E-Radio Greece - The Hellenic Radio Portal

Τα γκλαμουράτα ρεβεγιόν των διασήμων στον Αγιο Βαρθολομαίο

Μοντέλα, τραγουδιστές και ηθοποιοί πλημμύρισαν το St Barts

Τα γκλαμουράτα ρεβεγιόν των διασήμων στον Αγιο Βαρθολομαίο
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δημοσίευση 3/1/2021 | 20:12

Μοντέλα, τραγουδιστές και ηθοποιοί πλημμύρισαν το St Barts για να περάσουν τις γιορτές στην αμμουδιά και χωρίς περιορισμούς - Ανάμεσά τους Κρίσι Τέιγκεν, Ιζαμπέλ Γκουλάρτ, Ρόμπι Γουίλιαμς και άλλοι «πρωτοκλασάτοι» σελέμπριτις

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Tου σελέμπριτι ο τράχηλος, ως γνωστόν, ζυγό δεν υπομένει. Ειδικά στις γιορτές δεν σηκώνει ούτε χριστουγεννιάτικη γιρλάντα. Αναγκαστικά, λοιπόν, αντί να την παλεύει με τις μοναξιές και τις καραντίνες στο σπίτι του ξεχύθηκε για Merry Christmas σε μέρη τροπικά και εξωτικά.

Προορισμός το μικροσκοπικό νησί των 10 χιλιάδων Γαλλόφωνων κατοίκων στη Καραϊβική St Barthélemy, εν συντομία St. Barts, κοινώς Άγιος Βαρθολομαίος. Σε αυτή την πρώην Σουηδική αποικία και σήμερα υπερπόντια Γαλλική επικράτεια εκστράτευσαν οι κανονικοί, όχι γιαλαντζί, διάσημοι για τις εορτές. Ξεπέρασαν τολμηρά τις αντιξοότητες των περιορισμών της πανδημίας για να φτάσουν αεροπορικώς στο μοναδικό αεροδρόμιο του νησιού στο Σεν Ζαν, ή με πολυτελή γιοτ από το κοντινό νησί Σεν Μαρτίν στο λιμάνι της πρωτεύουσας Γουσταβία.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη chrissy teigen (@chrissyteigen)

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ


Στόχος τους να περάσουν τις χειμερινές γιορτινές διακοπές στις αμμώδεις παραλίες και τα σμαραγδένια νερά, να περπατήσουν σκιερά δρομάκια της πρωτεύουσας με τα καλοσυντηρημένα αποικιακά κτίρια σπίτια και τις καλόγουστες μπουτίκ όλων των διεθνώς επώνυμων ετικετών, να περιδιαβούν το ηλιόλουστο ζεστό κλίμα στο ρυθμικό τέμπο της τοπικής μουσικής Biguine κα να αναπνεύσουν το συνδυασμένο άρωμα βανίλιας και αρμύρας. Οι σταρ της παγκόσμιας showbiz βρήκαν «καταφύγιο» σε πριβέ βίλες και πεντάστερα ξενοδοχεία με σπα, πισίνες και εκλεκτά εστιατόρια, όπως στο ο πολυτελές Eden Roc on St Barths που ανήκει στα πεθερικά της Πίππα Μίντλετον.

Οι περιορισμοί στις συναναστροφές ήταν ελάχιστοι. Απαιτούνταν μόνο ότι όλοι οι ταξιδιώτες άνω των 11 ετών έπρεπε να κάνουν τεστ για το COVID-19 εντός 72 ωρών πριν από την αναχώρηση για το νησί και να προσκομίσουν στην είσοδο ένα πιστοποιημένο έγγραφο που να δηλώνει ότι δεν έχουν συμπτώματα COVID και ότι γνωρίζουν ότι δεν έχουν έρθει σε επαφή με κάποιο άτομο που έχει επιβεβαιωθεί θετικό τις τελευταίες 14 ημέρες. Επί πλέον όσοι διαμένουν εκεί για διάστημα μεγαλύτερο των 7 ημερών θα πρέπει να κάνουν ένα επιπλέον τεστ.

Αφού υπερπήδησαν αυτά τα εμπόδια κατέφθασαν, σαν σε παρέλαση διασήμων σε στρωμένο κόκκινο χαλί, περιχαρείς για την εορταστική διαμονή τους. Ανάμεσα στους αφιχθέντες οι θρύλοι της παγκόσμιας μουσικής σκηνής ο σερ Πωλ ΜακΚάρτνεϋ μαζί με τη σύζυγο του Νάνσι Σεβελ και ο Λάιονελ Ρίτσι με τη μικρότερη κόρη του, μοντέλο και σχεδιάστρια μόδας, Σοφία Ρίτσι. Από κοντά στους, άνευ λοιπών συστάσεων, legends και ο τραγουδοποιός Τζον Λέτζεντ με τη σύζυγό του μοντέλο Κρίσι Τέιγκεν και τα παιδιά τους, καθώς και ο περιζήτητος τραγουδιστής Ρόμπι Γουίλιαμς.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Σε απόσταση αναπνοής η ηθοποιός Έιμι Σούμερ με το σύζυγο της αμερικανό σεφ Κρίς Φίσερ και τον προσφάτως γεννηθέντα γιο τους Τζην, αλλά και η Βραζιλιάνα μοντέλο, από τα πασίγνωστα αγγελάκια της Victoria's Secret, Ιζαμπέλ Γκουλάρτ χάριζαν στις υψηλές θερμοκρασίες της εορταστικής ατμόσφαιρας, αέρα οικογενειακής θαλπωρής και πλουμιστής θρησκευτικής κατάνυξης.

[ΠΗΓΗ]
FOLLOW US @ERADIO.GR Ακολουθήστε το E-Radio.gr και στο Instagram
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Κατερίνα Καινούργιου: Τι της είπαν για τη βαφή της και πώς αντέδρασε ‑ «Δέχτηκα χυδαία σχόλια»

Σήμερα

Η παρουσιάστρια του Alpha ξέσπασε για τα αρνητικά σχόλια που δέχτηκε μετά τη γέννηση της κόρης της και κάλεσε σε σεβασμό και επιείκεια.

Με γούνα και αυτιά η Καίτη Γαρμπή σε εμφάνιση... λαγουδάκι για το Πάσχα

Σήμερα

Η τραγουδίστρια έστειλε ευχές για καλή Ανάσταση και καλό Πάσχα

Μελίνα Ασλανίδου: Μεγάλη Παρασκευή στα Μετέωρα – Ψέλνει μέσα στα μοναστήρια

Σήμερα

Δεν έχει κρύψει τη βαθιά της σύνδεση με τη θρησκεία

Ο ευρηματικός τρόπος της Τουρκάλας ρεπόρτερ Ντενίζ Ακσόι για να φτάσει στο ύψος τον Ταβάρες της Ρεάλ

Σήμερα

Η δημοσιογράφος βρήκε λύση στη μεγάλη διαφορά ύψους με τον σέντερ της Ρεάλ Μαδρίτης μετά τον αγώνα με τη Φενέρμπαχτσε

Ο Ντάνιελ Κρεγκ στην περιφορά του Επιταφίου στον Αγιο Κωνσταντίνο της Γλυφάδας, δείτε βίντεο

Σήμερα

Ο γνωστός ηθοποιός βρίσκεται στην Ελλάδα για τις ανάγκες της νέας ταινίας του Νταμιέν Σαζέλν, για την οποία γυρίσματα γίνονται σε Αθήνα και Κέρκυρα

Κατερίνα Καινούργιου: Το τρυφερό story που δημοσίευσε ο άντρας της, Παναγιώτης Κουτσουμπής, με τη νεογέννητη κόρη τους

Χτες

Η παρουσιάστρια του Alpha έφερε στον κόσμο το παιδί τους το απόγευμα της Παρασκευής, 3 Απριλίου

Η Έφη Θώδη ευχήθηκε «καλή Ανάσταση» με ένα βίντεο στο Instagram

Χτες

Σας εύχομαι υγεία, χαρά και ευλογία, είπε η τραγουδίστρια στους διαδικτυακούς της ακόλουθους

Ντορέττα Παπαδημητρίου: Πάσχα στη Μύκονο με τον Γιώργο Γεροντιδάκη ‑ Το φιλί του ζευγαριού

Χτες

Το ζευγάρι βρίσκεται αυτές τις μέρες στο νησί των ανέμων

Βαρύ πένθος για τον Μιχάλη Ιατρόπουλο ‑ Ραγίζει καρδιές η ανάρτησή του

Χτες

Ράκος ο Μιχάλης Ιατρόπουλος από τον θάνατο αγαπημένο του προσώπου.

Ο Ακύλας έγινε... πασχαλινό αυγό, δείτε φωτογραφία

Χτες

Η μαγεία της Eurovision συναντά τη γιορτινή διάθεση, αναφέρεται στη λεζάντα που συνοδεύει την εικόνα

Δημήτρης Καλλιβωκάς: Δεν με ενδιαφέρει να ζήσω άλλο, κουράστηκα

Χτες

Ψάχνω τρόπο να φύγω από τη ζωή, δηλώνει ο ηθοποιός σε συνέντευξή του

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

par: 9
×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!

The Hellenic Radio Portal - 18 χρόνια
Live Oλα τα Ελληνικά Ραδιόφωνα Online!
500+ Ελληνικοί Σταθμοί εδώ!
Ακούστε ζωντανά, online ελληνικές επιτυχίες, λαϊκά, ξένα hits, dance,
ειδήσεις, αθλητικά από τα καλύτερα internet radio.