E-Radio Greece - The Hellenic Radio Portal

Έχασα το σπίτι μου λόγω της Eurovision!

«Δεν έχω σκοπό να ασχοληθώ ξανά με το θεσμό»

Έχασα το σπίτι μου λόγω της Eurovision!
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δημοσίευση 19/5/2013 | 00:00

Για τις όχι και τόσο... καλές αναμνήσεις που είχε από το διαγωνισμό της Eurovision μίλησε ο Κώστας Μπίγαλης σε μία από τις σπάνιες συνεντεύξεις του.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ο αποκλεισμός του τραγουδιού "The Light In Our Soul" που είχε γράψει για την Έλενα Παπαρίζου το 2005, διεκδικώντας να εκπροσωπήσει την Ελλάδα στη Eurovision, ήταν για εκείνον απλά καταστροφικός.

Υπενθυμίζουμε ότι το συγκεκριμένο τραγούδι σύμφωνα με τους κανόνες της EBU είχε αποκλειστεί από τον ελληνικό τελικό, καθώς είχε κυκλοφορήσει σε CD μήνες πριν την ημερομηνία που μπορούσαν να ακουστούν τα τραγούδια που θα συμμετείχαν στη Eurovision. Τελικά, η Έλενα Παπαρίζου εκπροσώπησε την Ελλάδα με το τραγούδι "My Number One" -σε στίχους Ναταλίας Γερμανού και σύνθεση Χρήστου Δάντη- και κατάφερε να φέρει την πρώτη νίκη της χώρας στο μουσικό διαγωνισμό.

«Με τη Eurovision είχα μια πολύ άσχημη εμπειρία. Βίωσα μιζέρια, κόμπλεξ και κακία. Αν είχα την παραμικρή υποψία ότι θα εμπλεκόμουν σε κάτι τέτοιο, δεν θα έμπαινα καν στη διαδικασία της συμμετοχής. Δεν είμαι άνθρωπος της μιζέριας. Θέλω οι διαδικασίες να είναι καθαρές και ο καθένας να κρίνεται βάσει των ικανοτήτων του», δήλωσε.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Μάλιστα, τόνισε ότι δεν έχει σκοπό να ασχοληθεί ποτέ ξανά με το θεσμό αυτό, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Είναι τελειωμένη ιστορία για μένα. Δεν με εκφράζει πια. Έχω πάει αλλού συνθετικά».

Ο γνωστός καλλιτέχνης αποκάλυψε ότι η Eurovision ήταν μάλιστα και η αιτία για να χάσει το σπίτι του: «Αν το 2005 είχε πάει το κομμάτι μου, θα είχα ένα ικανό ποσό, που θα οδηγούσε στο να μη χάσω το σπίτι μου», εξήγησε.

«Η κρίση με χτύπησε από κάθε άποψη. Καθετί το έκανα με το σταυρό στο χέρι. Δεν υπάρχει άνθρωπος στο χώρο που μπορεί να πει "Με πείραξε ο Μπίγαλης". Αναγκάστηκα να πουλήσω το σπίτι μου για να εξοφλήσω μια τράπεζα. Έγινε το 2011, μέσα στην κρίση», προσέθεσε.

Πηγή: ΕΓΩ

FOLLOW US @ERADIO.GR Ακολουθήστε το E-Radio.gr και στο Instagram
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Στα 88 της καθηλώνει ακόμα: Η Τζέιν Φόντα σε αναπηρικό καροτσάκι αλλά πιο λαμπερή από ποτέ

Σήμερα

Ο χρόνος φαίνεται πως είναι σύμμαχός της και μεγάλος θαυμαστής της

Σίσσυ Χρηστίδου για Μητσοτάκη: «Και το να είσαι γιος πρωθυπουργού μέχρι να γίνεις, θα έπρεπε να έχει απόσταση»

Σήμερα

Το αιχμηρό σχόλιο για τον πρωθυπουργό και τη δήλωσή του για τη Μαρία Καρυστιανού

Τερζής: Σε λίγες ημέρες το νέο του τραγούδι ‑ Όλες οι λεπτομέρειες

Σήμερα

Η δισκογραφική επιστροφή του Πασχάλη Τερζή

Δημήτρης Σταρόβας: «Με εξοργίζει που δε μπορώ να τραγουδήσω μετά το εγκεφαλικό»

Σήμερα

Όσα είπε ο Δημήτρης Σταρόβας για την περιπέτεια της υγείας του

Μαρία Καρυστιανού: «Ένα χρόνο μετά το δυστύχημα, μου παρουσιάστηκε η Μάρθη με φτερά σαν άγγελος»

Σήμερα

Η τελευταία συνομιλία τους και ο πόνος που μετουσιώθηκε σε δύναμη

Richard Gere εναντίον Stallone, Stallone εναντίον Schwarzenegger – Τα σκάνδαλα που έγιναν viral πριν το Instagram

Σήμερα

Από πάρτι του Elton John μέχρι Golden Globes, οι μεγαλύτερες αντιπαλότητες του Hollywood αποκαλύπτονται

Οι δίαιτες των celebrities: Ποιες κάνουν δουλειά;

Σήμερα

Από το keto στον βιγκανισμό, τη διαλειμματική νηστεία μέχρι το cleansing με χυμούς

Ήταν μόλις 20 ετών: O ηθοποιός που έσβησε στον ύπνο του

Σήμερα

Πρωταγωνίστησε στο «Descendants» της Disney

Συγκινεί ο Γιώργος Γερολυμάτος: «Είχαμε σχέση και πέθανε από ναρκωτικά, μου στοίχισε πολύ»

Χτες

«Στην καλλιτεχνική μου πορεία μου έδιναν σχήματα για να ‘μαι πρώτο όνομα εγώ και να πάνε οι άλλοι μετά, αλλά ήμουν πάντα δεύτερο όνομα εγώ»

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

par: 8
×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!

The Hellenic Radio Portal - 18 χρόνια
Live Oλα τα Ελληνικά Ραδιόφωνα Online!
500+ Ελληνικοί Σταθμοί εδώ!
Ακούστε ζωντανά, online ελληνικές επιτυχίες, λαϊκά, ξένα hits, dance,
ειδήσεις, αθλητικά από τα καλύτερα internet radio.