Ο Γιώργος Λιάγκας έκανε παρέμβαση στο Πρωινό
“Πάγωσε” η Λίτσα Πατέρα μόλις τον είδε

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Δημοσίευση 14/1/2021 | 12:18
Μόλις είχε τελειώσει η Λίτσα Πατέρα με τα ζώδια της Πέμπτης στο Πρωινό και η Φαίη Σκορδά τής επιφύλασσέ μια έκπληξη που λέγεται: Γιώργος Λιάγκας. Ο παρουσιαστής εμφανίστηκε στο παράθυρο και η αστρολόγος έμεινε με το στόμα ανοιχτό.
«Λίτσα να σου ζητήσω μια προσωπική χάρη;», ρώτησε ο Γιώργος Λιάγκας και συνέχισε: «Την μέρα που θα ξεκινήσουμε με την Φαίη στο Πρωινό, την άλλη Δευτέρα νομίζω, να είσαι εδώ στο πλατό».
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Και μπορεί ο Γιώργος Λιάγκας να μιλάει για επιστροφή του στις 25 Ιανουαρίου, αλλά η Φαίη Σκορδά θα πάρει την απόφαση, πράγμα το οποίο έκανε η ίδια ξεκάθαρο στον αέρα.
«Εσύ Φαίη μου, όλα εσύ! Εγώ για πάνελ δίπλα στον Ουγγαρέζο έρχομαι! Το όνειρό μου ήταν να κάτσω πάνελ μαζί με τον Ουγγαρέζο δίπλα σε σένα», είπε ο Γιώργος Λιάγκας.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Φούντωσαν οι φήμες: Pamela Anderson και Liam Neeson σε... τρυφερή φάση
Πριν 4 ώρες
Οι υποψίες για ειδύλλιο ανάμεσα στον Liam Neeson και την Pamela Anderson φούντωσαν ξανά
O Λίαμ Νίσον και η Πάμελα Αντερσον είναι ζευγάρι
Χτες
Ο έρωτάς τους γεννήθηκε κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων της νέας ταινίας που πρωταγωνιστούν «The Naked Gun»
Η κόρη της Ειρήνης Σκλήβα έγινε 22 ετών ‑ Δείτε την καλλονή Μαριτίνα, μοιάζει με τη μητέρα της
Χτες
Η Μις Κόσμος του 1996 δημοσιεύει συχνά στιγμιότυπα με την πανέμορφη κόρη της
Γούρλωσε τα μάτια της η Φαίη Σκορδά: Το επικό βίντεο με τον γιο της, Δημήτρη – «Ό,τι πεις μαμά!»
Χτες
Η αντίδρασή του στην παρατήρησή της
Συγκλονίζει η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου: «Η μητέρα μου μας τάιζε τον εμετό μας – Μας μεγάλωσε ο μπαμπάς μας»
Χτες
«Της είχε φτάσει η μυωπία στο Θεό γιατί ο πρώην σύζυγός της την έριξε στο παμπρίζ του αυτοκινήτου»
Νανά Παλαιτσάκη: «Καταλαβαίνω ότι η Ιωάννα Τούνη αισθάνεται μια απέραντη μοναξιά»
Χτες
«Βγαίνει και λέει: όλα τα είχαμε και δεν είχαμε τίποτα. Αυτό και αν είναι ένα πολύ δυνατό μήνυμα για τους ανθρώπους που εστιάζουν σε αυτά»
Μπέσσυ Αργυράκη: «Ο Λιάγκας είπε στην Εβελίνα να κάνει μόκο και δε βγήκε κανείς να αντιδράσει»
Χτες
«Καθένας χτίζει την πορεία, το ίματζ και την έξωθεν μαρτυρία του με αυτά που λέει και είναι υπεύθυνος για αυτά που λέει»
Ρίκα Διαλυνά: Η πρώτη έξοδος μετά το σοβαρό ατύχημα – Στο πλευρό της η Κάρμεν Ρουγγέρη
Χτες
Η φωτογραφία με την Κάρμεν Ρουγγέρη 18 χρόνια μετά το τέλος της σειράς «Η ώρα η καλή»
Ευρυδίκη Βαλαβάνη: 6 αδημοσίευτες φωτογραφίες από την γέννηση του γιου της
Χτες
Αναπολεί τις όμορφες στιγμές
Αθηνά Οικονομάκου: Γενέθλια για τον Μπρούνο Τσερέλα – «Είμαι τόσο περήφανη για την οικογένεια που χτίζουμε»
Χτες
Οι τρυφερές ευχές της
Η Ευγενία Σαμαρά βούτηξε από τον δεύτερο ψηλότερο καταρράκτη της Σρι Λάνκα ‑ Δείτε βίντεο
Χτες