E-Radio Greece - The Hellenic Radio Portal

Τόμας Πρωτόπαπας: ο όμορφος ηθοποιός που «έσβησε» άδοξα

Έφυγε από τη ζωή ο Τόμας Πρωτόπαπας

Τόμας Πρωτόπαπας: ο όμορφος ηθοποιός που «έσβησε» άδοξα
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δημοσίευση 21/5/2013 | 21:49

Στα 26 του χρόνια έφυγε από τη ζωή ο Τόμας Πρωτόπαπας, το χαμογελαστό παλικάρι που ο κόσμος αγάπησε μέσα από μουσικό κανάλι και αποθέωσε στη σειρά «Οι Βασιλιάδες».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Τα Χανιά, η Αγγλία και το μόντελιγνκ

Ο πατέρας του, Γιάννης, είναι υπεύθυνος ασφαλείας της Cosco στο λιμάνι του Πειραιά, με καταγωγή από τα Χανιά. Στα τέλη της δεκαετίας του '70 βρέθηκε στο Λονδίνο για να σπουδάσει κι εκεί γνώρισε την ¶λισον, την οποία ερωτεύτηκε και παντρεύτηκε το 1985. Ένα χρόνο μετά απέκτησαν το πρώτο τους παιδί, τον Μάνο, ενώ στις 19 Ιανουαρίου του 1988 ήρθε στον κόσμο ο Τόμας.

Γιάννης και ¶λισον μετακόμισαν στην Αθήνα τρεις εβδομάδες μετά τη γέννηση του νεαρού ηθοποιού. Η μητέρα του εργάζεται ως καθηγήτρια Αγγλικών στα Αρσάκεια – Τοσίτσεια της Εκάλης, εκεί όπου οι δύο της γιοι πήγαν σχολείο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ο όμορφος νεαρός με τα γαλανά μάτια και το λαμπερό χαμόγελο άρχισε τα βήματά του στο μόντελινγκ σε ηλικία 14 ετών. «Στα 14 μου ήμουν σαν Χάρι Πότερ, με στρογγυλά γυαλιά και προφανώς δεν με θεωρούσα όμορφο. Έτρωγα πάρα πολλές χυλόπιτες. ¶ρχισα να θεωρούμαι εμφανίσιμος όταν έπιασα τον εαυτό μου και είπα "ρε, ό,τι κι αν κάνεις δεν πρόκειται να αλλάξεις, οπότε αποδέξου αυτό που είσαι, γιατί μόνο αν αρέσεις στον εαυτό σου μπορείς να αρέσεις και σε κάποιον άλλο"», είχε δηλώσει ο ίδιος.

Στα 25 του δέχεται πρόταση για διαφημιστικό και το ένα έφερε το άλλο, με τον Τόμας να καταλήγει να παρουσιάζει εκπομπή στο μουσικό κανάλι MAD, όπου και τον είδε ο υπεύθυνος για το casting του remake της ταινίας «Ρόδα, Τσάντα Και Κοπάνα».

Το μικρόβιο της υποκριτικής και το άδοξο τέλος

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η ταινία στάθηκε αφορμή ώστε ο νεαρός να ερωτευτεί την υποκριτική. Αν και είχε σπουδάσει Μάρκετινγκ στο Λονδίνο, το καλοκαίρι του 2011 αποφασίζει να φύγει για σεμινάρια υποκριτικής στο Λος ¶ντζελες και επιστρέφει τον Σεπτέμβριο.

Μετά από 16 οντισιόν, όπως είχε αποκαλύψει ο ίδιος, πήρε το ρόλο του Αλέξη στους «Βασιλιάδες» του Mega, υποδυόμενος το κακομαθημένο πλουσιόπαιδο της οικογένειας Κανελλόπουλου.

Το αδιέξοδο στη δημοφιλή σειρά δεν πτόησε τον Τόμας: κυκλοφορούσε χωρίς ευρώ στην τσέπη και έλεγε χαρακτηριστικά: «Εμένα που δεν με ήξερε ούτε η μάνα μου, δεν μου έδωσαν ούτε ένα ευρώ, αλλά δεν με νοιάζει. Αρκεί που ήταν καλή δουλειά και άρεσε στον κόσμο»!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Πριν το πρωινό που τον έστειλε στην Εντατική, όπου πάλεψε για τη ζωή του μέχρι τελευταία στιγμή, ο Τόμας έκανε όνειρα για το μέλλον, αφήνοντας ανοικτό το ενδεχόμενο να φύγει για την Αγγλία, έχοντας πρόταση για ρόλο σε σαπουνόπερα που παίζεται εδώ και 35 χρόνια. Ωστόσο, το ταξίδι αναβλήθηκε για χάρη της εκπομπής του Γιάννη Λουκάκου «Dr. Cook», στα γυρίσματα της οποίας τον περίμεναν τη μοιραία Κυριακή, αλλά δεν εμφανίστηκε ποτέ.

Εδώ και περίπου δύο μήνες, οι γονείς, ο αδερφός, ο θείος και η αγαπημένη του περίμεναν έξω από το δωμάτιό του για μία καλή είδηση. Μαζί τους λαχταρούσε και περίμενε όλος ο κόσμος που τον αγάπησε μέσα από τη δουλειά του. Ωστόσο, ο Τόμας δεν ξύπνησε ποτέ από το κώμα και το χαμόγελό του έσβησε, χωρίς καν να πρόλαβει να ακούσει τον αγαπημένο του σκύλο, τον Μόρτη, να του γαβγίζει χαρούμενος!

FOLLOW US @ERADIO.GR Ακολουθήστε το E-Radio.gr και στο Instagram
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Κτηνοτρόφος στην Κρήτη έβαψε... κόκκινα τα πρόβατά του για να μην του τα κλέψουν

Πριν 11 ώρες

Η εικόνα με τα κόκκινα πρόβατα δύσκολα περνά απαρατήρητη

Σε διαθεσιμότητα οδηγός λεωφορείου στην Αθήνας επειδή έτρωγε στο τιμόνι

Πριν 11 ώρες

Στο βίντεο φαίνεται ο οδηγός να κρατά το τιμόνι -με τα γόνατά του- και παράλληλα να τρώει το φαγητό του

Κυψέλη: Βίντεο με τον 64χρονο να δέρνει τη μητέρα των 25χρονων ΑμεΑ όταν τον έπιασε στα «πράσα»

Πριν 11 ώρες

Το βίντεο προκαλεί αποτροπιασμό και σφίξιμο στο στομάχι, με την άτυχη γυναίκα, να έχει καταλάβει πλέον την νοσηρή δράση του 64χρονου και να παθαίνει σοκ μόλις συνειδητοποιεί τι έχει συμβεί

Σκύρος: Διέγνωσαν πνευμονία σε 46χρονο και πέθανε από ανακοπή λίγη ώρα αργότερα

Πριν 11 ώρες

Όπως καταγγέλλεται από τους συγγενείς του, η γιατρός φέρεται να μην ασχολήθηκε ιδιαίτερα με τον ασθενή, διέγνωσε πνευμονία και του έδωσε φάρμακα

Καλλιθέα: 45χρονη κατήγγειλε ξυλοδαρμό από τον σύντροφό της στη μέση του δρόμου

Πριν 11 ώρες

Μέρος του συμβάντος έχει καταγραφεί και σε βίντεο ενώ όσα κατέθεσε η γυναίκα είναι σοκαριστικά

Πυροβολισμοί κατά ανηλίκων στο Αίγιο – Τρία αδήλωτα όπλα και φόβοι για αντίποινα

Πριν 11 ώρες

Οι αστυνομικές Αρχές έχουν λάβει μέριμνα τόσο για το σπίτι του όσο και για την επιχείρησή του

Συντάξιμη στο διπλάσιο η «μάχιμη πενταετία» για όλους τους ένστολους

Πριν 11 ώρες

Ποιες υπηρεσίες αναγνωρίζονται, πόσο και πότε

Κυψέλη: Με κλειδιά μπήκε στο σπίτι ο επίδοξος βιαστής ‑ Βίντεο ντοκουμέντο

Πριν 11 ώρες

Σε βίντεο καταγράφεται και η στιγμή που φτάνει η μητέρα και αντικρίζει τη φρίκη

Σεισμός 4,2 Ρίχτερ στην Αλβανία ‑ Αισθητός στην Ελλάδα

Χτες

Η σεισμική δόνηση σημειώθηκε στην κεντρική Αλβανία, 22 χιλιόμετρα νοτιοδυτικά του Ελμπασάν

Ιταλία: Έκρηξη σε τριώροφο κτίριο στη Βερόνα ‑ Έρευνα για επιζώντες

Χτες

Στο κτίριο κατοικούν τέσσερα άτομα, τα οποία δεν είναι γνωστό αν βρίσκονταν στο κτίριο την ώρα της έκρηξης

Ιατρικό «θαύμα» στη Βρετανία: Γεννήθηκε το πρώτο μωρό με μεταμόσχευση μήτρας από νεκρή δότρια

Χτες

Μόνο δύο προηγούμενες περιπτώσεις έχουν αναφερθεί στην Ευρώπη

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

par: 13
×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!

The Hellenic Radio Portal - 18 χρόνια
Live Oλα τα Ελληνικά Ραδιόφωνα Online!
500+ Ελληνικοί Σταθμοί εδώ!
Ακούστε ζωντανά, online ελληνικές επιτυχίες, λαϊκά, ξένα hits, dance,
ειδήσεις, αθλητικά από τα καλύτερα internet radio.