E-Radio Greece - The Hellenic Radio Portal

Η τότε 11χρονη αθλήτρια της ιστιοπλοΐας εξομολογείται: Ήταν βιασμός με όλο το νόημα

Η Σοφία Μπεκατώρου προχώρησε σε καταγγελία για συναθλήτρια της

Η τότε 11χρονη αθλήτρια της ιστιοπλοΐας εξομολογείται: Ήταν βιασμός με όλο το νόημα
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δημοσίευση 21/1/2021 | 20:15

Η Σοφία Μπεκατώρου προχώρησε σε καταγγελία για συναθλήτρια της η οποία σε ηλικία μόλις 11 ετών έπεσε θύμα βιασμού από τον προπονητή της.

Η νεαρή κοπέλα, τώρα, 10 χρόνια μετά, σπάει την σιωπή της και μιλάει για το τι φέρεται να βίωσε τότε στα χέρια του προπονητή της.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η αθλήτρια ιστιοπλοΐας μίλησε OPEN TV και τον Γιάννη Φραγκουλόπουλο για το τι συνέβη και είναι αυτά τα οποία πρόκειται να καταθέσει και στις Αρχές.

«Ήταν πάρα πολύ δύσκολο. Απλά, δεν ήθελα να το περάσει και η οικογένειά μου τότε», λέει για πρώτη φορά η αθλήτρια ιστιοπλοΐας.

«Επικοινώνησα με τη Σοφία, στέλνοντάς της ένα μήνυμα υποστήριξης, όπως θα έχει λάβει πολλά άλλα. Δεν είχα πρόθεση να μιλήσω στην αρχή και της έστειλα ένα μήνυμα, της είπα κάποια πράγματα. Της είπα απ’ έξω απ’ έξω τι μου έχει συμβεί και έτσι ήρθαμε σε επικοινωνία», λέει για πρώτη φορά η αθλήτρια.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η 11χρονη τότε αθλήτρια της Ιστιοπλοΐας δεν το εκμυστηρεύτηκε τότε στους γονείς της καθώς δεν ήξερε τότε πώς να το χειριστεί. «Βιασμός με όλο το νόημα. Πέρασαν τρία χρόνια για να το πω στους δικούς μου ανθρώπους. Ήμουν 14 όταν το είπα, ναι, και δεν άντεχα άλλο και έπρεπε κάπως να βρω το θάρρος να το πω στους γονείς μου. Μόλις το έμαθαν οι γονείς μου πήγαν κατευθείαν στην Αστυνομία. Έφυγε βράδυ ο προπονητής» είπε.

Η 20χρονη είναι σήμερα μέλος εθνικής ιστιοπλοϊκής ομάδας με παγκόσμιες διακρίσεις αλλά και φοιτήτρια. «Είχαμε πάει, είχαμε ζητήσει περιοριστικά μέτρα. Έπρεπε ή να διαφυλάξουν εμένα οι γονείς μου ή να γίνει ένας διασυρμός σ’ ένα ολόκληρο χωριό που θα ήταν πάρα πολύ βαρύ για εμένα, 11 χρονών. Οπότε αποφασίσαμε να μην το κινήσουμε νομικά, πέρα από το να απευθυνθούμε στο συμβούλιο τότε του ομίλου, οι οποίο απλά έθαψαν το θέμα, οι οποίοι απλά κοίταξαν να με διασύρουν σ’ ένα ολόκληρο χωριό» είπε.

Στην συνέχεια, η νεαρή γυναίκα καταγγέλλει πως δέχθηκε πόλεμο ακόμα και από τον ναυτικό όμιλο που βρισκόταν τότε. «Συνέχισα στον όμιλο, μετά άλλαξε ο προπονητής, άλλαξα κι εγώ κατηγορία και συνέχισα και τότε ήταν που απέκτησα τις περισσότερες μου διακρίσεις. Μετά που έφυγε αυτός ο άνθρωπος – άνθρωπος τέλος πάντων. Δεν έφτασε ποτέ στην Ομοσπονδία το θέμα, δεν το πήγε καν ο Όμιλος εκεί. Αυτοί που το κάλυψαν στην ουσία, είναι ηθικοί αυτουργοί, αυτοί του ομίλου. Το διοικητικό του ομίλου» είπε και πρόσθεσε: «Τώρα που έφτασα σε μια ηλικία που μπορώ να υπερασπιστώ τον εαυτό μου και πιο πολύ για την οικογένεια μου, δε δέχομαι κάποια πράγματα και γ’ αυτό κάποια πράγματα πρέπει να βγουν στο φως και να αποκατασταθεί όλη η υπόθεση».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Υπενθυμίζεται πως το αδίκημα στη δική της περίπτωση δεν έχει παραγραφεί και γι’ αυτό θα κληθεί άμεσα να καταθέσει.

[ΠΗΓΗ]
FOLLOW US @ERADIO.GR Ακολουθήστε το E-Radio.gr και στο Instagram
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

48ώρη απεργία στα ταξί: Πότε θα πραγματοποιηθεί

Σήμερα

Πότε «τραβούν» χειρόφρενο τα ταξί στο πλαίσιο 48ώρης απεργίας

Η ληστεία στο Λούβρο κινητοποιεί την ΕΛΑΣ: 300 αστυνομικοί στα μουσεία από τον Μάρτιο

Σήμερα

Η πρωτοβουλία έρχεται σε μια περίοδο όπου η προστασία των πολιτιστικών θησαυρών απασχολεί εκ νέου την ελληνική κοινή γνώμη

Θεσσαλονίκη: Συνελήφθησαν δύο καταζητούμενοι για τη δολοφονία του προέδρου κυπριακής ποδοσφαιρικής ομάδας στην Κύπρο

Σήμερα

Η σύλληψη των καταζητούμενων στη Θεσσαλονίκη, για την εκτέλεση του επιχειρηματία στην Κύπρο, έγινε κατόπιν σχετικών ενταλμάτων

Φωτιά σε διαμέρισμα στο Παλαιό Φάληρο

Σήμερα

Επιχειρούν 12 πυροσβέστες με 4 οχήματα

Έφοδος στον ΟΠΕΚΕΠΕ της οικονομικής αστυνομίας ‑ Θα κατασχέσουν το αρχείο του 2025

Σήμερα

Στα γραφεία του ΟΠΕΚΕΠΕ έχει μεταβεί η οικονομική αστυνομία συνοδευόμενη από κλιμάκιο της διεύθυνσης εγκληματολογικών ερευνών

Aποζημίωση μαμούθ ζητά η Ρεάλ Μαδρίτης από την UEFA: Σχεδόν 4,5 δισ. ευρώ για την European Super League

Σήμερα

Στα άκρα η κόντρα της «βασίλισσας» με την ευρωπαϊκή ομοσπονδία

Έρχεται πρόγραμμα ανακαίνισης για σπίτια 30ετίας με επιδότηση έως 80%

Σήμερα

Θα έχει πιο διευρυμένα εισοδηματικά όρια σε σχέση με το Σπίτι μου 2

Λούβρο: Πέντε νέες συλλήψεις υπόπτων για την κινηματογραφική ληστεία

Σήμερα

Δύο άνδρες που συνελήφθησαν το περασμένο σαββατοκύριακο «παραδέχθηκαν εν μέρει» την εμπλοκή τους στην κλοπή

Πνιγμένοι στα χρέη: Πόσα χρωστούν στην εφορία 4 εκατομμύρια Έλληνες

Σήμερα

Παρά την αύξηση στις εισπράξεις, τα νέα ληξιπρόθεσμα ξεπερνούν τα 6 δισ. ευρώ. Οι αριθμοί της ΑΑΔΕ δείχνουν πως η φορολογική πίεση δεν αφήνει κανέναν ανεπηρέαστο.

Βόλος: Κόρη, πεθερά και πρώην σύζυγος έγιναν μαλλιά κουβάρια

Σήμερα

Ο άγριος καβγάς έφτασε στα δικαστήρια

Πάτρα ‑ Καταγγελία για κλαμπ: Σέρβιραν αλκοόλ σε ανήλικους ‑ Ελλιπείς έλεγχοι

Σήμερα

Τα πρόστιμα για τα καταστήματα ξεκινούν από 500 ευρώ και φτάνουν τις 10.000 ευρώ, με κίνδυνο φυλάκισης του υπευθύνου

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

par: 9
×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!

The Hellenic Radio Portal - 18 χρόνια
Live Oλα τα Ελληνικά Ραδιόφωνα Online!
500+ Ελληνικοί Σταθμοί εδώ!
Ακούστε ζωντανά, online ελληνικές επιτυχίες, λαϊκά, ξένα hits, dance,
ειδήσεις, αθλητικά από τα καλύτερα internet radio.