E-Radio Greece - The Hellenic Radio Portal

Ανατριχιαστικά μηνύματα δέχονται πωλήτριες ρούχων online

Κάποιοι ζητούν σeξ, άλλοι τα φορεμένα τους εσώρουχα

Ανατριχιαστικά μηνύματα δέχονται πωλήτριες ρούχων online
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δημοσίευση 18/1/2021 | 17:05

Οι γυναίκες που πωλούν τα ρούχα τους στο ίντερνετ έρχονται αντιμέτωπες με μια άλλου τύπου παρενόχληση, μηνύματα που ζητούν σeξ ή φορεμένα ρούχα για ερωtικούς σκοπούς.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Κάποιες από αυτές μίλησαν στο BBC για τις αρνητικές εμπειρίες που έχουν και τα μηνύματα που λαμβάνουν σε Facebook, Instagram, eBay κ.ά.

Πελάτες ζητούν από τις γυναίκες φορεμένα καλσόν και εσώρουχα ή ακόμα και γυμνές ή προκλητικές φωτογραφίες τους. Κάποιοι μάλιστα χρήστες επιμένουν και επιστρέφουν με νέα προφίλ, όταν τους μπλοκάρουν.

«Κατά το lockdown, τα μηνύματα έχουν γίνει πραγματικά ανατριχιαστικά», λέει στο BBC η Sara Faye, που πουλάει ρούχα στην πλατφόρμα Depop εδώ και χρόνια. «Θέλουν πάντα να ξέρουν πόσες φορές έχει φορεθεί και αν είναι βρόμικα».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η ίδια συνήθιζε να φορά τα ρούχα προς πώληση και να βγάζει φωτογραφίες, τώρα όμως έχει σταματήσει, «πρέπει να μπορείς να πουλάς τα ρούχα σου online χωρίς να σε παρενοχλούν σeξουαλικά», λέει χαρακτηριστικά.

Οι πελάτες κάποιες φορές προσφέρουν περισσότερα λεφτά για ρούχα που δεν είναι πλυμένα ή για προκλητικές φωτογραφίες της γυναίκας που τα φορά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η Jennifer Savin, συντάκτρια του περιοδικού Cosmopolitan, έκανε πρόσφατα μια έρευνα στο θέμα και επιβεβαιώνει την online παρενόχληση. «Πιστεύω πως υπάρχουν πολλοί χρήστες εκεί έξω που δοκιμάζουν απλώς την τύχη τους».

«Λαμβάνω πολλά μηνύματα για τα μοντέλα, ειδικά όταν είναι κοντινές οι φωτογραφίες», λέει η Lynnette Peck, ιδιοκτήτρια της Lovely’s Vintage Emporium, μιας φίρμας που πουλά μεταχειρισμένα ρούχα και δέχεται τέτοια μηνύματα κάθε βδομάδα.

«Ένας φετιχιστής με ρώτησε πώς μύριζαν τα παπούτσια, ποιος τα φορούσε και αν μπορούσα να βγάλω φωτογραφία μου με αυτά». Η γυναίκα αποκαλύπτει πως αναγκάστηκε να σταματήσει να πουλά συγκεκριμένα είδη…

[ΠΗΓΗ]
FOLLOW US @ERADIO.GR Ακολουθήστε το E-Radio.gr και στο Instagram
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΗΠΑ και Ιράν στο ίδιο τραπέζι – Ποιες είναι οι «κόκκινες γραμμές» της Τεχεράνης

Σήμερα

Οι αντιπροσωπείες των δύο χωρών συζητούν στο Ισλαμαμπάντ με βαθιές διαφωνίες και αλληλένδετα ζητήματα να περιπλέκουν τις διαπραγματεύσεις.

Τραγωδία στην Κύπρο: Τι προκάλεσε την κατάρρευση της πολυκατοικίας στη Λεμεσό ‑ Δείτε πώς εξελίσσεται η επιχείρηση διάσωσης

Σήμερα

Νεκρός ανασύρθηκε από τα συντρίμμια ενώ συνεχίζονται οι έρευνες για δεύτερο εγκλωβισμένο, τρεις τραυματίες στο νοσοκομείο.

Στην αγκαλιά της μητέρας του στο μπροστινό κάθισμα βρισκόταν το 3χρονο παιδί που σκοτώθηκε σε τροχαίο στην Καβάλα

Σήμερα

Τρίχρονο παιδί έχασε τη ζωή του σε τροχαίο ατύχημα, ενώ η μητέρα του είναι σοβαρά τραυματισμένη και νοσηλεύεται στο χειρουργείο.

Στάθης Μαντζώρος: Δύσκολες ώρες για τον ηθοποιό 10 μήνες μετά το εγκεφαλικό που υπέστη

Σήμερα

Ο αγαπημένος «καφετζής» του τηλεοπτικού κοινού στη σειρά «Σασμός» νοσηλεύεται στον Ερυθρό Σταυρό

Πέθανε ο ηθοποιός Τάσος Ράμσης

Σήμερα

Η είδηση έγινε γνωστή από τον Σπύρο Μπιμπίλα

Mε τι καιρό θα κάνουμε Πάσχα

Σήμερα

Με ψύχρα και βροχές η Ανάσταση

Πέδρο Σάντσεθ: Η Ευρώπη να «κάνει μεγάλα όνειρα» και να αναλάβει ρόλο ως ηθικός ηγέτης

Σήμερα

Οι δηλώσεις έγιναν στο πλαίσιο συζήτησης για το μέλλον της Ευρώπης

Ιρανικές πηγές: «Το πρόσωπο του Μοτζταμπά Χαμενεΐ έχει παραμορφωθεί, υπέστη σοβαρά τραύματα στα πόδια»

Σήμερα

Ο 56χρονος αναρρώνει και παραμένει σε πνευματική διαύγεια, ανέφεραν στο Reuters άνθρωποι που βρίσκονται κοντά στον στενό του κύκλο

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

par: 10
×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!

The Hellenic Radio Portal - 18 χρόνια
Live Oλα τα Ελληνικά Ραδιόφωνα Online!
500+ Ελληνικοί Σταθμοί εδώ!
Ακούστε ζωντανά, online ελληνικές επιτυχίες, λαϊκά, ξένα hits, dance,
ειδήσεις, αθλητικά από τα καλύτερα internet radio.