Το λάθος που κάνουν σχεδόν όλοι όταν φτιάχνουν τσάι
Κάθε πράγμα έχει τον τρόπο του και τα δικά του μυστικά
@moyo.studio via Twenty20
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Από το NEWSROOM
Θα μας πείτε τι πιο απλό από το να φτιάξεις μια κούπα τσάι; Κάθε πράγμα έχει τον τρόπο του και τα δικά του μυστικά. Κάποιες λάθος κινήσεις, δεν θα σας προσφέρουν ούτε την συνολική εμπειρία της γεύσης, ενώ το τσάι δεν είναι όσο υγιεινό πρέπει.
Υπάρχει ένα λάθος που κάνουν ας πούμε σχεδόν όλοι και το τσάι βγαίνει πικρό. Κι αυτό είναι το ότι βράζουν το νερό μαζί με το βότανο. Ή το νερό που χρησιμοποιούν είναι καυτό. Η υψηλή θερμοκρασία και στις δυο περιπτώσεις, αλλοιώνει τα χαρακτηριστικά του τσαγιού και καταστρέφει τα μέταλλα και τις βιταμίνες που περιέχει. Κι έτσι τα φύλλα βγάζουν πικρή γεύση.
Αν το τσάι είναι σε φακελάκι, δεν αλλάζει κάτι. Ισχύει ακριβώς το ίδιο. Το νερό δεν πρέπει να είναι καυτό, ενώ η άλλη λάθος κίνηση είναι που οι περισσότεροι πιέζουν τον φακελάκι προς το εσωτερικό της κούπας, απελευθερώνοντας την πικρή γεύση. Την επόμενη φορά λοιπόν μην βράσετε τόσο πολύ το νερό και μην πιέσετε το βότανο ή το φακελάκι μέσα στην κούπα.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Ακολουθήστε το E-Radio.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τα πιο hot νέα.
Ακολουθήστε το E-Radio.gr και στο Instagram
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Πώς να ξεφορτωθείς τα πράγματα που δε θες και να ανανεώσεις το χώρο σου
Χτες
Το decluttering έχει να κάνει με τη δημιουργία ενός αρμονικού και εμπνευσμένου περιβάλλοντος που υποστηρίζει την ευεξία σας.
5 fashion trends που θα δούμε παντού τώρα που ο ήλιος επέστρεψε για τα καλά
Χτες
Κάποια ίσως σε τρομάξουν, αλλά θα τα αγαπήσεις!
Ταβερνάκια με νόστιμους μεζέδες στα Δυτικά
Χτες
Όμορφα στέκια για να απολαύσεις νοστιμιές σε φιλικό περιβάλλον
Spring Nail Trends: Τι παίζει στα nail salons αυτή την εποχή
Προχτές
Πάρε ιδέες για το επόμενο μανικιούρ σου
Αυτά τα ζαχαροπλαστεία στην Αθήνα φτιάχνουν τα πιο νόστιμα γλυκά χωρίς ζάχαρη
Προχτές