ΚΥΡΙΑΚΗ 25 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ
Στη φυλακή με απόφαση εισαγγελέα

Προσωρινά κρατούμενος κρίθηκε ο 24χρονος Σουδανός, ο οποίος κατηγορείται ότι προσπάθησε να βιάσει μία γυναίκα στο κέντρο της Καλαμάτας, ενώ φέρεται ότι παρενόχλησε σeξουαλικά δύο ακόμα γυναίκες.
Τα περιστατικά αυτά καταγγέλθηκαν από τις ίδιες τις γυναίκες το απόγευμα της Τρίτης 27 Ιανουαρίου, οπότε οι αστυνομικοί της Ασφάλειας συνέλαβαν τον 24χρονο στον οποίο μετέπειτα ασκήθηκε δίωξη για απόπειρα βιασμού και προσβολή της γενετήσιας αξιοπρέπειας.
Σύμφωνα με το eleftheriaonline.gr, το περασμένο Σάββατο οδηγήθηκε στον ανακριτή Καλαμάτας, ο οποίος μαζί με την εισαγγελέα αποφάσισαν να οδηγηθεί στη φυλακή ως υπόδικος. Ο συγκεκριμένος, εξάλλου, όπως αναφέρουν πληροφορίες, κατείχε προσωρινή άδεια παραμονής στη χώρα, χωρίς κάποιο μόνιμο τόπο διαμονής.
Όλες οι ειδήσεις της ημέρας από Ελλάδα και κόσμο. Πολιτική, κοινωνία, οικονομία και επικαιρότητα 24/7, με έγκυρη ενημέρωση από το e-radio.gr.
Τα θέματα που ξεχώρισε σήμερα η ομάδα του E-Daily.
STORIES
STORIES
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
TV ΣΕΙΡΕΣ
STORIES
STORIES
ΤΡΟΠΟΣ ΖΩΗΣ
ΤΟ ΜΥΣΤΗΡΙΟ PODCAST