E-Radio Greece - The Hellenic Radio Portal

Αποκαλύψεις της CIA για τα UFO: Οι «μυστήριες εκρήξεις» και η «εξωγήινη επαφή»

Οι ΗΠΑ εκπονούν έκθεση για τα UFO

Αποκαλύψεις της CIA για τα UFO: Οι «μυστήριες εκρήξεις» και η «εξωγήινη επαφή»
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δημοσίευση 12/1/2021 | 17:28

Η CIA αποχαρακτήρισε όλη τη βάση δεδομένων της για τα UFO, μετά από δεκαετίες προσπαθειών για εντοπισμό των αρχείων της μυστικής υπηρεσίας, που διαθέτει έγγραφα από τη δεκαετία του 1980.

Ήδη, η ιστοσελίδα «Black Vault» περιέχει αρκετά έγγραφα. Ο Τζον Γκρίνγουαλντ Τζούνιορ, που έχει αναλάβει τον ιστότοπο, λέει ότι περιέχει όλα όσα διαθέτει η CIA για τα UFO.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ο όρος «Μη Αναγνωρισμένα Ιπτάμενα Αντικείμενα» προτιμάται από την αμερικανική κυβέρνηση για ιπτάμενα αντικείμενα για τα οποία οι ειδικοί δεν μπορούν αμέσως να ταυτοποιήσουν ή να εξηγήσουν.

Πολλά απ’ αυτά ενδέχεται να οφείλονται σε αντικατοπτρισμούς του φωτός ή για λάθη στα όργανα των πιλότων. Ωστόσο κάποια από αυτά αποτελούν αντικείμενα έρευνας από το Πεντάγωνο.

Σκανάρει ένα-ένα τα έγγραφα που του έστειλαν


Ο Γκρίνγουολντ, που ξεκίνησε την έρευνα για τα σχέδια της αμερικανικής κυβέρνησης το 1996, όταν και ήταν 15 ετών, δήλωσε ότι θα προσφύγει κατά της CIA για να απελευθερώσει τα αρχεία για δεκαετίες. Μάλιστα, υποστήριξε ότι για δεκαετίες πολεμά να πάρει επιπλέον αρχεία που διαθέτει η CIA. Τελικώς τα κατάφερε.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Έλαβα ένα μεγάλο κουτί, με εκατοντάδες σελίδες και πρέπει να σκανάρω μία προς μία κάθε φορά».

Ο Γκρίνγουολντ αναρτά τα αρχεία στο website Black Vault. Ανάμεσα στις σελίδες υπάρχει μια μυστήρια έκρηξη σε μία μικρή πόλη της Ρωσίας. Οι κάτοικοι υποστήριξαν ότι είδαν μια «κινούμενη φλογερή σφαίρα», και πιθανολόγησαν UFO. Οι στρατιωτικοί της περιοχής κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι επρόκειτο για έκρηξη που οφειλόταν σε απόθεμα νιτρικού αμμωνίου. Η έρευνα της CIA ήταν ασαφής.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ένα άλλο αρχείο αφορά μία διαμάχη με φυγά από τη Βοσνία που υποστήριξε ότι ήρθε σε επαφή με εξωγήινους.

Πάντως, ο Γκρίνγουολντ υποστηρίζει ότι η δημοσίευση των αρχείων αποτελεί ζήτημα δημόσιου συμφέροντος και σημειώνει ότι οι πολίτες έχουν το δικαίωμα να γνωρίζουν.

Οι ΗΠΑ εκπονούν έκθεση για τα UFO

Η δημοσίευση έρχεται έξι μήνες πριν την αναφορά για τα UFO που πρόκειται να δημοσιοποιήσει η αμερικανική κυβέρνηση. Το Πεντάγωνο και οι μυστικές υπηρεσίες θα πρέπει να αποκαλύψουν τέτοιου είδους πληροφορίες, μετά από νομοσχέδιο που υπέγραψε ο Ντόναλντ Τραμπ για την οικονομική ανακούφιση των πολιτών από την πανδημία του κορωνοϊού.

Οι ειδικοί των μυστικών υπηρεσιών έχουν 180 μέρες για να διαμορφώσουν μια επίσημη αναφορά για σημάδια ή μυστήρια αεροσκάφη κοντά σε αμερικανικές στρατιωτικές βάσεις, που αργότερα θα βγει στη δημοσιότητα.

[ΠΗΓΗ]
FOLLOW US @ERADIO.GR Ακολουθήστε το E-Radio.gr και στο Instagram
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Θεσσαλονίκη: Αυξημένες οι καταγγελίες ενδοοικογενειακής βίας

Σήμερα

Το 70% των θυμάτων είναι γυναίκες, το 80% των δραστών άνδρες

Αρκούδα εισέβαλε σε κατάστημα και κυνήγησε 11χρονο στις ΗΠΑ

Σήμερα

«Ήταν περίπου μισό μέτρο μακριά μου, νόμιζα ότι θα με φάει», είπε ο 11χρονος

Γιάννης Πλούταρχος: «Η απόφαση του δικαστηρίου είναι λάθος, δε ζητάω συγγνώμη», λέει η εμμονική θαυμάστρια μετά την καταδίκη

Σήμερα

Την ενοχή της εμμονικής θαυμάστριας του Γιάννη Πλούταρχου αποφάσισε το δικαστήριο χθες 18 Νοεμβρίου

Ελεύθερος με όρους ο τηλεφωνητής της Αμεσης Δράσης που είπε «το περιπολικό δεν είναι ταξί» στην Κυριακή Γρίβα

Σήμερα

«Η φράση «το περιπολικό δεν είναι ταξί» δεν περιλαμβάνεται στο κατηγορητήριο, είναι μία άστοχη φράση», σημείωσε ο συνήγορος του κατηγορούμενου αστυνομικού

Το υποστέλεχος Κ της γρίπης εξαπλώνεται ταχύτατα: Ποιοι πρέπει να κάνουν εμβόλιο

Σήμερα

Αναμονή για έξαρση ιώσεων τον Δεκέμβριο – Ποιοι πρέπει να κάνουν το εμβόλιο για τη γρίπη

Το νέο γήπεδο του Παναθηναϊκού: Εντυπωσιακές φωτογραφίες από drone: Σηκώθηκαν οι πρώτες εξέδρες

Σήμερα

Στόχος είναι ο Παναθηναϊκός να μπει στο νέο του σπίτι τον Μάιο του 2027

Υποχωρεί ο υδράργυρος από την Κυριακή, έρχονται χιόνια στα ορεινά της Ηπείρου και της Μακεδονίας

Σήμερα

Πότε θα ξεκινήσουν τα πρώτα κρύα - Οι θερμοκρασίες σε πέντε μεγάλες πόλεις την Κυριακή 23/11

Θεσσαλονίκη: 27χρονος κατήγγειλε ληστεία και αποκαλύφθηκε ότι είχε κλείσει ραντεβού με 14χρονη

Σήμερα

Ο 27χρονος συνελήφθη και κατηγορείται για προσέλκυση παιδιών για γενετήσιους λόγους

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

par: 11
×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!

The Hellenic Radio Portal - 18 χρόνια
Live Oλα τα Ελληνικά Ραδιόφωνα Online!
500+ Ελληνικοί Σταθμοί εδώ!
Ακούστε ζωντανά, online ελληνικές επιτυχίες, λαϊκά, ξένα hits, dance,
ειδήσεις, αθλητικά από τα καλύτερα internet radio.