαλονίκης.

[ΠΗΓΗ]
FOLLOW US @ERADIO.GR Ακολουθήστε το E-Radio.gr και στο Instagram
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

«Καμπανάκι» από τον ΠΟΥ για τη γρίπη των πτηνών: Ο ένας στους δύο που κολλάει, πεθαίνει

Χτες

Ο ΠΟΥ ανακοίνωσε ότι κατέγραψε σε 23 χώρες συνολικά 889 κρούσματα της γρίπης των πτηνών σε ανθρώπους και 463 θανάτους

Ανω κάτω η Μπριζ λίγες ώρες πριν το ματς με τον ΠΑΟΚ

Χτες

Ο Σκοβ-Όλσεν έφυγε από την Ελλάδα και πήγε στη Δανία!

Τουρκία: Σεισμός 5,6 Ρίχτερ κοντά στην Αγκυρα

Χτες

Η σεισμική δόνηση ταρακούνησε περισσότερο τις πόλεις Τοκάτ και Σεβάστεια, οι οποίες βρίσκονται στην κεντρική Τουρκία

Το βίντεο – ντοκουμέντο που έφερε την ανατροπή στην υπόθεση του θανάτου του Γερμανού στην Κρήτη

Χτες

Ο Γερμανός είχε στην κατοχή του 100.000 ευρώ από σπίτι που είχε πουλήσει στη Γερμανία

Τροχαίο ατύχημα στη Βασιλίσσης Σοφίας – Ένας τραυματίας

Χτες

Από το τροχαίο προήλθε ο τραυματισμός ενός άνδρα.

Πότε κάνουν «πρεμιέρα» τα εορταστικά «καλάθια» του Πάσχα

Χτες

Πόσο θα διαρκέσουν και τι περιλαμβάνουν

Θεσσαλονίκη: Στο αυτόφωρο εν διαστάσει ζευγάρι αστυνομικών

Χτες

Θεσσαλονίκη: Κατέληξαν στο δικαστήριο έπειτα από εκατέρωθεν καταγγελίες

Η αντίδραση του Δημήτρη Παπανώτα μετά την αποπομπή από το ευρωψηφοδέλτιο

Χτες

«Τους είπα να παραιτηθώ, μου είπαν όχι, λυπάμαι με τον τρόπο σκέψης τους»

Φρουροί Επανάστασης: Έχουμε εντοπίσει τις πυρηνικές εγκαταστάσεις του Ισραήλ, είμαστε με το χέρι στη σκανδάλη

Χτες

Οι απειλές του Ισραήλ ίσως οδηγήσουν σε αναθεώρηση του πυρηνικού μας δόγματος, λέει η Τεχεράνη

Εκτός ευρωψηφοδελτίου ΣΥΡΙΖΑ ο Δημήτρης Παπανώτας

Χτες

Με απόφαση Κασσελάκη - «Το θέμα στο οποίο αναφέρθηκε είναι ιδιαίτερα ευαίσθητο και δε χωρεί συζήτηση»

par: 12
×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!

The Hellenic Radio Portal - 18 χρόνια
Live Oλα τα Ελληνικά Ραδιόφωνα Online!
500+ Ελληνικοί Σταθμοί εδώ!
Ακούστε ζωντανά, online ελληνικές επιτυχίες, λαϊκά, ξένα hits, dance,
ειδήσεις, αθλητικά από τα καλύτερα internet radio.