E-Radio Greece - The Hellenic Radio Portal

Δίδυμοι Βαρουξή: Σάλος μετά την αποκάλυψη ότι πήγαν με την ίδια κοπέλα, εν αγνοία της

Τι απαντούν οι ίδιοι μετά τις έντονες αντιδράσεις

Δίδυμοι Βαρουξή: Σάλος μετά την αποκάλυψη ότι πήγαν με την ίδια κοπέλα, εν αγνοία της
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δημοσίευση 19/1/2021 | 08:41

Τους δίδυμους Χρήστο και Παναγιώτη Βαρουξή το τηλεοπτικό κοινό τους γνώρισε μέσα από τη συμμετοχή τους στο Big Brother. Χθες τα δύο αδέρφια βρέθηκαν φιλοξενούμενα στην εκπομπή της Κατερίνας Καραβάτου και του Κρατερού Κατσούλη στη «Φωλιά των Κου Κου».

Μια ερώτηση που τέθηκε από τους παρουσιαστές της εκπομπής ήταν αρκετή για να προκαλέσει αντιδράσεις και αρνητικά σχόλια για τα πρόσωπά τους.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗΚρατερός Κατσούλης ‑ Κατερίνα Καραβάτου: Ζήτησαν δημόσια συγγνώμη 19/1/2021

«Έχεις συνευρεθεί ερωτικά με κοπέλα που νόμιζε ότι ήσουν ο αδελφός σου;», ήταν συγκεκριμένα η ερώτηση.

Με ενθουσιασμό και χωρίς δεύτερη σκέψη ο Χρήστος έδωσε την απάντησή του: «Ναι, το απαντήσαμε αυτό και πριν. Ναι. Που είχα πάει εγώ πρώτα και μετά πήγε ο Παναγιώτης».

«Α εμείς δεν είχαμε καταλάβει ότι είχατε συνευρεθεί», λέει η παρουσιάστρια, Κατερίνα Καραβάτου, η οποία διευκρινίζει:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Νομίσαμε ότι είχατε βρεθεί μόνο για ραντεβού…».

«Όχι όχι» απαντά περήφανα και γελώντας πονηρά ο ένας αδερφός.

Ο ένας εκ των δύο αδερφών, ξεκαθάρισε:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Όχι, κοπέλα όμως. Όχι κοπέλα του Χρήστου ή κοπέλα μου. Δεν ήταν σχέση. Να το διευκρινίσουμε».

Αξίζει να σημειωθεί ότι το βίντεο από την εκπομπή, δεν υπάρχει πια ανηρτημένο στο YouTube από το κανάλι του STAR.

Η απάντηση των διδύμων

Όπως ήταν αναμενόμενο οι αντιδράσεις ήταν πολλές και τα αδέρφια έδωσαν την απάντησή τους μέσω Instagram:

«Kακώς κάθομαι και μπαίνω στη διαδικασία να γράψω και να εξηγήσω αλλά επειδή βλέπω ότι κάποιους δεν τους αρέσει και τόσο που είπαμε ότι υπάρχει περίπτωση να μπούμε Survivor, για να χαλάσουν την εικόνα μας θυμήθηκαν να ξεθάψουν από την εκπομπή που ήμασταν 1 εβδομάδα πριν και πάνε να γράψουν ότι είμαστε και “Βιαστές”. Όταν σε μια σχέση 3 ατόμων (εγώ ο αδερφός μου και μια κοπέλα) η οποία έχει εκφράσει το ενδιαφέρον της να κάνει κάτι και με τους δυο και όπως ανέφερα στην εκπομπή δεν μας είπε κάτι αλλά θεωρώ ότι μας κατάλαβε και ήταν κάτι που σε εισαγωγικά το ήθελε. Αυτό θεωρείτε βιασμός; Mην προσπαθείτε να βγάλετε από τη μύγα ξύγκι».

Το άγριο ξέσπασμα του Αλέξανδρου Μπουρδούμη

Ο ηθοποιός Αλέξανδρος Μπουρδούμης μετά την τηλεοπτική εκπομπή και την παραδοχή των διδύμων για τη διαδοχική τους συνεύρεση με κοπέλα, σχολίασε σε έντονο ύφος μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης.

Ο ίδιος λοιπόν αναφέρει μέσα από InstaStories: «Ναι έχουμε βρεθεί. Είχα πάει εγώ πρώτα και μετά ο Παναγιώτης”. Και το είπαν χαλαρά γελώντας, χωρίς δισταγμό, χωρίς αιδώ, χωρίς να αντιλαμβάνονται την απάντησή τους και την ίδια τους την πράξη. Χωρίς να συνειδητοποιούν πως αυτό το “ναι” ήταν ομολογία αποπλάνησης, καθώς η κοπέλα για την οποία έγινε λόγος συνευρέθηκε ερωτικά με κάποιον για τον οποίον δεν έχει συναινέσει. Προχώρησε σε σeξουαλική πράξη με έναν από τους δύο ερήμην της. Δίχως να γνωρίζει, δίχως να δώσει την συγκατάθεσή της και αυτό είναι εξαπάτηση και αποπλάνηση.

“Όχι κοπέλα του Χρήστου ή κοπέλα δική μου. Δεν ήταν σχέση να το διευκρινίσουμε”. Η συγκεκριμένη διευκρίνιση έρχεται να προστεθεί στο έγκλημά τους και να υπερτονίσει τον σeξισμό των δύο νεαρών, οι οποίοι θεωρούν ότι μια γυναίκα που δεν βρίσκεται σε σχέση δεν αξίζει. Ότι είναι γυναίκα χωρίς αυτοδιάθεση, χωρίς δικαιώματα και ανάξια αυτοσεβασμού.

Ότι μπορούν να τη βιάσουν δεν έχει σύντροφο, ότι μπορούν να την εκμεταλλευτούν γιατί είναι μόνη της. Ότι μπορούν να την κακοποιήσουν γιατί δεν έχει έναν άνδρα στο πλευρό της. ‘Οτι δεν υπάρχει κανένα απολύτως πρόβλημα, γιατί δεν “ανήκει” σε κανέναν, γιατί έχει πάει με πολλούς, γιατί, γιατί… Με λίγα λόγια οι δίδυμοι αναπαράγουν όλα τα σeξιστικά στερεότυπα και διαιωνίζουν τη πατριαρχεία».

[ΠΗΓΗ]

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

FOLLOW US @ERADIO.GR Ακολουθήστε το E-Radio.gr και στο Instagram
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Viral αγγελία στην Κίνα: Ζητούνταν εργαζόμενοι για βοσκή 3.000 προβάτων

Tabloid Σήμερα

Οι υποψήφιοι ήταν κατά πλειοψηφία γεννημένοι τη δεκαετία του 1990

Η Ευγενία Σαμαρά φόρεσε το μπικίνι της και έκανε βουτιά στον Ατλαντικό: «Έγινε κι αυτό», δείτε φωτογραφίες

Tabloid Σήμερα

«Ρε παιδιά, μια βουτιά στον Aτλαντικό δεν είχα κάνει!» έγραψε η Ευγενία Σαμαρά στο Instagram

ΣΚΑΪ: Η ώρα της Λένας Φλυτζάνη – Αμεσες αλλαγές στο κεντρικό δελτίο

Tabloid Σήμερα

Οι εξελίξεις τρέχουν στο κανάλι του Φαλήρου…

Δανάη Μπάρκα: Αποκάλυψε τον πραγματικό λόγο που αποχώρησε από την παράσταση των Ρέππα – Παπαθανασίου

Tabloid Σήμερα

Η Δανάη Μπάρκα βρέθηκε στο ξενοδοχείο Μεγάλη Βρεταννία, όπου η Ελένη Φουρέιρα παρουσίασε τη νέα της συνεργασία μαγιό Eleni Foureira + MEYIA

«Να φύγετε, να πάτε αλλού» – Το επικό σημείωμα σε κάδο απορριμμάτων στα Χανιά

Tabloid Σήμερα

«Όποιος πετάει σκουπίδια έξω από τον κάδο, να αλλάξει πόλη και να ξαναπάει δημοτικό», τονίζει ο πολίτης

Έδωσε μάχη για 20 ολόκληρα λεπτά: 14χρονος πήγε για ψάρεμα και έβγαλε «τέρας» 65 κιλών ‑ Βίντεο

Tabloid Σήμερα

Το ψάρι των 65 κιλών έκανε τον 14χρονο να ξεσπάσει σε δάκρυα μόλις βγήκε στην όχθη

Γιάννης Αντετοκούνμπο: «Εχω βγάλει 120 εκ. δολάρια σε έναν χρόνο»

Tabloid Σήμερα

Οι συμβουλές του προς τους νέους

Η Zara Larsson ξανασυστήνεται στη Gen Z: Πώς ένα meme την έβγαλε από την αφάνεια

Tabloid Σήμερα

Από τα hits στο απόλυτο προσωπικό brand

Έλα στην ομάδα μας: Θέση για δημοσιογράφους στην Αθήνα

Tabloid Σήμερα

Digital Content Editor - Full time στην Αθήνα, Hybrid

Μόνικα Μπελούτσι: Στα 61 δεν είμαι πλέον το κέντρο της προσοχής

Tabloid Χτες

Η ηθοποιός μίλησε για τη σχέση της με το πέρασμα του χρόνου και δήλωσε πως απολαμβάνει ότι έχει γίνει «θεατής» και δεν τραβάει τόσο τα βλέμματα

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

par: 25
×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!

The Hellenic Radio Portal - 18 χρόνια
Live Oλα τα Ελληνικά Ραδιόφωνα Online!
500+ Ελληνικοί Σταθμοί εδώ!
Ακούστε ζωντανά, online ελληνικές επιτυχίες, λαϊκά, ξένα hits, dance,
ειδήσεις, αθλητικά από τα καλύτερα internet radio.