E-Radio Greece - The Hellenic Radio Portal

Συγκλονίζει η Ευδοκία Ρουμελιώτη: Ο Γιώργος Κιμούλης με κακοποίησε ψυχικά

Τι της είπε ο Λάκης Λαζοπούλος

Συγκλονίζει η Ευδοκία Ρουμελιώτη: Ο Γιώργος Κιμούλης με κακοποίησε ψυχικά

Δημοσίευση 27/1/2021 | 12:29

Καταιγισμό αποκαλύψεων και καταγγελιών άνοιξε με τις χθεσινές της δηλώσεις η Ζέτα Δούκα η οποία μίλησε εναντίον του Γιώργου Κιμούλη λέγοντας πώς υπέστη από εκείνον σωματική και λεκτική βία.

Από χθες το μεσημέρι ηθοποιοί όπως η Ευδοκία Ρουμελιώτη, η Κατερίνα Παπουτσάκη, η Κατερίνα Γερονικού και η Φαίη Ξυλά έχουν βγει και έχουν μιλήσει κάνοντας λόγο για προβληματικές και δύσκολες συνεργασίες.

Η Ευδοκία Ρουμελιώτη πριν από λίγη ώρα μίλησε στην εκπομπή της Δανάης Μπάρκα και περιέγραψε με κάθε λεπτομέρεια την μεταξύ τους συνεργασία.

«Δεν μπορεί να βγαίνει ο κύριος Κιμούλης και να λέει ότι τώρα θυμηθήκαμε η Ζέτα, εγώ και άλλοι συνάδελφοι που θα μιλήσουμε, πατώντας πάνω στην κορυφαία πράξη της Μπεκατώρου. Πάντα τα λέγαμε αλλά τα λέγαμε μεταξύ μας. Όλοι ξέρουμε μέσα στον χώρο για τις συμπεριφορές του συγκεκριμένου ανθρώπου», ανέφερε αρχικά η ηθοποιός και στη συνέχεια σχολίασε το ότι ο Γιώργος Κιμούλης δήλωσε πως η Ζέτα Δούκα έπρεπε να έχει μιλήσει τότε, αφού ήταν πρωταγωνίστρια και δεν χρειαζόταν να φοβάται: «Εγώ δεν ήμουν μια φτασμένη ηθοποιός ήμουν 25 χρονών. Ήταν η τρίτη μου παράσταση. Δεν ήμουν πρωταγωνίστρια. Φοβόμουν, ένιωθα ότι αν μιλήσω τα βάζω με τον Γιώργο Κιμούλη και έκανα μια κακή αρχή στο θέατρο και μπορεί να μην ξαναδούλευα και εγώ ζούσα από αυτή τη δουλειά».

Από τις χειρότερες εμπειρίες στη ζωή μου – Έκανα κορτιζόνη και το ήξερε
Στη συνέχεια η Ευδοκία Ρουμελιώτη περιέγραψε τη συνεργασία τους και το πρόβλημα υγείας που απέκτησε από αυτή. «Είναι από τις χειρότερες εμπειρίες στη ζωή μου. Μετά από τη συνεργασία μας παντρεύτηκα ένα πολύ σοβαρό πρόβλημα στις φωνητικές μου χορδές. Για να βγάλω την παράσταση αναγκαζόμουν να κάνω ενέσεις κορτιζόνης και το ήξερε αυτό. Απέκτησα πολύ σοβαρό πρόβλημα στις φωνητικές μου χορδές… Ήμουν τρομερά ευτυχισμένη για αυτή την παράσταση, όταν άρχισα να κάνω πρόβες.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗΊσως απλώς Ζέτα, κάποιος έπρεπε να κάνει την αρχή 27/1/2021

Στις πρόβες όλα πήγαιναν περίφημα. Όλα ξεκίνησαν τη πρώτη φορά που ανεβήκαμε στη σκηνή. Αυτός ο άνθρωπος με κακοποίησε ψυχικά, Μετά τη συνεργασία μας φοβόμουν να ανέβω πάνω στη σκηνή. Την ώρα που έπαιζα με έβριζε χυδαία. Ήμουν πάνω στη σκηνή και ερχόταν από πίσω μου και δε μπορώ να πω αυτά που άκουγα να μου λέει στο αυτί μου… Έπιασα τον καλλιτεχνικό διευθυντή και τον ίδιο και τον ρώτησα γιατί, γιατί τα έκανε όλα αυτά αφού εκείνος με είχε επιλέξει. Ευτυχώς που μετά συνάντησα ανθρώπους που με υποστηρίξανε και με στήριξαν και έμεινα σε αυτόν τον χώρο. Ήταν η πρώτη φορά που δεν κατάφερα να κλείσω τη σεζόν. Στο διάλειμμα της παράστασης φοβόμουν να μείνω στο καμαρίνι και πήγαινα και καθόμουν στην τουαλέτα μέχρι να περάσει η ώρα για να βγω στη σκηνή… Πήγα και βρήκα τον καλλιτεχνικό διευθυντή που ήταν ο Λάκης Λαζόπουλος και του είπα ότι θέλω να φύγω, και μου είπε ότι η ψυχική υγεία μου είναι πάνω από όλα».

Δεν με ενδιαφέρει αν κινηθεί νομικά εναντίον μου
Όσο για το ότι ο Γιώργος Κιμούλης έχει αποφασίσει να κινηθεί νομικά η Ευδοκία Ρουμελιώτη είπε: «Δεν με ενδιαφέρει, να κάνει ό,τι θέλει. Να μου κάνει μήνυση να με πάει στα δικαστήρια. Έχω μιλήσει για αυτό δε μιλάω πρώτη φορά. Αυτά που λέω είναι όλα αλήθεια. Είχα στήριξη από την οικογένειά μου και τη μητέρα μου. Φοβόμουν να πάω να μαζέψω τα πράγματά μου από το καμαρίνι μου. Σωματικά δεν είχε γίνει βίαιος, είχε γίνει λεκτικά. Δεν ήξερα γιατί τα περνάω όλα αυτά. Ούτε σeξουαλικά με παρενόχλησε ποτέ. Το βράδυ που είπε “φεύγω” συνέβη κάτι που δε θέλω να πω. Είχαν μαζευτεί πολλά και αυτό που συνέβη εκείνη τη μέρα ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι… Αν έβγαινε και έλεγε ότι ήταν μια άτυχη στιγμή, ότι ήταν μια δύσκολη περίοδος της ζωής τους, αν ζήταγε συγγνώμη ίσως να το αντιμετωπίζαμε διαφορετικά όμως ακόμα και χθες έγινε μια προσπάθεια να διαστρεβλωθούν τα πράγματα….Δε φοβάμαι πια, δε φοβάμαι ότι δε θα ξαναβρώ δουλειά…. Όταν εγώ βγήκα και μίλησα πρώτη φορά για αυτό πέρασε στα ψιλά γράμματα».

[ΠΗΓΗ]

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

FOLLOW US @ERADIO.GR Ακολουθήστε το E-Radio.gr και στο Instagram
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Χριστόφορος Παπακαλιάτης: Οι φωτογραφίες με την Κλέλια Ανδριολάτου μετά το πάρτι για τα BAFTA

Απόψεις Πριν 9 ώρες

«Χτίζουμε διπλωματικές σχέσεις με νηφαλιότητα» έγραψε σκωπτικά στη λεζάντα της ανάρτησης ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης

Νεφέλη Λιβιεράτου: Αυτός είναι ο κούκλος σύντροφός της – Γόνος εφοπλιστικής οικογένειας

Απόψεις Πριν 9 ώρες

Έναν μεγάλο έρωτα ζει η 25χρονη Νεφέλη Λιβιεράτου

Sally Field: Το μυστικό που έκρυβε για 70 χρόνια πίσω από τα δύο Όσκαρ

Απόψεις Πριν 9 ώρες

Η σκοτεινή παιδική ηλικία, ο σταρ πατριός και η εξομολόγηση που συγκλόνισε το Χόλιγουντ

Από το Central Perk σε βίλες εκατομμυρίων: Πού μένουν σήμερα οι πρωταγωνιστές των Friends

Απόψεις Πριν 9 ώρες

Η σειρά που λάτρεψε όλος ο κόσμος δεν τους χάρισε μόνο φήμη, αλλά και μια τεράστια οικονομική αυτοκρατορία, χτισμένη πάνω σε ακίνητα-όνειρο!

Katy Perry: Έγκυος στο πρώτο παιδί με τον Justin Trudeau; Η απάντηση στις φήμες

Απόψεις Πριν 9 ώρες

Η Katy Perry και ο Justin Trudeau εξακολουθούν να είναι μαζί και, απ’ ό,τι φαίνεται, τα πράγματα σοβαρεύουν.

Πατέρας για 2η φορά ο Θανάσης Τσαλταμπάσης

Απόψεις Χτες

Ο Θανάσης Τσαλταμπάσης και η Αγοραστή Αρβανίτη υποδέχτηκαν το δεύτερο παιδί τους

Σία Κοσιώνη: Επιστρέφει στο δελτίο ειδήσεων – Η έκπληξη των συνεργατών και το βίντεο

Απόψεις Χτες

Μετά την περιπέτεια υγείας της, η παρουσιάστρια επιστρέφει στο πόστο της

Νέα ζωή για το σπίτι της Αλίκης Βουγιουκλάκη στον Θεολόγο Φθιώτιδας – Ποιος είναι ο νέος ιδιοκτήτης

Απόψεις Χτες

Ποιος αγόρασε το ιστορικό εξοχικό της Αλίκης Βουγιουκλάκη

Όλγα Κεφαλογιάννη: Βούρκωσε στη Φαίη Σκορδά – «Τα παιδιά μου θα ξέρουν σε λίγα χρόνια πως εγώ τα βάζω πάνω από όλα»

Απόψεις Χτες

Μετά την εμφάνιση στην εκπομπή Συνδέσεις του ΕΡΤnews, η Όλγα Κεφαλογιάννη μίλησε στο Buongiorno στο MEGA, με αφορμή τα γυρίσματα της ταινίας The Riders με τον Μπραντ Πιτ

Αθηνά Κλήμη: «Έκανα κρυοσυντήρηση ωαρίων σε ηλικία 26 ετών» – Η αποκάλυψη για το κόστος της διαδικασίας

Απόψεις Χτες

Η Αθηνά Κλήμη μέσα από την εκπομπή, Κοινωνία Ώρα Mega μίλησε ανοιχτά για την κρυοσυντήρηση ωαρίων μετά από προτροπή της γυναικολόγου της

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

par: 7
×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!

The Hellenic Radio Portal - 18 χρόνια
Live Oλα τα Ελληνικά Ραδιόφωνα Online!
500+ Ελληνικοί Σταθμοί εδώ!
Ακούστε ζωντανά, online ελληνικές επιτυχίες, λαϊκά, ξένα hits, dance,
ειδήσεις, αθλητικά από τα καλύτερα internet radio.