E-Radio Greece - The Hellenic Radio Portal

Θάνατος 16χρονης στη Θήβα: «Η κόρη μου ήταν γεμάτη κορωνοϊό»

Διασωληνωμένη η μητέρα - Δε γνωρίζει για τον θάνατο της κόρης της

Θάνατος 16χρονης στη Θήβα: «Η κόρη μου ήταν γεμάτη κορωνοϊό»
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δημοσίευση 4/2/2021 | 08:56

Θρήνος στη Θήβα για το μόλις 16 ετών κορίτσι που έχασε τη μάχη με τον κορωνοϊό στο νοσοκομείο λίγες ώρες αφότου διασωληνώθηκε.

Η μητέρα του παιδιού δίνει μάχη με τον ιό στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Ευαγγελισμού. Δε γνωρίζει ότι χάθηκε το παιδί της. Ο πατέρας του κοριτσιού μίλησε στο Star. «Εγώ τη μετέφερα γιατί ήταν γεμάτη με κορωνοϊό» είπε.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η Μαργαρίτα είχε έντονη δύσπνοια, βήχα και πυρετό, ενώ το οξυγόνο της έπεφτε επικίνδυνα. Διασωληνώθηκε και οι γιατροί ετοιμάζονταν για διακομιδή σε νοσοκομείο της Αθήνας. Δυστυχώς λίγες ώρες πριν τη διακομιδή της, «έφυγε».

Το κορίτσι είχε διαγνωστεί με Covid την Παρασκευή. Ήταν σε καραντίνα στο σπίτι της στο Πυρρί μαζί με τους γονείς της που ήταν θετικοί και εκείνοι.

Τη Δευτέρα η μητέρα της, δεν αισθανόταν καλά και πήγε μαζί της στο νοσοκομείο. Οι γιατροί έκριναν πως η 46χρονη έπρεπε να μεταφερθεί άμεσα στον Ευαγγελισμό όπου και νοσηλεύεται στην ΜΕΘ δίνοντας μάχη για τη ζωή της καθώς πάσχει από διαβήτη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Την ίδια μέρα εξέτασαν και πάλι το παιδί και είδαν «καλή κλινική» εικόνα. «Τις έγιναν εξετάσεις, τις δόθηκαν οδηγίες και είχε καλή κλινική εικόνα γι αυτό και της είπαν να πάει σπίτι της» είπε ο δήμαρχος Θηβαίων.

Ο αδερφός της κατήγγειλε εγκληματική αμέλεια καθώς όπως λέει, ο παιδίατρος που την εξέτασε για δεύτερη φορά στο Νοσοκομείο της Θήβας διέγνωσε φαρυγγίτιδα.

To κορίτσι σύμφωνα με πληροφορίες, έπασχε από σακχαρώδη διαβήτη και κάποια καρδιολογικά προβλήματα. Η Μαργαρίτα είναι δυστυχώς το νεαρότερο θύμα του κορωνοϊού στην Ελλάδα.

[ΠΗΓΗ]
FOLLOW US @ERADIO.GR Ακολουθήστε το E-Radio.gr και στο Instagram
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Φωτιά στην Ανοιξη: Το βίντεο ντοκουμέντο που αποκαλύπτει τον εμπρησμό του 50χρονου

Σήμερα

Κάμερα ασφαλείας κατέγραψε τη στιγμή που ο δράστης ανάβει τη φωτιά και απομακρύνεται ατάραχος, ενώ οι πρώτες φλόγες ξεπηδούν δευτερόλεπτα αργότερα.

Θερινές εκπτώσεις 2025: Ανοικτά αύριο τα καταστήματα – Τι πρέπει να ξέρετε πριν βγείτε για ψώνια

Σήμερα

Την πρώτη Κυριακή των θερινών εκπτώσεων τα καταστήματα λειτουργούν προαιρετικά με ωράριο 11:00–20:00, ενώ οι έμποροι εκτιμούν συνολικό τζίρο έως 7,4 δισ. ευρώ για φέτος.

Σε γυναίκα ανήκει η σορός που βρέθηκε σε βαλίτσα στην Κυψέλη: Τι αποκάλυψαν οι πρώτες έρευνες

Σήμερα

Την ανατριχιαστική ανακάλυψη έκανε άστεγος σε εγκαταλελειμμένο κτίριο στην οδό Ευελπίδων - την υπόθεση ανέλαβε η Διεύθυνση Αντιμετώπισης Οργανωμένου Εγκλήματος.

Κυψέλη: Πτώμα εντοπίστηκε μέσα σε βαλίτσα σε εγκαταλελειμμένο κτίριο

Σήμερα

Τη βαλίτσα ανακάλυψε άστεγος στην οδό Ευελπίδων

Λορέντζο Καριέρε: Θλίψη στο τελευταίο αντίο – Συντετριμμένη η Έλενα Κατραβά με ένα λευκό τριαντάφυλλο στα χέρια

Σήμερα

Η εξόδιος ακολουθία πραγματοποιείται στον Ιερό Καθολικό Ναό του Αγίου Ιωάννου στο Παλαιό Ψυχικό

Τροχαίο στη Σταυρούπολη: Σοκαριστικό βίντεο από τον θάνατο του 23χρονου μοτοσικλετιστή

Σήμερα

Ο 25χρονος οδηγός του ΙΧ και ο νεαρός μοτοσικλετιστής κινούνταν και οι δύο με πράσινο φανάρι στη διασταύρωση της Λεωφόρου Μίκη Θεοδωράκη.

Απόκοσμη Μόσχα: Χάθηκε ο ήλιος από τον μαύρο καπνό μετά τις ουκρανικές επιθέσεις με drones

Σήμερα

Επτά νεκροί και 24 τραυματίες μετά την ουκρανική επίθεση με drones που έπληξε κέντρο logistics και πετρελαϊκές εγκαταστάσεις στην περιφέρεια της Μόσχας.

Ο 20χρονος Μέσι κρατούσε αγκαλιά τον βρεφούλη Γιαμάλ το 2007 σε καμπάνια ‑ και αύριο οι δύο τους θα αντιμετωπιστούν στον τελικό του Μουντιάλ 2026.

Σήμερα

Ποιος μαθηματικός υπολόγισε τι κρύβει η ιστορική φωτογραφία Μέσι-Γιαμάλ πριν από 19 χρόνια;

Πρόωρη συνταξιοδότηση: Ποιοι ασφαλισμένοι μπορούν να εκμεταλλευτούν τα «παράθυρα» του 2025

Σήμερα

Από την «δεκαετία του ΟΓΑ» έως την κάλυψη εισφορών για ανέργους από τη ΔΥΠΑ - όλες οι διαθέσιμες επιλογές για όσους θέλουν να βγουν νωρίτερα στη σύνταξη.

Voucher για παιδικούς σταθμούς: Ποιοι δικαιούχοι εξαιρούνται από τα εισοδηματικά κριτήρια

Σήμερα

Νέα Κοινή Υπουργική Απόφαση αναπροσαρμόζει τα όρια εισοδήματος και διευρύνει τον κύκλο των δικαιούχων από το σχολικό έτος 2026-2027.

Καύσωνας: Ποιες περιοχές θα «καούν» τις επόμενες μέρες και πότε θα χτυπήσει κόκκινο το θερμόμετρο

Σήμερα

Η Δευτέρα αναμένεται να είναι η πιο δύσκολη ημέρα του καλοκαιριού, με θερμοκρασίες που θα αγγίξουν τους 42 βαθμούς Κελσίου σε αρκετές περιοχές.

Τι ανακαλύφθηκε στη Λιβύη και αλλάζει όσα ξέραμε για τον αρχαίο μεσογειακό κόσμο

Σήμερα

Η Γαλλική Αρχαιολογική Αποστολή έφερε στο φως θέατρο, ιερά συγκροτήματα και έναν ελληνικό ιππόδρομο χωρίς αντίστοιχο σε ολόκληρη τη Μεσόγειο.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

par: 7
×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!

The Hellenic Radio Portal - 18 χρόνια
Live Oλα τα Ελληνικά Ραδιόφωνα Online!
500+ Ελληνικοί Σταθμοί εδώ!
Ακούστε ζωντανά, online ελληνικές επιτυχίες, λαϊκά, ξένα hits, dance,
ειδήσεις, αθλητικά από τα καλύτερα internet radio.