E-Radio Greece - The Hellenic Radio Portal

Ιωάννα Μαλέσκου: «Κεραυνοί» για Ηλιάνα Παπαγεωργίου και Δημήτρη Ουγγαρέζο

«Είναι αντιδεοντολογικό και χτύπημα κάτω από τη ζώνη»

Ιωάννα Μαλέσκου: «Κεραυνοί» για Ηλιάνα Παπαγεωργίου και Δημήτρη Ουγγαρέζο
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Από το NEWSROOM
Δημοσίευση 23/1/2021 | 12:18

Ποδαρικό στην εκπομπή «After Dark» του Θέμη Γεωργαντά στον ΣΚΑΪ έκανε την Παρασκευή (22/1) η Ιωάννα Μαλέσκου, μιλώντας και για σχόλια από συνάδελφους που την έχουν ενοχλήσει.

Ο δημοφιλής παρουσιαστής, φιλοξένησε στην πρώτη εκπομπή του νέου κύκλου, την παρουσιάστρια Ιωάννα Μαλέσκου από την οποία ευχήθηκε να αποδειχθεί «γουρλού» και να του κάνει «καλό ποδαρικό» καθώς ήταν η πρώτη του καλεσμένη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Μαθήματα γλώσσας αλλά και δεοντολογίας για τα σχόλια της Ηλιάνας Παπαγεωργίου

Ξεκινώντας την κουβέντα τους, η Ιωάννα έκανε ένα «μίνι μάθημα γλώσσας» στον Θέμη, καθώς εκτός από παρουσιάστρια είναι και εκπαιδευτικός, δίνοντάς του συμβουλές πως να χρησιμοποιεί τα ρήματα στην προστακτική αλλά και να μην χρησιμοποιεί τη φράση «τους ασκούς του Αιόλου», καθότι ο θεός των ανέμων διέθετε έναν ασκό.

Ωστόσο, παρά το γεγονός πως δεν ξεκαθάρισε το τοπίο της προσωπικής της ζωής, κάνοντας αναφορά σε άνδρες που της αρέσουν, μεταξύ άλλων και στο όνομα του Κωνσταντίνου Αργυρού, για τον οποίο έχει ακουστεί πως υπάρχει κάτι μεταξύ τους, άνοιξε τον δικό της ασκό με τα σχόλια που αφορούσαν στη συνάδελφό της, Ηλιάνα Παπαγεωργίου αλλά και τον Δημήτρη Ουγγαρέζο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η Ιωάννα ερωτώμενη από τον Θέμη Γεωργαντά για κάποια λόγια που είχαν ειπωθεί από την Ηλιάνα Παπαγεωργίου και τα μέλη του πάνελ της εκπομπής της, σχετικά με μια εμφάνιση της Ιωάννας, αποκάλυψε πως ενοχλήθηκε.

Υπενθυμίζεται πως, το περιστατικό αφορούσε μια έξοδο της Ιωάννας, στην οποία ειπώθηκε στην εκπομπή της Ηλιάννας πως είχε ένα «ενδυματολογικό ατύχημα» ενώ κάτι τέτοιο δεν είχε συμβεί.

Όπως είπε χαρακτηριστικά η Ιωάννα: «Κάποιος που δεν είχε δει την εκπομπή μου και προβάλλοντας ένα απόσπασμα με blur, αυτομάτως σκεφτόταν ότι κάτι φάνηκε από το ρούχο μου. Άρα τι; Έκανα εκπομπή σχεδόν γυμνή με ένα ατύχημα; Αυτό δεν έγινε. Για εμένα κάποιοι κανόνες είναι πολύ σημαντικοί κι απαράβατοι. Είναι αντιδεοντολογικό και χτυπήματα κάτω από τις ζώνες. Και να είχε γίνει ένα ατύχημα τηλεοπτικά θα έπρεπε να προστατεύσεις κι ως γυναίκα κι ως άνθρωπος. Όχι να το βγάλεις στα μανταλάκια».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ειδικότερα για την Ηλιάνα Παπαγεωργίου, η Ιωάννα δήλωσε πως: «Αυτό που δεν διευκρινίστηκε ποτέ με την συγκεκριμένη παρουσιάστρια, με την οποία δεν έχω καμία σχέση, δεν έχουμε γνωριστεί, με ενόχλησε ότι πρόβαλαν κάτι για να με κατηγορήσουν».

Ωστόσο, στη συνέχεια υπογράμμισε πως για την ίδια το θέμα έχει πλέον λήξει, αφού δήλωσε: «Σε προσωπικό επίπεδο με ενόχλησε και κάποια πράγματα ξεπερνούν το μέτρο και κάποιοι δεν σκέφτονται ότι θα μπορούσαν να είναι στην δική μου θέση με την διαδρομή μου, την πορεία μου και την οικογένειά μου που εισπράττει τι; Είναι άσχημο αλλά για εμένα το θέμα θεωρείται λήξαν».

Για το σχόλιο του Δημήτρη Ουγγαρέζου πως «φορά στολή» - Εγώ δεν θα κιτρινίσω

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Αναφερόμενη σε άλλο θέμα, το οποίο είχε προκαλέσει θόρυβο όταν δημιουργήθηκε, δηλαδή το σχόλιο του Δημήτρη Ουγγαρέζου, ο οποίος αναφερόμενος στο πρόσωπό της δήλωσε πως «φορά στολή», η Ιωάννα και πάλι δεν δίστασε να εκφράσει την ενόχλησή της.

«Είχε αναφέρει για εμένα και την Δανάη Μπάρκα ότι φοράμε στολή εργασίας. Με κρίνει ως τι; Ας σταματήσουμε να γινόμαστε τιμητές των πάντων. Ναι βάζω την στολή εργασίας μου γιατί είναι τα ρούχα μου αυτά. Θεωρώ πολύ άσχημο να προσπαθώ να μπω στα παπούτσια σου, στα μονοπάτια σου και στα βήματά σου χωρίς καν να είμαι εσύ. Δεν τα συζητώ αυτά με τους φίλους μου, ξεπερνώ το παρεϊστικο, το κεκλεισμένων των θυρών και το μοιράζομαι με τον κόσμο, που μπορεί να πει μωρέ λες αυτή η γυναίκα;»

Η Ιωάννα πρόσθεσε πως: «Σε βάθος χρόνου όλα φαίνονται αλλά κάποια στιγμή γεμίζει ο ασκός του Αιόλου. Έχω απίστευτη υπομονή κι ανεκτικότητα αλλά κάποια στιγμή λες φτάνει ρε παιδί μου όταν εσύ δεν μπαίνεις σε τέτοια μονοπάτια και δεν είναι του χαρακτήρα σου. Εγώ ποτέ δεν θα κιτρινίσω.»

[ΠΗΓΗ]
FOLLOW US @ERADIO.GR Ακολουθήστε το E-Radio.gr και στο Instagram
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Μύκονος: «Με άγγιξε ανάρμοστα και τον χαστούκισα» – Τέσσερις εργαζόμενες αποκαλύπτουν τη ζωή στο νησί

Σήμερα

Σερβιτόρα περιγράφει πώς άνδρας έγλειψε τα δάχτυλά της τη στιγμή που κρατούσε τον δίσκο σερβιρίσματος

Μάστορας – Καληφώνη: Μαζί στην Πάρο! Οι φωτογραφίες που «καταρρίπτουν» τις φήμες χωρισμού

Σήμερα

Το ζευγάρι εντοπίστηκε να περπατά χαλαρά στο νησί - και ο φακός δεν άφησε περιθώριο για αμφιβολίες

Ο «αειθαλής» Μικ Τζάγκερ στα 83 του χορεύει κάτω από ντισκομπάλα ‑ Το ίντερνετ τον αποθεώνει

Σήμερα

Λίγες εβδομάδες μετά τα 83α γενέθλιά του, ο frontman των Rolling Stones μοιράστηκε βίντεο από club όπου χορεύει με φόντο το «Mr. Charm» από το νέο άλμπουμ «Foreign Tongues».

Το μεγαλύτερο ιστιοφόρο κρουαζιερόπλοιο του κόσμου έδεσε στα Χανιά

Σήμερα

Το θρυλικό γαλλικό σκάφος με τα 2.400 τ.μ. πανιών και τους 386 επιβάτες κατέπλευσε έξω από το Ενετικό Λιμάνι στο πλαίσιο του θερινού προγράμματος κρουαζιέρας.

Γιώργος Μαζωνάκης: Η μεγάλη επαγγελματική ανακοίνωση ‑ Αυτό είναι το νέο επαγγελματικό του βήμα

Σήμερα

Ο τραγουδιστής ξεκινά συνεργασία με τον όμιλο ΜΚ Group και επανενώνεται με τον Ηλία Μαροσούλη και τον Αγγελο Κοταρίδη για ένα φιλόδοξο project

Μίνα Τσαν: Πέθανε στα 26 η K‑pop influencer μετά από ανησυχητικό live στο TikTok

Σήμερα

Η 26χρονη είχε δεχθεί έντονη διαδικτυακή παρενόχληση από θαυμαστές των ENHYPEN λίγο πριν τον θάνατό της

Ιωάννα Τούνη: Η έκπληξη στα 33 που δεν περίμενε – ροζ μπαλόνια και τούρτα στις Μαλδίβες

Σήμερα

Η γνωστή influencer γιόρτασε τα γενέθλιά της με τον Δημήτρη Σπυριδωνίδη, τον γιο της Πάρη και στενούς φίλους σε εξωτικό σκηνικό

Ήταν μαζί σε φωτογράφιση το 1983 και ερωτεύτηκαν το 2025 – Η απίστευτη ιστορία δύο πασίγνωστων σταρ

Σήμερα

Δύο από τα πιο αναγνωρίσιμα πρόσωπα της αμερικανικής τηλεόρασης των ’80s ξανασυναντήθηκαν ύστερα από τέσσερις δεκαετίες και αυτή τη φορά η ιστορία τους είχε διαφορετική κατάληξη

Extreme Makeover Home Edition με τον Σπύρο Σούλη: Το νέο trailer του ΑΝΤ1 που μας άφησε άφωνους

Χτες

Το διεθνώς γνωστό ριάλιτι ανακαίνισης έρχεται στον ΑΝΤ1 από το φθινόπωρο, με τον Σπύρο Σούλη στο τιμόνι της ελληνικής εκδοχής.

Βάνα Μπάρμπα για τον Νίκο Καλογερόπουλο: «Είχε υποτιμηθεί ‑ δεν έμπαινε σε συστήματα»

Χτες

Η ηθοποιός μίλησε στην εκπομπή «Κοινωνία ώρα Mega» για τον αγαπημένο συνάδελφο που έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 74 ετών, θυμούμενη τη συνεργασία τους στη μεγάλη οθόνη.

Η Αγγελική Ηλιάδη ποζάρει με κίτρινο μπικίνι πάνω σε σκάφος ‑ Δείτε τις φωτογραφίες που «έριξαν» το Instagram

Χτες

Τι ανέβασε η τραγουδίστρια στο Instagram από την εξόρμησή της στη θάλασσα

Η Aubrey Plaza έγινε μητέρα ‑ Γέννησε το πρώτο της παιδί στα 42

Χτες

Η ηθοποιός αγκάλιασε την κόρη της στα τέλη Ιουλίου

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

par: 14
×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!

The Hellenic Radio Portal - 18 χρόνια
Live Oλα τα Ελληνικά Ραδιόφωνα Online!
500+ Ελληνικοί Σταθμοί εδώ!
Ακούστε ζωντανά, online ελληνικές επιτυχίες, λαϊκά, ξένα hits, dance,
ειδήσεις, αθλητικά από τα καλύτερα internet radio.